Back to school για τις μαμάδες και ένας σούπερ διαγωνισμός!

by - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016


Back to school όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τις μαμάδες! Βρισκόμαστε στην αρχή του φθινοπώρου και οι περισσότερες τρέχουμε να προλάβουμε το άνοιγμα των σχολείων και όλες τις απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί! Και μπορεί πολύ ωραία να σας περιέγραφα πώς θα κάναμε την πρωινή προετοιμασία για το σχολείο παιχνιδάκι, και να συμβούλευα πώς θα ετοιμάζουμε τα ρούχα των παιδιών μας από το βραδύ, αλλά η αλήθεια σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στο σπίτι μας απέχει πολύ!

Ναι μεν όλα τα πράγματα των παιδιών είναι φτιαγμένα και τακτοποιημένα από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, αλλά τα ρούχα της μαμάς βρίσκονται πάντα κάπου ανάμεσα στο πλυντήριο- στεγνωτήριο- σιδερώστρα- καρέκλα κλπ. Τις περισσότερες φορές κάνω τόση ώρα να βρω τι θα βάλω που το σκέφτομαι να τους πάω με τις πυτζάμες! (Τι εννοείς θα φαίνονται; αφού θα φοράω το μακρύ μπουφάν μου! Και τι εννοείς αν γίνει κάτι στο δρόμο; 1ον ακούγεσαι σαν τον άντρα μου και 2ον σαν τι μπορεί να γίνει; Εντάξει, με το χέρι στην καρδιά τώρα... δεν το σκέφτηκες ποτέ... όλα αυτά τα χρόνια;)
gala shoes

Κάθε χρόνο βέβαια μέρες σαν την σημερινή παίρνω την απόφαση ότι θα αλλάξω! Θα σκέφτομαι και εγώ από το βράδυ τι θα φορέσω και δεν θα τους πηγαίνω στο σχολείο σαν τρελή! Θα είμαι σχεδόν μοντέλο... (τα κιλάκια με σκοτώνουν). Θα φροντίζω την παραμικρή λεπτομέρεια και θα είμαι ντυμένη στην τρίχα!

Αυτά και άλλα ωραία αποφάσισα και είπα να κάνω μία βόλτα στα αγαπημένα μου e-shops, αφού οι πρώτες βροχές που ήρθαν, με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι δεν έχω κλειστά φθινοπωρινά παπούτσια να φορέσω! Τα περσινά μου τα έδωσα σε μια εκκαθάριση σκούπα που έκανα την άνοιξη, πράγμα περίεργο για μένα γιατί ως γνωστόν μου αρέσει να ζω στο χάος!

Τέλος πάντων, εκεί έπεσα πάνω στο αγαπημένο μου e shop Galashoes.gr. και αφού ξεψάχνισα όλο το μαγαζί, αποφάσισα πώς για φέτος θα προμηθευτώ επιτέλους ένα ζευγάρι sneakers που όλο το ονειρεύομαι και όλο αναβάλω! Είναι κλασικά αλλά συγχρόνως και πολύ μοδάτα, συνδυάζονται με τα πάντα, από αθλητικό ντύσιμο μέχρι κουστούμια και φορέματα και είναι πολύ αναπαυτικά! Ε τι άλλο να ζητήσει μία μαμά!
Όμως επειδή δεν είμαι μονοφαγού και επειδή πιστεύω πώς και οι μαμάδες έχουν ψυχή και καμία μας δεν πρέπει να ζει με το σύνδρομο της πιτζάμας, μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα ζευγάρι πανέμορφα sneakers, τελευταία τάση της μόδας, (αυτό της φωτογραφίας του διαγωνισμού) από το e shop Galashoes.gr.
Αν δεν έχετε κάνει ακόμα μία βόλτα από το  e shop Galashoes.gr. να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν! Περιηγηθείτε στις σελίδες του και διαλέξτε το κατάλληλο παππούτσι για εσάς! Έχει υπέροχα σχέδια, μοντέρνα κομμάτια και συνδυάζει άψογα την ποιότητα με την τιμή!
Πάμε όμως να δούμε τους όρους του διαγωνισμού μας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πρέπει να κάνετε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' στο Facebook. 

και στην σελίδα του ''Galashoes.gr'στο Facebook

  
2) Κοινοποιήστε δημόσια την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

3) Κάντε tag έναν φίλο σας, στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που θα κοινοποιήσετε!

Προαιρετικά ακολουθήστε μας στο instagramm neraideskaidrakoi και gala shoes.gr


Προσοχή!!!
v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

v  Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. 

v  Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Παρασκευή  9 Σεπτεμβρίου 2016 ως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12 το βράδυ.

v  Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Ελλάδα

v  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση, αλλά και στη σελίδα μας στο facebook την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 11 πμ. Ο νικητής θα ενημερωθεί στο inbox και θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό, μέσα σε δύο μέρες, αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

v  H κλήρωση θα γίνει μέσω προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε περίπτωση που δεν έχουν ακολουθηθεί και τα 3 βήματα, ο νικητής θα ακυρωθεί και θα επαναληφθεί η διαδικασία.

v  Η αποστολή του δώρου επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Καλή σας επιτυχία!

You May Also Like

12 σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!instagram bagia9837

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ...ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο υπέροχο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xcellent! Καλή επιτυχία & καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σούπερ 👍 διαγωνισμος 👍😜 Καταπληκτικό 😍 δώροοοοο 💟Σας ευχαριστούμε πολύ 💕 Καλη επιτυχία 🍀🍀 σε ολους μας 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε παρα πολυ για το διαγωνισμο!!! ειναι τελειο το δωρακι <3
    φβ βαλεντινα παπα
    instagram avapimou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανταστικά sneakers!! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!! Instagram: apollwnia - Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram