Welcome 2016! New Year's Resolution!

by - Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016


Καλή χρονιά! Με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και πολλά πολλά χαμόγελα!
Πάει αυτό ήταν το ξεφορτωθήκαμε το 2015! Καλό, κακό πάει πέρασε... Να ήταν κι άλλο, που έλεγε και η αγαπημένη μου γιαγιά! Για το πόσο όμορφα περάσαμε στις γιορτές, ετοιμάζω επική ανάρτηση... οπότε stay tuned!

Το 2016 ήρθε με πυροτεχνήματα και θόρυβο, για να μας δώσει την ευκαιρία να ονειρευτούμε πάλι από την αρχή! Να θέσουμε νέους στόχους και γιατί όχι να δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το μέλλον!

Συνήθως την πρώτη μέρα του χρόνου... παρόλο που γιορτάζει και ο husband, σερνόμαστε οικογενειακώς! Είμαστε ξενυχτισμένοι και όλη μέρα την περνάμε στα τηλέφωνα για ευχές και μοντάροντας playmobil! Εγώ τρέχω και δεν φτάνω, να μαζέψω τα ασυμμάζευτα, να πετάξω τα χίλια δύο σακουλάκια και να συνεφέρω το σπίτι! Και αναρωτιέμαι ... μα καλά ο  Άη- Βασίλης μόνο στο δικό μας σπίτι αφήνει αυτόν τον χαμό;



Παρόλα αυτά μέσα στον γενικό πανικό, βρίσκω λίγο χρόνο για να βάλω τους στόχους μου για την επόμενη χρονιά! New Year's Resolution !!! Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Να προσφέρω στα παιδιά μου όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο φτιάχνοντάς τους τις ομορφότερες αναμνήσεις! Να παίζω μαζί τους πιο συχνά, να κάνουμε τις σκανταλιές μας και να συνεχίσουμε να βλέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θεατρικές παραστάσεις! Ήδη προγραμματίσαμε την πρώτη μας παράσταση για το 2016 "Πριγκίπισσες και Ξωτικά, Τα κλεμμένα παραμύθια".

Να παραμείνω ήρεμη και αισιόδοξη, όσο και αν ο κόσμος γύρω μου με μαυρίζει! Ζεν...

Να προσπαθήσω να μεταδώσω στους άλλους λίγη από την αισιοδοξία μου! Αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για τον κόσμο που ζούμε!

Να κόψω την παρέα με τους τοξικούς ανθρώπους!!! Ρουφούν την θετική μου ενέργεια σαν βαμπίρ και δεν το αντέχω!

Να λέω όχι πιο συχνά! Πρέπει να ξεκινήσω να βάζω τις δικές μου ανάγκες και τα θέλω πάνω από τους άλλους (και δεν εννοώ την οικογένεια μου!). Μπορεί να ακουστώ εγωίστρια αλλά προκειμένου να στεναχωριέμαι εγώ, καλύτερα να στεναχωρηθούν λίγο και οι άλλοι!

Να συνεχίσω με τον ίδιο ενθουσιασμό την νέα μου αγάπη που λέγεται blogging!

Εντάξει, θα ήθελα να καταφέρω επιτέλους να οργανωθώ αλλά αυτό το προσπαθώ χρόνια και κάπου πάντα το χάνω!!! Οπότε μηδέν εις το πηλίκο... πάλι χάος έχω τριγύρω μου! (Αν κάποιος θέλει να προσφέρει δοκιμασμένα tips οργάνωσης, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα!)

Να πάρω μέρος στο readathon2016. Το πρωτοδιάβασα στην αγαπημένη μου Πολυάννα και μετά στο Smell of mommy. Σχετίζεται με μια άλλη αγάπη μου, το διάβασμα!!! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ. Λέω να ξεκινήσω από τα πιο εύκολα και να πάω για τον στόχο των 13 βιβλίων!

Τέλος, επηρεασμένη ίσως από την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ένας άλλος κόσμος", που είδα πρόσφατα, αποφάσισα τη νέα χρονιά να αφήσω τις προκαταλήψεις που με ταλαιπωρούν και να γίνω λίγο πιο ανοιχτόμυαλη.
Να υπενθυμίζω καθημερινά στον εαυτό μου πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Πως κάθε μέρα που ζούμε είναι πρεμιέρα και πως ό,τι δεν μου αρέσει και ό,τι θέλω να αλλάξω στη ζωή που ζω, να το αλλάξω τώρα! Σήμερα είναι η ευκαιρία μου και μπορεί να μην έχω άλλη... Πιστεύω πως φέτος θα τολμήσω να το κάνω!!!



Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ευχή μου για το 2016, να ζήσουμε όλοι μας τη ζωή που θέλουμε! Όπως την ονειρευόμαστε... και αν κάτι μας στεναχωρεί, είναι στο δικό μας και μόνο χέρι να το αλλάξουμε!!! Ας εκμεταλλευτούμε την δεύτερη ευκαιρία μας!

Καλή χρονιά!
Clelia!


