20 φανταστικές ιδέες φωτογράφισης για την πρώτη μέρα του σχολείου!

by - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016


Ας πούμε ότι τα κάναμε όλα σωστά! Βάλαμε τα παιδιά μας σε σωστά ωράρια ύπνου, διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε πώς θα κάνουμε την πρωινή ρουτίνα παιχνιδάκι και αποφασίσαμε με ποιους τρόπους θα γιορτάσουμε την πρώτη μέρα στο σχολείο! Μέχρι εδώ καλά! Φτάνει λοιπόν η πολυπόθητη (για τις μαμάδες) πρώτη μέρα και έχουμε τη στιγμή της φωτογράφισης! Πώς θα φωτογραφίσουμε τα μικρά μας; Έτσι απλά με την τσάντα στο χέρι;

Με την αγαπημένη μου Γιούλη από το Παιχνιδάκι, μαζέψαμε 20 φανταστικές ιδέες για να φωτογραφήσετε τα παιδιά σας την πρώτη μέρα του σχολείου και σας τις παρουσιάζουμε!

1. Ο χάρακας και ο μαυροπίνακας.
Φωτογράφιση δίπλα σε τεράστιο χάρακα με φόντο μαυροπίνακα!Από τις πιο αγαπημένες μου! ,Ο χάρακας ενδεχομένως να μπορούσε να λειτουργήσει και σαν μετρητής ύψους και από πίσω ένας μαυροπίνακας! 

via
2. Τα αγαπημένα μας παραμύθια.
Μια όμορφη ιδέα για φωτογράφιση στην εξοχή με τα αγαπημένα μας παραμύθια! Για όσους τυχερούς έχετε γρασίδι και κήπο, να ξέρετε ότι μία φωτογράφιση εκεί, αποκτά αμέσως εξαιρετική ζωντάνια!

via
3. Η μπλούζα της αποφοίτησης.
Την λάτρεψα αυτή την ιδέα! Παίρνουμε μία μπλουζα σε μεγάλο μέγεθος και τυπώνουμε πάνω την χρονολογία που το παιδί μας θα αποφοιτήσει από το λύκειο!!! Την χρησιμοποιούμε κάθε χρονιά στην ίδια πόζα! Φαντάζομαι πώς θα είναι εξαιρετικά συγκινητικό να βλέπουμε το παιδί μας σιγά σιγά να μεγαλώνει και να μεγαλώνει!

via
4. Σχέδια με κιμωλία στο δρόμο.
Τα σχέδια της κιμωλίας στο δρόμο φαίνονται σαν παιδικά έργα τέχνης! Δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές ζωγραφιές απαθανατίστε τη στιγμή!

via
5. Η γιρλάντα.
Εκτυπώνουμε σε πολύχρωμα χαρτιά ένα ένα τα γράμματα της τάξης που θα πάει το παιδάκι μας, τα περνάμε σε κορδόνι και έτοιμη η γιρλάντα της χρονιάς! Μετά την φωτογράφιση μπορούμε να την κρεμάσουμε στην τάξη του σχολείου.

via
6. Το μήλο.
Το μήλο παίζει πολύ στις αμερικάνικες φωτογραφίσεις! Η συγκεκριμένη φωτογραφία μου αρέσει πολύ!  Είναι μια φωτογράφιση καλλιτεχνική, με το παιδί σε δεύτερο φόντο! Εντάξει εμείς θα βγάλουμε και τα παιδιά μας σε πρώτο πλάνο! Όπως και να έχει είναι μία ωραία προσέγγιση το θέματος!

via
7. Το μολύβι.
Στο ίδιο μοτίβο με την παραπάνω φωτογραφία! Μόνο που εδώ το κεντρικό θέμα είναι το κλασσικό κίτρινο μολύβι!

via
8. Βιβλία, μήλα, μαυροπίνακα και σχολική τσάντα!
Έχουμε όλα τα παραπάνω στο σπίτι μας! Διαλέξτε ένα ωραίο φόντο, στήστε τα θέματά σας ωραία και βουρ για την πιο πετυχημένη φωτογράφιση ever!

via
9. Το μπαλόνι.
Με χρωματιστή ταινία γράψτε την τάξη του παιδιού σας! Εναλλακτικά μπορείτε να ζωγραφίσετε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το μπαλόνι.

via
10. Σκηνικό στο δάσος με υδρόγειο σφαίρα.
Η φωτογράφιση αυτή είναι υπερπαραγωγή! Ένα πολύ ωραίο, μαγικό σχεδόν αποτέλεσμα που σίγουρα όμως δεν έγινε την πρώτη μέρα, την ώρα που έφευγε το παιδί! Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα έχει σίγουρα εξαιρετική αισθητική και ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα!

via
Αυτές ήταν οι δικές μου 10 προτάσεις.  Πάμε να δούμε τώρα τις επόμενες 10 από το αγαπημένο Παιχνιδάκι.

Όπως και να έχει να θυμάστε ότι το αναμνηστικό αυτό είναι ένα δώρο που κάνετε στα παιδιά σας! Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στις λεπτομέρειες και θα έχετε ένα πολύ όμορφο ενθύμιο, ανεξίτηλο στο πέρασμα των χρόνων!

Βρείτε όλα τα Back to school θέματα εδώ!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Clelia

You May Also Like

6 σχόλια

  1. καλή σχολική χρονιά σ όλα τα παιδάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες ιδέες Κλειώ μου! Για να πω την αλήθεια εγώ ξεκίνησα με τον μαυροπίνακα και μάλλον έτσι θα συνεχίσω, αλλά φέτος θα βγάλω και μερικές διαφορετικές φωτογραφίες. Την ιδέα με το μήλο δεν την έχω ξαναδεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλες οι ιδέες πολύ ωραίες! Καλή σχολική χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σχολική χρονια σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα!!!!! Όμορφη ιδέα για να κρατήσουμε τις μοναδικές αυτές στιγμές ζωντανές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram