Τα μαγικά ραβδιά του πάρτι μας! Πώς να τα φτιάξετε βήμα βήμα!

by - Τρίτη, Ιουνίου 07, 2016


Πριν 2 βδομάδες γιορτάσαμε με δόξα και τιμή τα 5α γενέθλια και την ονομαστική γιορτή των παιδιών μου, με ένα πάρτι για Νεράιδες και Δράκους στον κήπο του σπιτιού μας! Ήταν ένα πανέμορφο πάρτι για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανάρτηση! Οργανώνοντας λοιπόν και την παραμικρή λεπτομέρεια έπρεπε να βρω τι δωράκια θα χαρίσω στους καλεσμένους μας! Και καλά στους Δράκους - πολεμιστές είχα αποφασίσει να δώσω σπαθιά αλλά στις Νεράιδες ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο και τσαχπίνικο! Ξαφνικά μου ήρθε η αναλαμπή! Θα έδινα μαγικά ραβδάκια!!!

Όμως το πρόβλημα ήταν πώς θα τα έφτιαχνα! Ήθελα βλέπετε να είναι φτιαγμένα από τα χεράκια μου, καθότι μπορεί μία blogger να πέσει στην παγίδα των έτοιμων; (Μπορεί τα σπαθιά να ήταν αγοραστά, αλλά η δόλια μάνα, blogger, party planner, μαγείρισσα κλπ. δεν προλάβαινα να φτιάξω και σπαθιά, για αυτό ζητώ την επιείκειά σας). Αυτό που θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο είναι πως εγώ με το crafting δεν έχω καμία απολύτως σχέση!!!



Έχασα μία ολόκληρη μέρα σε παιχνιδομάγαζο για να βρω τα υλικά που ήθελα (που για να πω την αλήθεια ούτε εγώ δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα), οδήγησα σε περιοχές που δεν είχα ξαναβρεθεί για να πάρω το σπρέι και τα φελιζόλ (που σημειωτέον είμαι εντελώς νέα οδηγός και δεν το έχω και πολύ) και τελικά τα κατάφερα! Συγκέντρωσα όλα τα υλικά και έμενε μόνο η υλοποίηση!

Αποφάσισα να τα φτιάξω στο camping, αφενός για να μη κάνω όλο το σπίτι χάλια, αφετέρου γιατί εκεί θα ήταν η καλή μου φίλη και crafter, Κατερίνα, οπότε όλο και θα έβαζε το χεράκι της! (Σοφή απόφαση γιατί το έβαλε το χεράκι της και την ευχαριστώ πολύ!!!)



Και τελικά διαπίστωσα πως για να φτιάξεις μία κατασκευή το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και παρέα βεβαίως βεβαίως!

Πάμε να δούμε πως έφτιαξα τα μαγικά ραβδιά βήμα - βήμα!

Υλικά:
- σπρέι βαφής (ειδικό για φελιζόλ)
- φελιζόλ
- ξυλάκια για σουβλάκια
- χρωματιστές βροχές
- κόλλα και πιστόλι σιλικόνης
- χρωματιστές κορδέλες
- συρραπτικό
- ψαλίδι

Εκτέλεση:

1. Αρχικά βάφουμε με ειδικό σπρέι τα αστεράκια από το φελιζόλ και τα αφήνουμε να στεγνώσουν!



2. Χωρίζουμε τις χρωματιστές βροχές σε τούφες.



3. Δένουμε τα ματσάκια βροχής με κορδέλα και βάζουμε σιλικόνη για καλύτερο αποτέλεσμα.



4. Περνάμε το ξυλάκι από το ματσάκι βροχής και τρυπάμε το φελιζόλ. Εφαρμόζουμε κόλλα σιλικόνης για να κολλήσει.


5. Ετοιμάζουμε το φιογκάκι με συρραπτικό  και στη συνέχεια το κολλάμε.  



Το μαγικό ραβδί είναι έτοιμο! Το αποτέλεσμα νομίζω πως με δικαίωσε!



Τα μαγικά ραβδιά έγιναν ανάρπαστα στο πάρτι και παρά το ότι είχα φτιάξει αρκετά παραπάνω, δεν έμεινε ούτε ένα! Τα ήθελαν όλοι για ενθύμιο! Μετά από αυτή την πετυχημένη ομολογουμένως προσπάθεια ποιος με πιάνει! Τρέμε κόσμε του crafting!

Create and have fun!
Clelia!

You May Also Like

9 σχόλια

  1. Πολύ πολύ όμορφα τα μαγικά ραβδάκια σας!! Ανυπομονώ να δω και το πάρτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα και πολύ εύκολα!!!!!!!

    Την καλημέρα μου μαγισσούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο Κλειω μου!!! Αρχιζεις και γινεσαι super blogger-crafter!! Πανεμορφα εγιναν τα ραβδακια σας!! Πως να μην ξετρελαθουν οι νεράιδες σας...χεχεχε... φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wow!!!!!!τέλεια είναι!!μόλις συνειδητοποίησα ότι πρέπει να πάρω επιτέλους ένα πιστόλι σιλικόνης...(αν λέγεται έτσι)..είναι τελικά πολύ χρήσιμο εργαλείο!!Υπέροχα τα έφτιαξες Κλειώ μοΥ!!Φιλιά πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερά πανέμορφα και τέλεια ιδέα!!!! Λατρεύουμε ραβδιά!!!!! Επίσης φιλενάδα υπέροχη η φωτογραφία σου στο about me! Love it! Να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας και εύχομαι και του χρόνου με τις ίδιες δόξες και τιμές! Σήμερα είναι τα δικά μας γενέθλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Κλειώ! Είμαι η λάθος παραλήπτρια του δώρου της Αριστέας. Που χάρη σ' αυτό το λάθος, γνωριστήκαμε, με γέφυρα τα δώρα της Αριστέας που ταξιδεύουν πλέον σε πανελλήνια εμβέλεια.
    Να χαίρεσαι τα καμάρια σου και να είναι πάντα καλά και καλότυχα!
    Παρεμπιπτόντως, προχτές είχε κι ο γιος μου τα γενέθιά του. Είναι λίγο μεγάλος βέβαια για τέτοια παιχνίδια, αφού έκλεισε τα 18. Του έδωσα όμως το προσωπικό μου μαγικό ραβδί για την ενήλικη πια ζωή του. Σκεφτόμουν για μέρες τι ευχές να του πω σ' αυτή την καθοριστική ηλικία. Πελάγωσα και τα παράτησα. Μου βγήκε αυθόρμητα μόλις τον είδα μπροστά μου το πρωί "Σ' αγαπώ πολύ! Κράτησε αυτές τις δυο λέξεις και άνοιξε τα φτερά σου!"
    Μια γλυκιά καληνύχτα και όλες μου τις ευχές Κλειώ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χριστός κι η Μάνα Του! Τα θαύματα συνεχίζονται :)
    Πανέμορφα, αν και απίστευτα δύσκολα (για τα δικά μου
    μέτρα που δεν μπορώ να φτιάξω τίποτα) αλλά αποζημιώθηκες!
    Και του χρόνου καμάρι μου! Κι από δω, χρόνια σου πολλά και καλά,
    να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τα βλαστάρια σου ❤ Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φανταστικα!περιμενουμε και ολο τ παρτυ!χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχα! και ολο εβλεπα αυτα τα αστερια κ ολο δεν ηξερα τι να τα κανω! φοβερη ιδεα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram