Δώρα για τον δάσκαλο και τη δασκάλα! 10 πρωτότυπες ιδέες!

by - Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016


Το τέλος της σχολικής χρονιάς πλησιάζει και όλοι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τι δώρο θα χαρίσουμε στη δασκάλα μας! Κάθε χρόνο ψάχνουμε και θέλουμε να είναι ένα δώρο ιδιαίτερο, όμορφο, ξεχωριστό και φινετσάτο. Για τον λόγο αυτό σας μάζεψα εδώ τις 10 πιο όμορφες και πρωτότυπες ιδέες που βρήκα στο διαδίκτυο. Πάμε να τις δούμε!

1. Στεφάνι από χάρακες.
Μία πανέμορφη, εντελώς πρωτότυπη ιδέα, που λάτρεψα με την πρώτη ματιά! Είναι εύκολη στην υλοποίηση και αν θέλετε να δείτε πως γίνεται ρίξτε μία ματιά στον οδηγό εδώ!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

2. Χειροποίητη κάρτα δέντρο.
Μπορεί μία κάρτα να γεμίσει κάποιον τόση χαρά; Σίγουρα μπορεί! Την συγκεκριμένη την είδα και ξετρελάθηκα! Τόσο χαριτωμένη και ευρηματική! Μια σχετικά εύκολη χειροτεχνία και μπορείτε να κρεμάσετε πάνω μικρά φακελάκια με bonus δωράκια έκπληξη, όπως στη φωτογραφία!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ


3. Γλάστρα με cupcakes.
Τα λουλούδια και οι γλάστρες πάντα έχουν την τιμητική τους όσον αφορά τους δασκάλους! Όμως αυτή η γλάστρα ξεπερνάει σε γλύκα όλες τις άλλες, αφού αντί για λουλούδια έχει cupcakes! Πανεύκολη στην υλοποίηση, δείτε στον οδηγό εδώ

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

4. Κουτί με σύνεργα για cupcakes.
Αυτή τη φορά διαλέγουμε τα πιο όμορφα και νόστιμα υλικά και αφήνουμε την δασκάλα μας να μεγαλουργήσει, φτιάχνοντας τα δικά της cupcakes.

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

5.Κουτί με σύνεργα για τον καφέ.
Μια χρηστική ιδέα, που μου άρεσε πολύ! Διαλέγετε μια ιδιαίτερη γεύση καφέ, ατομική καφετιέρα, βαζάκι με ζάχαρίτσες και ό,τι άλλο σκεφτείτε και προσφέρετε ένα πολύ όμορφο και διαφορετικό δώρο.

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

6. Κουτί με γλυκά κεράσματα.
Η ιδέα επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή την φορά μπορεί το κουτί, καφάσι ή οτιδήποτε άλλο να είναι γεμάτο από χειροποίητα καλούδια και γλυκίσματα. Extra tip, το καφάσι της φωτογραφίας έχει βαφτεί με μπογιά μαυροπίνακα και δίνει ακόμα πιο σχολικό αποτέλεσμα!

Πηγή φωτογραίας ΕΔΩ

7. Νοtebook.
Όσα και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά! Κάποια τα κρατάμε απλά για να ομορφαίνουν το γραφείο μας... Μην ξεχάσετε να τα συνοδέψετε με μία ζεστή αφιέρωση!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

8. Κουτί με προϊόντα περιποίησης.
Μπορεί να μην είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα αλλά η μονοχρωμία των προϊόντων του παρακάτω κουτιού μου, άφησε μια όμορφη αίσθηση. Βάλτε το προσωπικό γούστο σας, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και αυτοσχεδιάστε!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

9. Φλιτζάνια με κεριά.
Για όσες χρυσοχέρες ξέρετε να φτιάχνετε κεριά! Το θέμα είναι η επιλογή των φλιτζανιών, που θα κάνει το δώρο όμορφο και μοναδικό δώρο!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

10. Παιχνίδι Τρίλιζα - homemade.
Τόσο απλό να γίνει, που θα μπορούσαν να το φτιάξουν ακόμα και τα νήπια! Στην απλότητά του όμως βρίσκεται και όλη η ομορφιά του! Ιδανικό για παιχνίδια στην παραλία!

Πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις ιδέες που ξεχώρισα! Το να χαρίζουμε στο τέλος της χρονιάς δώρα στον δάσκαλο ή στην δασκάλα του παιδιού μας, είναι μία ευγενική χειρονομία που δηλώνει την εκτίμηση και τον σεβασμό μας, τόσο στο πρόσωπο του δασκάλου όσο και στη δουλειά του. Είναι ένα μικρό ευχαριστώ για όσα έμαθε στο παιδάκι μας! Μία αναγνώριση για όσα έκανε μέσα στη χρονιά! Να θυμάστε πάντα πως αξία δεν έχει το ποσό που θα διαθέσουμε, εκείνο που μετράει πάντα είναι η κίνηση!

Εσείς τι δώρα σκέφτεστε να χαρίσετε στον δικό σας δάσκαλο;

Clio!









You May Also Like

23 σχόλια

  1. Υπέροχες ιδέες όλες. Το τελαράκι μαυροπίνακα με τα γλυκά μου έκανε ένα κλικ παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και εγώ Ελευθερία αυτό το τελαράκι σκέφτομαι να κάνω! Θα δούμε!!!

      Διαγραφή
  2. Κλειώ μου, είναι όλες οι ιδέες υπέροχες! Αυτή που έχω σκεφτεί κι εγώ για φέτος, είναι ένα καλάθι με προϊόντα περιποίησης (κρέμες, αντηλιακά κτλ)... σε φιλώ, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Μαρία πως τα προϊόντα περιποίησης είναι κάτι που δεν μας αφήνει ασυγκίνητες! Και είναι πλέον το στοιχείο σου! Θα περιμένω να δω τι έφτιαξες!

      Διαγραφή
  3. Κλειω μου υπεροχα ολα! Ειδικα αυτο με τα συνεργα του καφε εγω θα το δεχομουν ευχαρίστως καθως είμαι λάτρης του καφε! Ενα ευχαριστώ και ενα μικρο δωράκι αρκουν.
    Πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γράφω στον φάκελο σου λοιπόν!!! Τα σύνεργα του καφέ είναι μία τέλεια πρόταση!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Πωπω τρέλα όλα!!! Αν ήμουν δασκάλα θα ήθελα τόσο τα συνεργα του καφέ γνωστή ως καφεδοβια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου θα το καταχωρήσω στα στοιχεία σου!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφες ιδέες Κλειώ μου!!Εγώ για φέτος θα προτιμήσω το καλάθι με τα προιόντα περιποίησης για την δασκάλα μας!!Ελπίζω να της αρέσουν!!Φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια ιδέα Εύη μου και είμαι σίγουρη πως βάζοντας τη δική σου πινελιά θα την απογειώσεις!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Τέλειες ιδέες!! Ειδικά όταν πρόκειται για δάσκαλο, που οι επιλογές είναι λιγότερες...
    Μια ιδέα που είχαμε βρει παλιότερα και μας άρεσε πολύ:
    http://oneiropeioio.blogspot.gr/2014/06/blog-post_16.html
    Φιλιά,καλο μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειες τέλειες οι προτάσεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω ειμαι σε φαση που τα ετοιμαζω κ με επιασες... ενα χειροποιητο σημειωματαριο στη καθεμια, ενα κολιε κουμπακι και φυσικα τα προσωπικα τους καλλυντικα για σπιτικο σπα φτιαγμενα με τα χερακια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο η ιδέα να προσφέρουμε στο τέλος κάτι στον δάσκαλο είναι εξαιρετική! Όλες οι προτάσεις ήταν υπέροχες!
    Καλό μήνα Κλειώ μου!
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται Αριστέα μου ότι θα προσφέρουμε δώρο! Το θεωρώ μία υπέροχη κίνηση για να του δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα πρόσφερεόλη τη χρονιά στα παιδάκια μας! Σε φιλώ γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  10. Τι όμορφες ιδέες! Κι εγώ ψάχνω αυτές τις μέρες για τα δώρα μας που βέβαια θα είναι χειροποίητα! Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες!!!!!!! Μπράβο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρεσε πολυ το χαρτινο δεντρακι. Ηταν τόσο διαφορετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram