Living in chaos!

by - Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016


Το πήρα απόφαση! Μάλλον πρέπει να το αποδεχτώ... αυτό με την οργάνωση και την τακτοποίηση δεν το έχω βρε παιδάκι μου! Κρίμα που το έχω για τις αποφάσεις της νέας χρονιάς!

Για κακή μου τύχη, σήμερα έκανα μία βόλτα από φιλικά blog, και θαύμασα το τέλεια τακτοποιημένο δωμάτιο της Λαμπρούκας, και την τακτοποίηση που έκανε η Swanocean στα craft υλικά της! Τις καταζήλεψα...Ψέμματα να πω; Και όσους δηλαδή ζουν στα τέλεια οργανωμένα σπίτια τους, που όλα  τα πράγματα έχουν συγκεκριμένη θέση, και που όταν ψάχνουν κάτι, δεν κάνουν μία ώρα για να το βρουν! (Στην καλύτερη περίπτωση να το βρουν, στην χειρότερη μου έχει τύχει να εγκαταλείψω την προσπάθεια, παίρνοντας το απόφαση πως το εν λόγο αντικείμενο, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι μας, για πάντα!)

Αυτό το τελευταίο είναι και το μόνιμο άγχος μου! Πότε θα θυμηθεί ο husband κάτι ξεχασμένο, θα το θέλει μέσα σε 10 λεπτά, θα κάνω το σπίτι ανάστα ο κύριος, δεν θα το βρω και μετά ... ε φαντάζεστε, γίνεται ο κακός χαμός!!!
Γιατί εννοείται πως για ότι εξαφανίζεται μέσα στο σπίτι μας, φταίω εγώ!!! Ναι οκ, είμαι η νοικοκυρά (με την ευρύτερη έννοια του όρου γιατί απέχω πολύ)! Αλλά πως είναι δυνατόν να είμαι υπεύθυνη για κάθε μικρό μικρούλικο κομματάκι lego ή playmobil, για όλα τα αυτοκόλλητα της Έλσας, για όλα τα κοκκαλάκια της μικρής, για όλα τα τιμολόγια της δουλειάς του husband, λογαριασμούς, αποδείξεις κλπ κλπ! Για τα πάντα όλα, υπεύθυνη εγώ!!!

Επομένως, για ότι χαθεί νούμερο ένα ύποπτη είμαι εγώ! Κάθομαι στο εδώλιο του κατηγορούμενου και το κακό είναι πως δεν αθωώνομαι σχεδόν ποτέ, γιατί δεν έχω ελαφρυντικό πρότερου τακτοποιημένου βίου! Είσαι κυρία μου η  νοικοκυρά του σπιτιού; Είμαι που να μην ήμουνα! Γιατί δεν τακτοποίησες το γάντι του μονομάχου του 67ου playmobil; Ένοχη!

via
Εννοείται πως σας βάζω φώτο με οργανωμένα σπίτια! Δεν θα γίνουμε και εντελώς ρεζίλι!
Η αλήθεια είναι, μεταξύ μας, πως από μικρή έτσι ήμουν! Ακατάστατη! Όμως, παρά την ακαταστασία μου, ήξερα που βρίσκεται το κάθε τι στο παιδικό μου δωμάτιο! Τις φορές που η μαμά έβγαινε από τα ρούχα της και μου έδινε διορία συμμαζέματος, έκανα θαύματα! Όχι εγώ, να εξηγούμαστε! Η καλή μου η αδερφούλα! Πάντα ερχόταν να με σώσει την τελευταία στιγμή και τα έβαζε όλα σε μια ωραία τάξη! (Συνήθως με δωροδοκία, αλλά άξιζε τον κόπο!) Μου έκανε το δωμάτιο σούπερ- ντούπερ οργανωμένο και βέβαια εγώ δεν έβρισκα τίποτα πια, αλλά χαλάλι! Προσπαθούσα να το κρατήσω συμμαζεμένο για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα, αλλά το ρεκόρ μου ήταν 3 μήνες! Μετά ξανακυλούσα! Και πάλι ο ίδιος χαμός, και πάλι στα δύσκολα έβαζα την αδερφή μου! (Με το αζημείωτο έτσι τα είπαμε, έχω ξοδέψει χαρτζηλίκι και χαρτζηλίκι)

Αααα, η αδερφή μου μεγάλη και τρανή στην οργάνωση! Τώρα που το σκέφτομαι πήρε όλα τα καλά στοιχεία της οργάνωσης αυτή, που γεννήθηκε πρώτη και μετά δεν έμεινε κάτι για μένα! Να φανταστείτε όταν έλειπε καμιά φορά από το σπίτι και ήθελα να πάρω κάποιο ρούχο της (που δεν με άφηνε), για να μην με καταλάβει, φωτογράφιζα πρώτα το ντουλάπι και μετά κρατούσα και σημειώσεις! Χωρίς πλάκα! Έγραφα: κάτω μπλούζα τάδε, πάνω μπλούζα τάδε ανάμεσα σαπουνάκια τάδε! Ωραίες στιγμές! Αυτή πάντως με καταλάβαινε και γινόταν κακός χαμός! Στα τόσα χρόνια μία μόνο φορά τα κατάφερα χωρίς να με πάρει μυρωδιά, και πολύ το ευχαριστήθηκα!

Τώρα όμως, θεά την έχω κάνει, της έχω τάξει τον ουρανό με τα άστρα, τίποτα αυτή! Μεγάλωσα λέει και πρέπει να βάλω μυαλό! Μα μυαλό έβαλα! Να οργανωθώ και να συμμαζευτώ δεν μπορώ!

via
Αν είχα φυσικά τέτοιους τεράστιους χώρους, σιγά και να μην είχα πρόβλημα!!!
Anyway, πονεμένη η ιστορία της τακτοποίησης και της οργάνωσης στο σπίτι μας! Και να πω ότι δεν έχω προσπαθήσει! Έχω προσπαθήσει και μάλιστα πολύ! Έχω διαβάσει τόνους και τόνους υλικό σε σχετικά sites και blogs! Ενώ λοιπόν στην αρχή πορώνομαι και νομίζω πως το έχω, δεν ξέρω γιατί, κάπου στην πορεία στραβώνει!!!

Έπειτα είναι και το άλλο! Σε όλα τα ξένα sites δείχνουν κάτι οργανωμένες σπιταρώνες, με άπειρους αποθηκευτικούς χώρους, dressing rooms όσο είναι το σαλόνι μου κλπ κλπ. Πάω και εγώ περιχαρής να εφαρμόσω ότι έμαθα και απογοητεύομαι! Τι να σου κάνει το έρμο το σπιτάκι μου; 70 τετραγωνικά είναι αυτά, για 4 ανθρώπους με χίλια πράγματα! Ναι είμαι υπεύθυνη, αλλά ας έρθει κάποιος να μου πει που να χωρέσω σε ένα μικρο δωμάτιο όλα τα παιχνίδια των παιδιών μου (που σημειωτέον δεν είναι και τόοοσα πολλά) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι δύο παιδάκια διαφορετικού φύλου στο ίδιο δωμάτιο! Και καταλήγω να έχω τις πριγκίπισσες στο ίδιο κουτί με τα χελωνονιτζάκια και τα ακούω κιόλας από πάνω! Βέβαια υπάρχουν φορές που πιστεύω πως και άλλα 70 τετραγωνικά να είχα, πάλι δεν θα μου έφταναν, αυτό όμως είναι άλλο θέμα!!!

Και τον χρυσό κανόνα του πετάγματος τον ξέρω! Και τον εφαρμόζω συχνά πυκνά! Εξού και εξαφανίζονται πράγματα από το σπίτι... αλλά δεν ξέρω τι να πω... Έχουν και αυτά τα πράγματα μία τάση να μη μένουν εκεί που τα βάζω, να θέλουν να βγαίνουν από τα συρτάρια, να θέλουν να μας πνίξουν!!! (Γελάτε ε;) Το προσπαθώ πάντως πολύ! Και τώρα που το λέω θα πάω να πετάξω- δώσω ό,τι νομίζω εγώ και όποιον πάρει ο χάρος! Αλλά αλήθεια λέω, δουλειά δεν γίνεται! Εκτός αν αδειάσω το μισό σπίτι! Τότε μπορεί και να αναπνεύσουμε! (Βασίλη μη διαβάζεις, δεν θα πετάξω τίποτα δικό σου).

Οπότε καλά τα λέω! Είμαι ανοργάνωτη και ασυμμάζευτη και όλα τα α-...
Ας το πάρουμε απόφαση και οι 4 να τελειώνουμε!
Πάντως από εδώ και πέρα όταν με ρωτάνε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που είναι το τάδε, ξέρω τι θα απαντάω...
Εκεί ακριβώς που το άφησες!!!
Τα είπα και ξελάφρωσα!!!

Love,
Clelia!

You May Also Like

35 σχόλια

  1. Χαχα!!Γέλασα πολύ με την ανάρτηση σου και ιδίως με τον τρόπο που τα γράφεις!!!
    Εγώ πάντως - το τέρας οργάνωσης- σου λέω ότι και λίγη ακαταστασία δεν βλάπτει!!!
    Γιατί και η πολύ οργάνωση είναι κούραση μεγάλη κατά τα ψέμματα!!

    Φιλάκια
    Έλενα
    www.mylittlekatana.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για γέλια είμαι! Και για κλάματα μαζί! Δεν το βάζω όμως κάτω! Λίγη ακαταστασία δεν βλάπτει συμφωνώ, αλλά κάποιες φορές στην βαράει βρε παιδάκι μου!!! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  2. Πότε προλαβες και με διαβασες και έκανες ανάρτηση, δεν σε πιστεύω!!!! Είσαι φοβερή και με έκανες να γελάσω πολύ!! Γιατί σκας παιδί μου ?την λύση την βρήκες, θα το βρείτε εκεί που το αφησατε, άκου λέει!! Το κάνω χρόνια τώρα αυτό και μπορώ να σου πω ότι έχει αποτέλεσμα, μιλάμε όμως για τα δικά μου παιδιά που είναι μεγάλα τώρα! Από μικρά θα μάθουν βέβαια!όσο για τα σπίτια που βλέπουμε και τα ζηλεύουμε, είμαι σίγουρη ότι στηνονται απλά για την φωτογράφιση, δεν γίνεται αλλιώς! Τι θέλουν να μας πουν δηλαδή, ότι το διατηρούν έτσι και στην καθημερινότητα ???χαχαχαχαχα γελάσαμε!! Μερικές λύσεις οργάνωσης ωστόσο μπορούμε να τις υιοθετησουμε και εμείς και πρέπει για το δικό μας καλό!! Ευχαριστώ για την αναφορά!! 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρινή μου εγώ σε ευχαριστώ που μου έδωσες την έμπνευση!!! Αν έχω θέμα που με εμπνέει είμαι άσπρος σίφουνας χαχαχα! Το δωμάτιο της μικρής σου μου άρεσε πάρα πολύ, και είναι ο διακαής μου πόθος!!! Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η ανακατωσούρα κάπου αρχίζει και μου τη βαράει... και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθώ να αλλάξω!!! Θα σας ενημερώνω για την πορεία μου!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει δεν υπαρχεις. Γελασα πολυ κι ευχαριστω για την αναφορα. Η αληθεια ειναι οτι δεν αντεχω χωρις οργανωση αλλα ευτυχως οχι σε ακραιες καταστασεις. Κι επειδη πιο πολυ με κουραζει να ψαχνω χωρις τελος (γιατι οπως ειπες η νοικοκυρα φταιει για ολα) προτιμω να τα εχω οργανωμενα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς!!! Να δω πως θα τα οργανώσω και εγώ για να ηρεμήσει κάπως το κεφαλάκι μου!!! Πολύ την θαύμασα την οργάνωσή σου, να το ξέρεις!!!