You May Also Like

26 σχόλια

  1. Καλή μου Κλειω συμφωνώ και επαυξάνω! Ακόμα δεν έχω ανασυγκροτηθει σχετικά με τους στόχους μου. Νιώθω λίγο μουδιασμενη και θέλω να σκεφτώ. Επίσης αγάπησα το blogging αυτούς τους 4 σχεδόν μήνες που ξεκίνησα με το MommyJammi και εύχομαι να βρίσκω λίγο χρόνο παραπάνω για να γράφω. Σε φιλώ γλυκά και πόσο χαίρομαι να σε διαβάζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Θα περιμένω με αγωνία τους δικούς σου στόχους! Έχουμε όμως σίγουρα ένα κοινό! Το blogging που τόσο αγαπάμε!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη για την όμορφη οικογένεια σου. Εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου για φέτος και να συνεχίσεις έτσι δημιουργικά να εκφράζεσαι μέσα από την νέα σου αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αθηνά μου!!! Καλή χρονιά και σε σένα! Σε παρακολουθώ και πολύ σε χαίρομαι! Φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Εύχομαι η χρονιά αυτή να είναι για όλους όπως την επιθυμούν! Στόχους δεν έβαζα ποτε στην αρχή της χρονιάς...δεν το έκανα ποτέ κι ούτε πρόκειται γιατί με αγχώνει αυτό! Όμως θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το ότι πρέπει να ζουμε τις στιγμές γιατί είναι μοναδικές. Μακάρι να είμαστε ικανοί να το κάνουμε πάντα!
    kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτό το για πάντα είναι μεγάλη λέξη!!! Αλλά θα προσπαθήσω να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε παρακαλώ να μου το υπενθυμίζεις και εσύ! Ξέρεις εσύ πότε!!!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά!! Αχ αυτοί οι στόχοι...φέτος αποφάσισα να βάλω πιο πραγματοποιήσιμους, αλλά αυτό με τους τοξικούς ανθρώπους που λες πρέπει να το εφαρμόσω!!!
    Niki/mama-farma.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Νίκη μου!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου! Ειδικά αυτό με τους τοξικούς ανθρώπους!!!

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά Κλειώ! Ευτυχισμένο το 2016! Εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου :)
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο πολυ συμφωνω σε όσα γράφεις! Όπως είδες και στους δικους μου στοχους ειναι το θέμα της ακαταστασίας αλλά είπα φέτος να το αποδεχτώ! Άλλωστε η ακαταστασία είναι δείγμα δημιουργικού μυαλού! Τους τοξικούς ανθρώπους τους εχω βγάλει απο τη ζωη μου εδω και καιρό και πίστεψε με ήταν ότι καλύτερο εχω κάνει! Σου εύχομαι καλη χρονιά και να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου!
    Ντινα - happy, girly, crafty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά και σε σένα Ντίνα! Πολύ μου άρεσε αυτό με την ακαταστασία! Θα το χρησιμοποιώ! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. Πόσα κοινά σημεία έχουμε στα ''θέλω'' μας! Εύχομαι να εκπληρώσεις όλα όσα έγραψες και να καταφέρεις να οργανωθείς για φέτος! Καλη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά μας Μάχη μου! Μακάρι να τα καταφέρουμε με τους στόχους μας! Για την οργάνωση το προσπαθώ αλλά δεν βλέπω φως!!!

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα!!! Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα είναι η ευκαιρία μου και μπορεί να μην έχω άλλη... Μεγάλη κουβέντα είπες Κλειώ, και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! Καλή σου χρονιά λοιπόν, και σου εύχομαι όλα να τα πετύχεις!

    ΥΓ. για τα tips ρίξε μια ματιά και στα δικά μου δοκιμασμένα, πέρυσι έφαγα όλη τη χρονιά μ' αυτά και δεν το μετάνιωσα... http://www.oopsblogara.gr/tag/10-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι καλή χρονιά! Θα περάσω να δω τα tips της οργάνωσης! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  10. Καλή χρονιά! Εύχομαι το 2016 να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να έχεις μια υπέροχη χρονιά με υγεία και να πραγματοποιησεις όλους τους στόχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τί ωραίο blog!
    συνέχισε με τον ίδιο ενθουσιασμό.. συνεπαίρνεις κι εμάς!
    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή χρονιά Κλειώ σε εσένα και την οικογένειά σου! Θετικό πολύ είναι γενικά να βαζουμε στόχους και έστω κάποιους να τους πράγματοποιουμε,αλλά δυστυχώς η ζωή είναι μπαλα και γυρίζει και μας παίρνει μαζί της.Βεβαια η προσπάθεια είναι απαραιτητη. Όσο για τους φίλους που δεν μας ταιριάζουν,μετα από κάποιες δοκιμές καλό είναι και απαραίτητο να τους βγάζουμε από την ζωή μας,αρκεί να μπορούμε.Εγώ το έχω καταφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά Μαμά Μαρία με υγεία και πολλά χαμόγελα! Συμφωνώ μαζί σας! Η ζωή μας συνεπαίρνει και ενώ άλλα θέλουμε και στοχεύουμε... στο τέλος άλλα κάνουμε! Το μαγικό όμως αυτές τις μέρες είναι η πεποίθηση που έχουμε ότι αυτή την χρονιά θα το καταφέρουμε! Για να δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram