Δεσποινίς ετών 39!

by - Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2016


Σήμερα έχω γενέθλια και να πω την αλήθεια μέρες το σκεφτόμουν και με έπιανε το στομάχι μου!
Τώρα εσύ γελάς, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου μα καθόλου άνετα! Άσε που όταν με ρωτάνε πόσο χρονών είσαι, το πρώτο που μου βγαίνει είναι 23! (εδώ γελάμε)... και μετά από κλάσματα δευτερολέπτων ο επόμενος αριθμός είναι το 28 και that's it! Παραπάνω δεν πάω με τίποτα, χρυσή να με κάνεις... Για το 30 ούτε λόγος!

Αδυνατώ να καταλάβω πώς εγώ ένα μικρό κοριτσάκι, έφτασα κιόλας το νούμερο 39! Και δεν ξέρω αλλά αυτό το 39 μου κάθεται πιο δύσκολο και από το 40! Ούτε για νούμερο σε παπούτσι δεν μου αρέσει, πόσο μάλλον σε ηλικία!

Αποφάσισα λοιπόν σήμερα να γράψω κάποια πράγματα για μένα (που να μην σχετίζονται καθόλου με τα παιδιά μου) μπας και τα διαβάσω και τα ξαναδιαβάσω και το πάρω επιτέλους απόφαση! Ένα στοιχείο για κάθε χρόνο μου! Πάμε να δούμε πώς έφτασα να γίνω μία δεσποινίς ετών 39!


1. Κλειώ ή Κλέλια; Ήρθε η ώρα να λύσω το μέγα μυστήριο!
Κλειώ με βαφτίσανε, αλλά όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε καθόλου! Ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί όλοι μου έλεγαν τι περίεργο και σπάνιο όνομα και εγώ το έπαιρνα για κακό! Μέχρι που διάβασα το βιβλίο η "Αναδυομένη" του αγαπημένου μου Γρηγόρη Ξενόπουλου και ταυτίστηκα με την ηρωίδα Κλέλια! Έμαθα πως στα Επτάνησα το Κλειώ το φωνάζουν Κλέλια και αυτό ήταν! Εκτός από το ότι απαίτησα πρωινό στο κρεββάτι όπως έπαιρνε η ηρωίδα, απαίτησα και αλλαγή του ονόματός μου! Και το έκαναν...  Στο τέλος επικράτησε Κλέλια να με φωνάζουν χαϊδευτικά όσοι με αγαπάνε πολύ και σε στιγμές αδυναμίας!!! Εγώ πάλι το κράτησα σαν καλλιτεχνικό!

2. Πιστεύω πως γεννήθηκα λάθος εποχή! Έπρεπε να έχω γεννηθεί αρχές του προηγούμενου αιώνα και να είμαι ηρωίδα στα βιβλία του Ξενόπουλου! (όχι που δεν θα μου άφηνε κουσούρι)
  
3.Είμαι καλλιτεχνική φύση και ανήσυχο πνεύμα! Δεν αντέχω τα καλούπια!

4. Μου αρέσει να καταπιάνομαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, βαριέμαι όμως εύκολα!

5. Είμαι ρομαντική μέχρι εκεί που δεν πάει! Ακόμα και τώρα πιστεύω σε Νεράιδες και Δράκους!

6. To τζοκέρ της ζωής μου το κέρδισα σε συσκευασία 2 σε 1 και ήταν φυσικά η Νεράιδα και ο Δράκος μου!

7. Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 7! Από μικρή  με μάγευε... για αυτό και παντρεύτηκα 7/7/2007 στις 7 το απόγευμα!!!

8. Αφού αναφέρθηκα λοιπόν στον γάμο μου, να συμπληρώσω πως έγινε στη Μύκονο και ήταν ένα πενθήμερο πάρτυ! Όποιος δεν ήταν εκεί, απλά έχασε! (Η τρέλα δεν πάει στα βουνά έρχεται όλη πάνω μου).

9. Είμαι ολίγον τρελή, όσο πατάει η γάτα! Ειδικά όταν βγαίνει στην επιφάνεια το κοριτσάκι που κρύβεται μέσα μου... γίνεται χαμός!

10. Είπα γάτα και το θυμήθηκα! Έχω τρελή φοβία με τις γάτες! Δηλαδή τρώω σε εστιατόριο και αν την δω στην άλλη γωνία ανεβαίνω στο τραπέζι! (το έκανες εικόνα έτσι;) Δυστυχώς προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια (και είναι πολλά) να το ξεπεράσω και να αισθανθώ λίγο καλύτερα με τα συμπαθέστατα αυτά ζωάκια αλλά δεν μπόρεσα! Η πρώτη ερώτησή μου αν με καλέσεις σπίτι σου είναι: Μήπως έχεις γάτα;

11. Λατρεύω τα ταξίδια!!! (Οκ αυτό δεν είναι νέο, υπάρχει κάποιος που δεν τα λατρεύει;).

12. Αγαπημένος μου προορισμός είναι η Ρώμη η αιώνια πόλη!!! Είμαι ικανή να πάω και μόνο για καφέ και να γυρίσω πίσω! (τώρα καταλαβαίνεις για το πόσο τρέλα κουβαλάω).

13. Η μοναδική χώρα που θα μπορούσα να ζήσω εκτός Ελλάδας, είναι η Ιταλία!

14. Σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!! (Όχι που δεν θα το έλεγα).

15. Πάσχω από το σύνδρομο του καλού παιδιού! Δύσκολα θα πω την αλήθεια και θα στεναχωρήσω τους άλλους! Για αυτό αν με δεις να τα μασάω και να λέω μήπως να δοκιμάσεις κάτι άλλο; είναι που δεν μπορώ να πω τα πράγματα με το όνομά τους, οπότε μην με πιέζεις!

16.Τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις τις έχω από το εξοχικό των παππούδων μου στον Πλαταμώνα Πιερίας. Δεν έζησα πολλά καλοκαίρια εκεί, αλλά αυτά που έζησα μου έφτασαν για μια ζωή!

17. Μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις!

18. Αν όμως μου πεις ότι ετοιμάζεις μια έκπληξη την πάτησες, γιατί δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί! 

19. Είμαι εντελώς μα εντελώς ανυπόμονη!

20. Έχω διαβάσει χωρίς υπερβολή πάνω από 1.000 βιβλία!  Με λες και βιβλιοφάγο!

21. Το ταξίδι μου προς τις σπουδές δεν ήταν ρόδινο! Αν κάτι όμως έμαθα από αυτή την ιστορία είναι ότι πάντα μα πάντα πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας!



22. Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα (τι άλλο;), ηθοποιός (έχασε το εθνικό), αρχαιολόγος, αρχιτέκτονας, δημοσιογράφος και συγγραφέας! Αν εξαιρέσεις το ηθοποιός που ποτέ δεν είναι αργά, τα άλλα λίγο ή πολύ τα πάλεψα!

23. Είμαι εντελώς ασυμμάζευτη και ανοργάνωτη! Όταν ήμουν μικρή πλήρωνα την αδερφή μου να φτιάξει τις ντουλάπες μου! Μετά στράφηκα και στην αδερφή του άντρα μου... αλλά με παράτησαν και οι 2 στο έλεος του Θεού! Οπότε αν έρθεις σπίτι μου προς Θεού μην ανοίξεις τις ντουλάπες μου! Στο λέω για δικό σου καλό!

24. Έχω μία καταπληκτική μεγαλύτερη αδερφή που όταν ήμουνα μικρή της έκανα τη ζωή κόλαση! Αρκεί να πω πως της είχα σπάσει το δαχτυλάκι μια βδομάδα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις! Αυτή όμως πείσμωσε και πέρασε νομική (ευτυχώς!) και τώρα έχω την τιμή και την τύχη να έχω την προσωπική μου Δικηγόρο.

25. Η αδερφή μου με μεγάλωσε με μουσικά ακούσματα δύσκολα για ένα παιδάκι! Όταν ήμουν στο δημοτικό άκουγα Cure, U2, Smiths και Depeche Mode και με κοιτούσαν σαν εξωγήινη! Οι μουσικές αυτές προτιμήσεις μου, καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι!

26. Ένας από τους χιλιάδες (ουαου) λόγους που ερωτεύτηκα τον άντρα μου είναι η απόλυτη ταύτιση μας στην μουσική! Αν ακούσω ένα κομμάτι και μου αρέσει είμαι σίγουρη πως θα αρέσει και σε εκείνον.

27. Ήμουν εντελώς αγοροκόριτσο! Έσπασα το χέρι μου στα 12 παίζοντας ποδόσφαιρο! Μάλλον γιατί ο παππούς μου από τον καημό του που δεν είχε αγόρια με μεγάλωσε λέγοντας μου καθημερινά "είσαι και λίγο αγόρι"! Μετά γεννήθηκε ο ξάδελφος μου και ηρέμησε, αλλά η ζημιά είχε γίνει!

28. Είμαι εντελώς μαμάκιας!!! Έχω μία υπέροχη μαμά η οποία πάντα καταλαβαίνει τι έχω πριν καν μιλήσω, ξέρει ακριβώς τι θέλω πριν καν το ζητήσω, και είναι πάντα δίπλα μου σαν βράχος! (Σ'αγαπώ πολύ μανούλα!)

29. Λατρεύω τα Χριστούγεννα! (ξέρω είναι νωρίς ακόμα, αλλά που υπομονή... τα είπα και παραπάνω).

30. Αγαπημένο βιβλίο: Μικρό Λευκό Κοχύλι της λατρεμένης μου Κατερίνας Χλωροκώστα! Μία βίβλος για τον γονέα! Αφημένο πάνω στο κομοδίνο μου, το βλέπω, χαμογελώ, θυμάμαι και έρχομαι στα ίσια μου! Γιατί δεν θα με αφήσω ποτέ να γίνω σαν τη μαμά της Στέλλας!

31. Αγαπημένο παραμύθι: Πήτερ Παν! Μένουμε πάντα παιδιά! (Μάλλον γιατί δεν σκοπεύω να μεγαλώσω ποτέ!)

32. Αγαπημένη ταινία: Inception με τον θεό Ντι Κάπριο γιατί τα όνειρά μου είναι ζωντανά και έγχρωμα!

33. Αγαπημένο φαγητό: Μακαρόνια με κιμά! (Λατρεύω και τον Ρουβά!!! Άσχετο αλλά το είπα!)

34. Αγαπημένο χρώμα: Ροζ για πάντα! Άντε και λίγο το γκρι! 

35.Αγαπημένο τραγούδι: Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω!  Μάλλον το Sit Down των James και το Love Song των Cure (γιατί τα αγαπώ τόσα χρόνια συνεχόμενα).

36. Αγαπημένη μου συνήθεια: Το blogging!

37. Αγαπημένη θεατρική παράσταση: Μαίρη Πόππινς! Την είδα 3 φορές!!! Είπαμε μένουμε πάντα παιδιά!

38. Αγαπημένο μου μότο: Η ζωή είναι ένα παραμύθι που τις σελίδες του τις γράφουμε εμείς! Στο χέρι μας είναι αν θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα ή όχι!

39. Χρόνια μου πολλά!!! Να διαβάζω πολύ, να ταξιδεύω πολύ, να πίνω πολύ, να μείνω για πάντα μικρή και να μεθάω για πάντα με τη ζωή!!! 

Τώρα είναι το σημείο που λες, ότι δεν φαίνομαι με τίποτα τόσο και μικροδείχνω πάρα πολύ!!! Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο!!!

Να ενημερώσω πως σήμερα γιορτάζει και η μικρή μου Νεράιδα, η ηλιαχτίδα της ζωής μου!!! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη μπισκοτένια μου! Να σε χαιρόμαστε πάντα και να έχεις τη θετική ενέργεια, το χιούμορ και την καλή και μαγική διάθεση που σε χαρακτηρίζουν, μια ζωή!!! Ήρθες και έφερες το φως στη ζωή μας!!!


Πάει ... πέρασε και αυτό! Βουρ για τα 40!

Clelia!

You May Also Like

56 σχόλια

  1. Να τα εκατοστήσεις μικρό μου κορίτσι
    γιατί πολύ μικρή είσαι ακόμα μ' ακούς;;;

    Σε φιλώ πολύ πολύ (να χαίρεσαι και το αστέρι σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τις όμορφες ευχές σου! Και εσύ ότι επιθυμείς!

      Διαγραφή
  2. Γλυκιά μου Κλειω (παρεμπιπτόντως λατρεύω το όνομα σου) ήταν απολαυστική η ανάρτηση σου! Σαν να πιναμε καφέ μαζί και μου μιλουσες για εσένα!... Εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου και να μη ξεχνάς να αγαπάς αυτό το μικρό υπέροχο κοριτσάκι που λέγεται Κλειω... Να χαίρεσαι την νεραιδουλα και τον δράκο αλλά και το στήριγμα σύζυγο σου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα και κάτι άλλο, για στείλε κρέμες ή τι άλλο πίνεις και δεν ξέρω εγώ και φαινεσαι 10 χρόνια μικρότερη!!!

      Διαγραφή
    2. Μαράκι μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις υπέροχες ευχές!!! Εύχομαι και εγώ ό,τι καλύτερο για τα παιδάκια μας!!! χαχαχα εντάξει, έπιασες το νόημα! Όλα τα έγραψα για να καταλήξουμε στο πόσο μικροδείχνω! χαχαχαχα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  3. Να ζήσετε Κλειώ μου και εσύ και η μικρή σου νεράιδα!!! 🎂🎂🎂🎂 Σε κάποια πράγματα είμαστε ίδιες! Έχουμε αρκετά κοινά. Να παραμείνεις όπως είσαι; Είσαι τέλεια!!💗💗💗💗💗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις τέλειες ευχές σου!!! Περιμένω να μου πεις τα κοινά μας!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  4. Μικρή μου να τα εκατοστήσεις και να έχεις το ίδιο κέφι για ζωή πάντα! Φυσικά και να χαίρεσαι την νεράϊδα σου να είστε όλοι γεροί να ζείτε το παραμύθι της ζωής μόνο με νεράϊδες και χωρίς δράκους! Ο μόνος δράκος που χωράει στην ζωή σου είναι ο γιος σου!!! Η ηλικία είναι μόνο για τα χαρτιά και στο λέω εγώ που σε λίγο θα έχω γενέθλια και θα αφήσω πίσω μου μισό αιώνα ζωής! Όχι δεν είναι κοπλιμέντο ότι δεν σου φαίνεται και δεν στο λέω γιατί το ζήτησες αλλά κι εγώ το ακούω συνέχεια. Είναι που νιώθουμε παιδιά στην κυριολεξία και αυτό αντανακλά! Είναι που έχω πολύ μεγάλα παιδιά και μου μεταδίδουν την τρέλλα τους; Φιλιά και πάλι χιλιόχρονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου πόσο όμορφα αυτά που είπες!!! Είναι που νιώθουμε παιδιά!!! Αυτό είναι το μυστικό!!! Να μη μεγαλώσουμε ποτέ!!! Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!!! (Σοκαρίστηκα με τον μισό αιώνα δεν σου φαίνεται με τίποτα!!!) Τελικά οι ηλικίες είναι και πρέπει να μένουν μόνο στα χαρτιά! Σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  5. χρόνια πολλα Κλειω μου!! Εύχομαι και στα επόμενα άλλα τόσα χρόνια να έχεις παντα τόση τρέλα ,κέφι και ρομαντική και αισιοδοξη ροζαλι διάθεση... Να ζείτε όλοι μαζί το όμορφο παραμυθι σας... Και να χαίρεστε και τη μικρη νεράιδα σας!! Πολύχρονη και τυχερή να είναι!! Έχουμε πολλά κοινά δεσποινίς ετών 39... πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Ένα είναι σίγουρο, αυτή την αισιόδοξη ροζουλι διάθεση δύσκολα την χάνω!!! χαχαχαχα!!! Από τις πιο όμορφες ευχές που διάβασα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Κλείω!!!!! Χρόνια πανέμορφα να έχεις!!!!! Να γελάς πάντα!!!!!
    Και ναι!!!! δε φαίνεσαι για τόσο!!! μικροδείχνεις!!!!!
    Τα φιλία μου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!!! Ναι ναι βλέπω έπιασε το κόλπο! Σας έβαλα όλους στο τρυπάκι και να τα κοπλιμέντα χαχαχα!!! Σε φιλώ γλυκό μου κορίτσι!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια σου πολλά,μαγικά & ονειρεμένα, όπως ακριβώς και η ανάρτηση σου! :)Να σε χαίρονται η νεράιδα σου, ο δράκος σου,ο μπαμπάς τους και όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Έφη μου! Ό,τι επιθυμείς μέσα από την καρδιά μου! Να χαίρεσαι το φουντουκάκι σου!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά!!! Να τα χιλιάσεις!! Να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη και ποτέ να μην αφήσεις αυτό παιδί να μεγαλώσει, χρειάζεται και λίγη δόση τρέλας!! Να χαίρεσαι και την μικρή σου να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Εγώ έφαγα φρίκη στα 31 και στα 35.. του χρόνου θυμήστε μου να σας πω πως μου ακούγεται αυτό το 39! χαχαχαχα Εγώ πρόσφατα που είχα γενέθλεια συμφώνησα με την οικογένεια να λενε πως έκλεισα τα 31 αν δε θέλουν να λέω πως καβατζάρανε τα 60 οι γονείς μου!! χαχαχαχα αν δεν απειλήσεις δουλειά δε κάνεις!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα!!! Καλά είσαι Θέα! Προσκυνώ!!! Απορώ πώς δεν το σκέφτηκα τόσα χρόνια! Εγώ πάλι σκέφτομαι πως δεν με αφορά... έχω πείσει τον εαυτό μου πως η ηλικία 39, είναι για κάποια άλλη με το δικό μου όνομα...χαχαχαχα!!! Χίλια ευχαριστώ για τις πανέμορφες ευχές!!! Σε γλυκοφιλώ!!!

      Διαγραφή
  9. Γλυκιά μου Κλέλια (μου επιτρέπεις φαντάζομαι...?) να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα, μα πάντα τόσο χαμογελαστή και ευτυχισμένη με τους δικούς σου ανθρώπους! Ναι, δεν θα πω ψέματα, μικροδείχνεις και αυτό είναι μεγάλο ατού να ξέρεις... ίσως το ότι παραμένεις ακόμα μικρό παιδί στην καρδιά και στο μυαλό, να είναι κι αυτό από μόνο του, το μικρό σου μυστικό! Να χαίρεσαι την νεράιδα σου αλλά και όλη την οικογένειά σου! Χαρούμενα γενέθλια! Πραγματικά, η ανάρτηση αυτή ήταν απολαυστική! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Μαράκι, γυρνάω και στα δύο!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις τόσο γλυκιές ευχές σου!!!Σε φιλώ κοριτσάκι μου γλυκό!

      Διαγραφή
  10. Δεν φαίνεσαι με τίποτα τόσο και μικροδείχνεις πάρα πολύ!!!
    Ε; Πώς τα πήγα;
    Χρόνια πολλά κι από δω Κλειώ μου! Πάντα να μικροδείχνεις :)))
    Και μετά τα 40 να δεις ...όμορφα είναι, αλήθεια σου λέω!
    Πολλά φιλιά, να χαίρεσαι και την νεράιδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πήγες τέλεια ... Φανταστικά... Υπέροχα!!! χαχαχαχα!!!
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Αριστέα μου!!! Για ένα περίεργο λόγο με τα 40 δεν έχω θέμα, γιατί οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες... άρα του χρόνου με συνοπτικές διαδικασίες θα κλείνω τα 20!!! χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  11. Cure;;;; Και δε στο είχα!!!!

    Τις καλύτερες ευχές μου γλυκό μου, ΜΙΚΡΟ μου κορίτσι, να έχεις πάντα το πείσμα και την επιμονή που βλέπω τώρα και πολύ πολύ μου αρέσει! Να χαίρεσαι και τη νεράιδα σου (διπλό κέρασμα θέλωωωω).

    (Λοιπόν έχουμε πολλά κοινά! Θα περάσουμε τέλεια!!! Εννοείται θα φέρεις και τα cd σου μαζί.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Τι όμορφες ευχές!!! Καλέ και Cure και Class και Violent Femmes και άλλα πολλά, αλλά είπα να μην σας σοκάρω!!! Εννοείται πως θα περάσουμε τέλεια!!! Θα γίνει χαμός!!! ( Βασίλη μη δίνεις σημασία... πλάκα κάνω... ξέρεις πόσο ήσυχη είμαι!)

      Διαγραφή
  12. Έγραφα, εγραφα, έγραφα και μου κόπηκε η σύνδεση στο ποσταρισμα.... Χάθηκε το σχόλιο... Γκρρρ... Θα επανέλθω μόλις ηρεμήσω από το σοκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ όταν το παθαίνω τρελαίνομαι!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές που ξέρω πως έγραφες μέσα εκεί και ας μην τις διάβασα! Σε γλυκοφιλώ Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  13. Να είσαι πάντα έτσι μην αλλάξεις για τίποτε και για κανέναν....χρόνια σου πολλά !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια Πολλάααααα τρελοκόριτσο! Να χαίρεσαι και το κορίτσι σου :-) Πολύ μου άρεσε που μας είπες και δυο πράγματα για σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέρα μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Κάτσε και να με γνωρίσεις και από κοντά! Εκεί να δεις τρέλα! Να χαίρεσαι και εσύ τη μικρή κουκουβαγίτσα σου, που έμαθα πως είναι γεννημένη ίδια μέρα με μένα!!! Δεν υπάρχει πιο τυχερή ημερομηνία!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  15. Κλέλια (Όχι που θα σε λέω Κλειώ. Με το καλλιτεχνικό σου από εδώ και μπρος, γιατί μου άρεσε που έχεις και τέτοιο), χρόνια σου πολλά! Φανταστική ανάρτηση, απολαυστικότατη! Τα φιλιά μου, την ειλικρινή αγάπη μου και τις άπειρες ευχές μου. Ήσουν κι εξακολουθείς να είσαι μεγάλη αδυναμία μου στον κόσμο του μαμαδοblogging. Μια μέρα εύχομαι το blog σου να γίνει πραγματικά τεράστιο, γιατί μας χρειάζονται τέτοια blogs στο μαμαδόκοσμό μας. Γράφεις και πάρα πολύ καλά (στο έχω ξαναπεί). Φιλιά πάλι. Πολλά και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. (Ελίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελίνα μου!!! Πόσο χαίρομαι που πέρασες!!! Πόσο μου άρεσαν οι ευχές σου!!! Και αν έχω μάθει κάτι με σένα, είναι ότι είναι πέρα για πέρα αληθινές! Σε ευχαριστώ γλυκό μου κορίτσι μέσα από την καρδιά μου!!! Μου λείπουν τα σχόλια σου! Με έκαναν καλύτερη!!! Σε γλυκοφιλώ!!! Να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστή!!!

      Διαγραφή
  16. Κλειώ μου ή Κλελια ή κοριτσάκι που ποτε δεν πρέπει να μεγαλώσεις απόλαυσα κάθε γραμμη που διάβασα! Χρονια σου πολλά λοιπόν και εύχομαι να μη χάσεις ποτέ την παιδικότητα σου! Χρόνια πολλά και στη νεράιδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πανέμορφες ευχές!!! Σε γλυκοφιλώ!!!

      Διαγραφή
  17. Χιλιόχρονη φιλενάδα μου! Χρόνια πολλά και στην μικρή νεραιδούλα σας! Πολλά από τα παραπάνω τα ξέρω καλά αλλά μ' άρεσε ο τρόπος που τα έγραψες σήμερα!
    Τώρα για το 39 δεν το συζητώ... υπάρχουν και χειρότερα! Χαχα!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ με ζεις από κοντά!!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου!!! Καλέ είδες όταν έχω κέφια; Μεγαλουργώ!!! χαχαχαχα! Τι ψώνιο είμαι δεν το είπα... μάλλον το κατάλαβαν!!! χαχαχα!!! Μάλλον το 39 δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά!

      Διαγραφή
  18. Καταρχάς, χρόνια πολλά οτι επιθυμείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου! δεύτερον είσαι δίδυμος για αυτό ταιριάζουμε σε ολα!!!! ναι και εγω διδυμάκι. τα διάβαζα και έλεγα αχ και εγω έτσι και εγω έτσι. τρίτον το νούμερο 33, απλά το αγαπώ. τρελαίνομαι για μακαρόνια με κιμά και ήμουν τόσο φανατική ρουβιτσα. Και πάλι χρόνια πολλά πολυ όμορφο post. Με έφτιαξε τη διάθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου πόσα ευχαριστώ να πω για αυτό το τέλειο σχόλιο; Εσύ μου έφτιαξες τη διάθεση κορίτσι μου!!! Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές!!! Εγώ πάλι τον Ρουβά τον ερωτευτήκα στα 30 μου... αλλά τι τα θες... όσο μεγαλώνω ξεμωραίνομαι! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  19. Χρόνια σου πολλά συνομήλικη!Όμορφη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κλέλια μου γλυκιά Χρόνια σου πολλά υπέροχα μοναδικά δημιουργικά με υγεία, χαρά, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σας!

    Είσαι η αδερφή ψυχή μου, νιώθω ότι τα περισσότερα τα έχω γράψει εγώ.

    Επίσης 7/7/2007 παντρεύτηκα κ εγώ ! πόσες συμπτώσεις ακόμα; Ποσες; Απίστευτο μου φαίνεται!

    Μεινε πάντα έτσι όπως είσαι
    💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει... πόσες συμπτώσεις πια να αντέξω; Πόσες; Απορώ που δεν έχουμε γενέθλια ίδια μέρα!!! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις υπέροχες ευχές αδερφή ψυχή!!! Είμαι σίγουρη πως στην πορεία θα ανακαλύψουμε και πολλά ακόμα κοινά! Σε φιλώ γλυκά!!!!

      Διαγραφή
  21. Είσαι μεγάλο τρελοκομείο...αυτό έχω να δηλώσω με όλα αυτά που διάβασα. Ενα γλυκό, τρυφερό τρελοκομείο σε μίνι πανέμορφη συσκευασία!!!Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα μικρή δεσποινίδα!!!Τα 39 να είναι μια χρονιά απόλυτης δημιουργίας! Είσαι υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω τώρα!!! Χίλια ευχαριστώ αγαπημένη μου, λατρεμένη μου Κατερίνα!!! Το 39 ούτε γραμμένο δεν μου αρέσει να το βλέπω, αλλά αν είναι να με σημαδέψει δημιουργικά αυτή η χρονιά ας είναι!!! Σε γλυκοφιλώ και εύχομαι πάντα να με εμπνέεις με τις επιτυχίες σου αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
  22. Καλά δεν το πιστεύωωωω!!! Έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια!!!!! Χρόνια σου πολλά τρελοκόριτσο γλυκό και λαμπερό!!! Να είσαι πάντα φρέσκια και αισιόδοξη γεμάτη υγεία και δημιουργία!!!
    Εμείς τα διδυμάκια έχουμε κάτι στο dna μας που κάνει σαν εσωτερικό botox και δεν δείχουμε τα χρόνια μας:))) χα χα χα
    Μου άρεσε τρελά η σημερινή σου ανάρτηση διότι σε μάθαμε περισσότερο Κλειώ-Κλέλια:)
    Αυτό με τις ντουλάπες το χω κ εγω. Βλέπεις ένα σπίτι τζιτζί και ολα τα χωνω στις ντουλάπες!!! Χα χα χα
    Βαριέμαι συχνά, κάνω εκατό πράγματα μαζί, χωρίς μουσική δεν ζω! Με την τσίμπλα στο μάτι ανοίγω ρ/φ! Βέβαια για cure δεν σε είχα:)))
    Όσο για το σύνδρομο του καλού παιδιού που το είχα κ εγώ, μετά τα 40 κάτι εγινε μέσα μου, ένα κλικ, μια συνειδητοποιημένη ωριμότητα.
    Πλέον στα 41 λέω τη γνώμη μου και ας μην αρέσει. Και "όχι" θα πω που την είχα αποβάλλει σαν λέξη από το λεξιλόγιό μου, κλπ
    Θα γνωριστούμε από κοντά στις 24 του μηνού έμαθα ε;;;;;;; Επιτέλους!!!!!!
    Φιλάρες πολλές όμορφη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο!!! Χρόνια μας πολλά Δημητρούλα!!! Μας εύχομαι να ονειρευόμαστε περισσότερο, να γελάμε περισσότερο και να μας αγαπάνε περισσότερο!!! Την τρέλα μας δεν την χάνουμε κορίτσι μου γλυκό!!! Κυλάει στο αίμα μας!!! Αυτό που άλλαξες στα 40 και απαλλάχτηκες από το σύνδρομο του καλού παιδιού μου δίνει πολύ κουράγιο! Θέλω ιδιαίτερα στις 24!!! Εντάξει για τις ντουλάπες το έχω πάρει απόφαση... δεν θα φτιάξουν ποτέ!!! Σε φιλώ γλυκό μου τρελοκόριτσο... να έχεις μία υπέροχη χρονιά!!!

      Διαγραφή
  23. Και διδυμάκι στο ζώδιο, αυτό που το πας; Τα αγαπώ τα διδυμάκια, είναι καλά παιδιά :) Χρόνια σου πολλά κι από εδώ Κλειώ μου, να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι αλλά κι εμείς οι τρελομπλόγκερς, την ίδια τρέλα κουβαλάμε άλλωστε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρεις εσύ Ελευθερία μου!!! Να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου! Τελικά όλα τα καλά παιδιά στις 9 είμαστε γεννημένα!!! χαχαχα!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  24. Χαχαχαχα! Πολύ μου άρεσε αυτή η ανάρτηση! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά και πάντα να κρατάς ζωντανό αυτό το παιδί μέσα σου, που με τόση ευκολία ξεμύτισε σε τούτη εδώ την ανάρτηση. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μάγδα μου!!! Χαίρομαι που όλοι αγαπήσατε τόσο αυτό το τρελοκόριτσο!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  25. Χρόνια πολλά και καλά και κυρίως τρελά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπαντός τρελά!!! Μάλλον με έχεις καταλάβει κυρία μου!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  26. Ήρθα πάλι, λίγο όμως απογοητευμενη διότι μου είναι αδύνατον να αναπαράγω εκείνο το αυθόρμητο σχόλιο που μου ενέπνευσε το κείμενο σου την πρώτη φορά που το διάβασα!! Τι κρίμα πραγματικά. Θα εστιασω στα βασικότερα. Δεν καταλαβαίνω πως έχω τόσα κοινά με μια δίδυμο, απαπα!!! Θα το παρακαμψω, θα κλείσουμε ραντεβού να οργανώσω την ντουλάπα σου, κατά τα άλλα όμως όλα τέλεια!!! Θα σου ευχηθώ να μην χάσεις πότε αυτό το 18χρονο κορίτσι μέσα σου, η ζωή σου να είναι πάντα μαγική σαν παραμύθι και η δημιουργικοτητα σου να γεμίζει την ζωή σου χαρά. Να χαίρεσαι την Νεραιδενια σου και του χρόνου, γερή, δυνατή, ευτυχισμένη γλυκιά μου... Κλελια λοιπόν! Την απόλαυσα πολύ αυτή σου την μικρή κατάθεση ψυχής... Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να ζησεις Κλελια και Χρονια Πολλα, μεγαλη να γινεις με καταξανθα μαλλια. Παντου να σκορπισεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε, μα τι κομματος ειναι αυτος!!!!!!!! και στα 140 με το καλο κουκλα!!!

    οσο για το 7...μηπως και 7 φορες μαμα? χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κλέλια μου, λίγο καθυστερημένα πέρασα και τα γενέθλια μπορεί να ήρθαν και να έφυγαν, αλλά οι ευχές πάντα μετράνε, έτσι δεν είναι;; Χρόνια σου πολλά και τρελά, γεμάτα αγάπη και γέλια και ότι καλυτερο για σένα και την οικογένεια σου!! Να σου πω ότι είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσο καλή μανούλα και αδερφή! Πολλά φιλιά από μένα και καλό Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά Κλειώ μου και χρόνια πολλά στη μικρή σου νεράιδα.Οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία όταν μιλάμε για ηλικία.ΗΛΙΚΙΑ είναι αυτό που φαίνεται και αυτό που θέλουμε να είμαστε.Υπάρχουν άνθρωποι που είναι νέοι και όμως είναι γερασμένοι στα μυαλιά και στις συνήθειες και υπάρχουν και οι άλλοι.Εσύ, θέλω να ανήκεις στους άλλους γιατί το αξίζεις.Από εδώ και μπρος λοιπόν ο χρόνος ας μείνει στο 39!!!!!Και του χρόνου και κάθε χρόνο να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχα! Μα είσαι κοριτσάκι!!! Άσε τους αριθμούς να λένε!!!
    Κλείω μου/ Κλέλια μου ή ό,τι άλλο όνομα βρεθεί στην πορεία της.... καλλιτεχνικής σου καριέρας, να σε χαιρόμαστε!
    (Πολύ μου αρέσουν αυτού του είδους οι αναρτήσεις!)
    Γιατί το πάρτυ στη Μύκονο ήταν 5μερο και όχι 7μερο? Γιατί Μύκονο και όχι 7νησα?!
    ;-)
    Αγαπώ κι εγώ το 7!!!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλάαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram