Μικρές Καληνύχτες και ένας Διαγωνισμός!

by - Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016


Τώρα που έκλεισαν τα σχολεία, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από τα παιδικά βιβλία και τα παραμύθια για να απασχολήσετε τα παιδάκια σας; Πρόσφατα, έφτασε στο σπίτι μας η σειρά Μικρές καληνύχτες από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ξετρελάθηκα τόσο εγώ όσο και τα μικρά Νεραιδοδρακάκια μου! Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού πρωταγωνίστριες της σειράς είναι Νεράιδες, απλά είναι λίγο διαφορετικές από τις συνηθισμένες!  Πώς λοιπόν, να μην μαγευτούμε οικογενειακώς! 




Πρόκειται για μία ιδιαίτερη, αγαπησιάρικη, μοναδική σειρά, που ξεχωρίζει τόσο για το συναίσθημα και την λεπτότητά της, όσο και για το ότι διδάσκει τον πιο γλυκό τρόπο συμπεριφοράς. Μια φορά και έναν καιρό νεράιδες, δράκοι, νάνοι, βασιλιάδες  και μάγισσες έρχονται μέσα από παραμύθια και μπερδεύονται στην πραγματικότητα! Είναι γλυκιές ιστορίες που διαβάζονται σε 10 λεπτά και αφήνουν μια όμορφη αίσθηση και μια γλυκιά καληνύχτα! Εμείς διαβάσαμε και σας προτείνουμε τα παρακάτω βιβλία:



Καληνύχτα, νεράιδα Νονά!
Ηρωίδα είναι μια καλόκαρδη νεράιδα - νονά που αγαπάει πολύ 2 πράγματα! Τα γλυκά και τα παιδιά! Και αγαπάει τόσο πολύ τα γλυκά, που τα τρώει μετά μανίας και δεν αφήνει ούτε ένα ψίχουλο. Όμως τι γίνεται όταν καλείται να διοργανώσει το πιο υπέροχο πάρτυ, για ένα κοριτσάκι που δεν έχει κανέναν άλλο στο κόσμο; Που πήγε η τούρτα του πάρτυ; Ποιος την έφαγε; Πώς θα γιορταστούν τώρα τα πιο ωραία γενέθλια;



Μια υπέροχη, γλυκιά καληνύχτα από την Αλεξάνδρα Τσόλκα που μας διδάσκει πώς για τα παιδιά, πραγματική αξία έχει η παρουσία ενός σημαντικού ανθρώπου στης ζωή τους και όχι τα υλικά αγαθά και τα δώρα!

Η εικονογράφιση της Κατερίνας Βερούτσου, χαρίζει μαγεία στο πιο "γλυκό" παραμύθι της σειράς!

Σας προειδοποιώ! Πριν το διαβάσετε φάτε κανένα γλυκάκι, έτσι για την λιγούρα!

Η νεράιδα μαγείρισσα!

Το παραμύθι αυτό με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα! 
Μια μικρή άτακτη νεράιδα θα γίνει η επόμενη βασίλισσα του μαγεμένου δάσους! Η ίδια όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της! Θέλει να βρει τι είναι αυτό που θα κάνει πραγματικά στη ζωή! Αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει το δρόμο που διάλεξαν για αυτήν οι μεγάλοι και αποφασίζει να εγκαταλείψει την "νεραιδοσύνη" της για την αγάπη και τον έρωτα! Στο τέλος η επιλογή της, να γίνει μαγείρισσα, θα την δικαιώσει! 




Ένα ρομαντικό παραμύθι, της  Λίνας Μουσιώνη και με εικονογράφιση της Λίνας Μουσιώνη, που μιλάει για τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή, για το πώς πρέπει να αποφασίζουμε μόνοι μας το μέλλον μας και να μην αφήνουμε κανέναν άλλον να το κάνει για εμάς και για τις επαγγελματικές προοπτικές που βρίσκουμε στο διάβα μας! Ένα γλυκό παραμύθι στο οποίο ο έρωτας έρχεται αντιμέτωπος με μαγικές δυνάμεις αλλά στο τέλος πάντα νικάει!

Τα 2 αυτά υπέροχα παραμύθια, αφού ήρθα σε συνεννόηση με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, μπορούν να γίνουν δικά σας! Δύο βιβλία και δύο νικητές (ένα βιβλίο στον κάθε νικητή)! 




ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρέπει να κάνετε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' και του ''Εκδόσεις Μεταίχμιο'στο Facebook

  
2) Κοινοποιήστε τη δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε Facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «Δεν έχω Facebook»

Προσοχή!!!
v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλωθούν  μέσω της  παραπάνω  φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

v  Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. (αν δεν έχετε Facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "Δεν έχω Facebook" ).

v  Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Παρασκευή  17 Ιουνίου 2016 ως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στις 12 το βράδυ.

v  Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Ελλάδα

v  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό, μέσα σε δύο μέρες, αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

v  Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από τον πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118).

Ο διαγωνισμός θα κοινοποιηθεί στο kerdiseto.gr, e-contest.gr

Updated 26/6/2016!
O διαγωνισμός έληξε!
Οι τυχεροί νικητές είναι:
1. Καλλιόπη Κέντερα
2. Κωνσταντίνα Μηνιώτη
Σε περίπτωση που οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες, η κλήρωση θα επαναληφθεί!

You May Also Like

6 σχόλια

Instagram