      Διαγραφή
  5. Έτσι ήμουν και εγώ . Αλλά πριν 4 χρόνια περίπου νόμιζα ότι έχασα έναν φάκελο του θείου με τα χαρτιά του για τη σύνταξη και όταν το βρήκα πθσω σπό το συρτάρι το πήρα απόφαδη. Ε μετά ήρθε και η μικρή και εκεί έμαθα για την οργάνωση. Ακόμα βέβαια μου ξεφεύγουν πράγμστα όπως τα παιχνίδια που τα μισά είναι με χαμένα κομμάτια αλλά τα κρατάω.
    Από φέτος όμως άρχισα τον κανόνα του πετάγματος. Ρούχα παπούτσια μικροέπιπλα άχρηστα τα δίνω στην εκκλησία και βλέπουμε διαφορά στο σπίτι. Να είναι καλά το pinterest!! Φιλιά!!!
    Niki by Mama-Farma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα Νίκη μου λες έχω ελπίδα ε? Γιατί πραγματικά έχω απελπιστεί! Εγώ αποφάσισα κάθε μέρα να βγάζω και μία σακούλα για δώσιμο, μπας και αναπνεύσουμε! Αλλά θα σας ενημερώσω πως θα πάει το project!

      Διαγραφή
  6. Καλα τα λες!! Κι εγώ από μικρή έτσι. Πλέον είμαι πιο οργανωμένη αλλά οπότε το θέλω εγώ. Πάντως ισχυει οτι εμείς οι ακαταστατοι τύποι βρίσκουμε πιο εύκολα τα πράγματα μας!! Πολύ γελασα κ με τα σχόλια των φωτογραφιών. Εννοείται πως αν έχεις δωμάτιο μόνο για ρούχα χαίρω πολυ!!! Χαχαχα φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πες τα να βρω το δίκιο μου, που δεν με πιστεύουν όταν λέω πως μέσα στο χάος ξέρω που είναι τα πράγματα! Γιατί είναι και το άλλο! Τα τακτοποιώ και μετά δεν θυμάμαι που στην ευχή τα έχω βάλει!!!χαχαχα

      Διαγραφή
  7. κι εγω ακαταστατη ειμαι!! βεβαια μεσα στο χαος μου εγω ερω που ειναι το καθετι... Αλλλα ο αντρας μου γκρινιάζει!! Προσπαθω να οργανωθω παντως!!! χεχεχε... Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Ελπίδα μου αποκλείεται!!! Στις φωτογραφίες σου όλα είναι στην εντέλεια!!! Παίρνω κουράγιο να ξέρεις ε!!! Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  8. η άλλη πλευρά είναι να έχεις εμμονή με την τακτοποίηση και όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου να είναι το αντίθετο.. εκεί να δεις!!
    η ανάρτησή σου μ' έκανε να γελάσω και να κατανοήσω λίγο και την "φιλοσοφία" της άλλης πλευράς... φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που βοήθησα και κάποιον! Και νόμιζα όλοι θα με κράξουν!!! χαχαχα!!! Σε ευχαριστώ Τζινάκι μου! Πάντως μιας και το έχεις, αν θες δώσε μου καποιά συμβουλή που το έχω ανάγκη!

      Διαγραφή
  9. Καλα το ποσο σε νιωθω ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ! Ηταν σαν να διαβαζω τον εαυτο μου!
    Ασε που αμα τα εχω ολα πεταμενα σε ενα μερος συγκεκριμενο τα βρισκω ανετα μεσα στο χαος, ενω τωρα που τα καταχωνιαζω για να μοιαζει πιο τακτοποιημενο το σπιτι, δεν βρισκω τιποτα!!!!
    Καλως σε βρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες!!! Αχ ναι !!! τέτοια να διαβάζω να παίρνω αέρα ότι δεν είμαι η μόνη Μις ακαταστασία!

      Διαγραφή
  10. Είσαι απίστευτη!!
    Μπορεί να μην το έχεις με την οργάνωση (τουλάχιστον ακόμα), αλλά δε σου λείπει το χιούμορ!!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα! Ναι τώρα που το σκέφτομαι, το χιούμορ λείπει λίγο από την αδερφή μου!!! Μάλλον εξισορρόπησε την κατάσταση με τα οργανωτικά στοιχεία που τα πήρε όλα και δεν μου άφησε τίποτα!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  11. Βρε Κλειώ μπας κ είμαστε αδερφές; Γιατί όλα αυτά που γράφεις τα ζω καθημερινά!!! Μ εξαίρεση ότι δεν έχω αδερφή (ή μήπως έχω?) είναι σαν να γράφω για την ακαταστασία μου!! Κάπου διάβασα ότι εμείς οι ακατάστατοι είμαστε λέει πιο έξυπνοι, συγγνώμη κιόλας εσείς οι τακτοποιημένοι, μη τα θέλετε κ όλα δικά σας ε;
    φιλάκια και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλη μου λες? Και εγώ με κάποιες αναρτήσεις σου, αυτό έχω σκεφτεί!!! Με ανέβασες πολύ με αυτό που είπες για την ακαταστασία και την εξυπνάδα! Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες! Tύπου σιγά να μην συμμαζέψω και χάσω την εξυπνάδα μου χαχαχα! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα κι από μένα!! Λοιπόν, την καλύτερη απάντηση θα τους δίνεις!! Όσο για τα ξένα sites και τα περιοδικά, υποπτεύομαι ότι μόνο για τη φωτογράφιση είναι τόοοοοσο καλοφτιαγμένα, αλλιώς δε βγαίνει! Και να κατοικείς με παιδιά και σκυλιά και όλα να είναι στην πένα!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ευγενία μου! Ε μα ναι! Πως γίνεται να ζουν σε τέτοια σπίτια; Όλα στην πένα; Τα παιδιά τους τι τα κάνουν;

      Διαγραφή
  13. αγωνιστικους χαιρετισμους..!!!εγω παλι ειμαι της οργανωσης μεχρι αηδιας αλλα βρε παιδι μου δεν χωραω!!!βεβαια σε αυτο ευθυνεται η εσπευσμενη αλλαγη σπιτιου σε μικροτερο(λογο ιδιοκατοικησης ιδιοκτητη)οποτε τι να σου κν και γω η... ερμη?ενα μωρο δυο μεγαλοι που ο ενας ουτε τα πουκαμισα στην ντουλαπα δεν μπορει να βρει μονος λιγο η μανια μου να μαζευω πραγματακια καθε λογης κτλ..σε καταλαβαινω!!!think possitive και αν βρεις λυση πες την μας!χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καταλαβαίνω...αλλά λύση δεν έχω! Εκτός του ότι αποφάσισα να ξεφορτωθώ πολύυυυ πράγμα! Θα σε ενημερώσω όμως!!!

      Διαγραφή
  14. Κλειώ μου, το απόλαυσα το κείμενο σου και έχω να δηλώσω μια από τα ίδια. Και μάλιστα σε μένα τα πράγματα χειροτέρεψαν από τότε που ήρθε και το παιδί. Τι να πρώτο κάνουμε πια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε Αθηνά μου! Τι και πρώτα...? Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

      Διαγραφή
  15. Άστα μια από τα ίδια και εγώ. Πλέον δεν αγοράζω αν δεν υπάρχει κενή θέση/ράφι/συρτάρι να μπει στο σπίτι. Ουτε 10 αποθήκες δεν με φτάνουν για να χώσω πράγματα. Θέλω 3 ώρες να τακτοποιήσω τα πράγματα που κυκλοφορούν τριγύρω στο σπίτι και μετά 2 ώρες να καθαρίσω, έλεος. Εκεί που μαζεύεις τη χαρτούρα, τους λογαριασμούς και τους έχεις βάλει στο ειδικό κουτί αποθήκευσης το οποίο μπαίνει στο ντουλάπι τσουπ σκάει ο ταχυδρόμος με άλλους 3 στο χέρι... άντε ξανά μανά να ξεσφινώσεις το κουτί και να βάλεις τους νέους... αχ αχ αχ Και εννοείται πάντα χάνουμε πράγματα μέσα στο σπίτι... Τα φιλιά μου και καλή σου μέρα
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Νίκη μου, σε διάβαζα και πίστευα ότι είσαι η αδερφή ψυχή μου στο θέμα αυτό! Μπας και έχεις κάμερα στο σπίτι μας; Αυτό με τους λογαριασμούς ειδικά... σαν να με έβλεπα!!!χαχαχα! Φιλάκια

      Διαγραφή
  16. οκ....δεν ειμαι η μονη! ειδικα αυτο με τα playmobil! Ημαρτον δηλ...τοσα μικρα κομματακια! ολα σε μια τσαντα, σε συγκεκριμενο σημειο κ αν θελετε να παιξετε, φτιαξτε τα μονοι σας!

    σε νοιωθω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα lego και τα playmobil μου έχουν φάει την ψυχή!!! Θα γίνω ποιήτρια με τέτοιες ομοιοκαταληξίες!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  17. Αφού είσαι όλα τα -α, είσαι και Απίθανη! :)
    Η οργάνωση σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Δοκίμασέ τη και θα με θυμηθείς. Δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου, επειδή το κατέχεις το άθλημα της οργάνωσης, θέλεις να μας ετοιμάσεις καμία από εκείνες τις σούπερ αναρτήσεις σου, που να δίνεις και σε μας τα φώτα σου! Pretty please!!! Πες μας τον τρόπο!!!

      Διαγραφή
    2. Μου βάζεις δύσκολα :) Καθαρά από θέμα χρόνου. Είμαι πολύ πιεσμένη αυτή την περίοδο με διάφορες αναρτήσεις που είναι προγραμματισμένες να ανέβουν, αλλά ακόμη δεν έχω αξιωθεί γιατί ΟΛΑ τα άλλα τριγύρω μου, δε με αφήνουν (δουλειά, σπίτι, υποχρεώσεις κλπ). Ούτε για τη βάφτισή μας δεν έχω προλάβει ακόμη να γράψω (το Μέρος Β και βασικό) και λαμβάνω e-mails από το καλοκαίρι κιόλας από αναγνώστριες που με "πιέζουν" (καλοπροαίρετα πάντα) πότε θα γράψω :) Κάποια στιγμή που θα βρω χρόνο, θα γράψω και περί οργάνωσης. Μέσα από τα δικά μου μάτια φυσικά :)
      P.S. Μην κοιτάς τους διαγωνισμούς και τους δεκαλόγους. Αυτά τα "ξεπετάω" εύκολα. Τα άλλα θέλουν πολύ χρόνο όμως.

      Διαγραφή
  18. Αχ γλυκιά μου Κλειώ να μείνεις όπως είσαι! Σου μιλά το τέρας της οργάνωσης που παλεύει χρόνια με το θηρίο του ψυχαναγκασμού... όχι όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο! Μου αρέσει πολύ όπως το περιγράφεις όμως, ειλικρινά γέλασα!!!!! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω πως αυτό είναι θέμα εγκεφάλου, και αν το έχεις, το έχεις! Πάντως είσαι γλυκούλα που προσπαθείς να το καταπολεμήσεις και να το βελτιώσεις! Ό,τι καλύτερο μπορείς κάνεις, είμαι σίγουρη!
    Φιλί και καρδούλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram