Πάσχα Πάσχα Πασχαλιά !!!

by - Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016


Εντάξει είμαι της τελευταίας στιγμής, πιο τελευταία στιγμή πεθαίνεις! Μόνιμος ο καυγάς στο σπίτι... γιατί δεν φτάνει που αφήνω τα πάντα για την τελευταία στιγμή, συνήθως δεν προλαβαίνω και εκτίθεμαι κιόλας!

Όπως για τα τσουρέκια των νονών που τα έψηνα 2 η ώρα το βράδυ και την άλλη μέρα θα είχαμε την grande επίσκεψη! Και καλά οι νονοί θα ερχόταν και θα είχαμε την επίσκεψη, το θέμα είναι πως τσουρέκια παραλίγο να μην είχαμε, γιατί που πας κυρία μου να φτιάξεις τσουρέκια στις 10 το βράδυ; Όσο εύκολα και να είναι, όσο καλά και να έχεις διαβάσει τη συνταγή της mamangelic, ε κανένα τετραωράκι το θέλεις! Χαλαρά! Οπότε εκεί γύρω στις μία το βράδυ, μόλις φούρνισα και την τελευταία δόση, με έπιασε μια γλυκιά νύστα και τι τα θες με πήρε λίγο ο υπνάκος...


pasxalia


Εμένα με πήρε ο υπνάκος, τα τσουρέκια παραλίγο να τα πάρει το μαύρο το σκοτάδι! Στο τσακ τα πρόλαβα... γελάς; Σε βλέπω γελάς!!! Καλάααα... Όμως εγώ δε μάσησα Κυγουία!!!(από το κυρία). Τα έφτιαξα, τα τύλιξα, τα παρέδωσα και τελείωσα... (τρόπος του λέγειν)!!!

Σειρά έχουν τα βαφτιστηράκια και εδώ θέλω να βρεθεί ένας Χριστιανός να μου πει, πώς γίνεται να έχω κάνει τις λίστες μου  τουλάχιστον 2 βδομάδες νωρίτερα, να έχω ψωνίσει σχεδόν τα πάντα και όταν φτάνει εκείνη η μέρα της επίσκεψης πάντα να μου λείπει κάτι και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε!!!
Πώς;;;

pasxalia


Εμ το άλλο;;; Πάσχα και Πρωτομαγιά μαζί τείνει να γίνει τo χειρότερό μου! Γιατί τρέχω από τη μία για να προλάβω τα πασχαλινά, τρέχω και από την άλλη για να προλάβω να οργανώσω το νοικοκυριό στο camping! Tι;;; Δεν σας το είπα;;; Φέτος θα κάνουμε Πάσχα εκεί! Στην εξοχή! Ναι ναι ωραία φανταστικά!!! Αλλά μεταξύ μας είναι η απόλυτη απόγνωση της blogger γιατί εκεί σήμα γιοκ! (με ένιωσες τώρα). Και με βλέπω σαν την Γκόλφω να τρέχω σε ραχούλες και βουνά μπας και πιάσει το πολυπόθητο 3G και μπορέσω να ανεβάσω καμιά αναρτησούλα! Λέμε τώρα γιατί σιγά και να μην έχω το νου μου σε ανάρτηση... στην παραλία θα την πέφτω και θα κάνω ηλιοθεραπεία!

Όχι καλέ τι θα χιονίσει; Αυτά είναι υπερβολές του κίτρινου τύπου! Εγώ με μαγιό θα είμαι, αν προλάβω δηλαδή γιατί έχω να καθαρίσω και να τακτοποιήσω το τροχόσπιτο, να κάνω κουλουράκια και τσουρέκια 3η-4η δόση γιατί οι προηγούμενες δεν έφτασαν ούτε για το δόντι, να σουβλίσω το αρνί (εντάξει όχι εγώ αλλά όλο και θα μου λένε φέρε το ένα και το άλλο), να ετοιμάσω ένα καταπληκτικό Egg Hunt (που στο μυαλό μου το έχω ήδη έτοιμο, στην πράξη δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω), να βάλω σε τάξη 7 παιδιά (είπαμε είμαστε τεράστιο σόι) κλπ κλπ!

Τουλάχιστον φέτος δεν έχω να βάψω  αυγά! Γιατί ως γνήσια blogger που σέβομαι τον εαυτό μου, φρόντισα να τα βάψω 2 μήνες πριν! Και τώρα τα χαίρομαι στολισμένα στο σαλόνι μου!!!

Εεεε έχει και τα καλά του το blogging!

Σας γλυκοφιλώ όλους!
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και Kαλές Bουτιές!!!

Clelia


You May Also Like

11 σχόλια

  1. χαχαχα Κλειώ μου! Γέλασα πολύ. .. Ακόμα γελάω! ! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! Φίλησε μου τα παιδάκια σας τα όμορφα 👫💖💙🐰🐥🐇🐣🐓🐤🐔🐥🐇

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλά του blogging είναι αναρτήσεις σαν και αυτές! Που γελάς και θέλεις να τρέξεις να αγκαλιάσεις τον blogger!
    Καλά να περάσετε κοριτσάρα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλη ανασταση και καλο πασχα Κλειω μου!! ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε τελεια!! ανυπομονω να δω τι θα ετοιμασεις!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δε γελάω καθόλου γιατί κάτι μουθυμίζουν αυτές οι περιπέτειες... κάτι μου θυμίζουν... Τι να λέμε τωρα, άγιες μέρες...
    Καλή Ανάσταση, να περάσετε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Happy Easter 💕🐣🌷🌹🌻🐥🙏🏼👼🏼🎈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα αχ αυτό το blogging!!!! Καλο Πάσχα γλυκιά μου με υγεία πάνω από όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχαχαχα! Δεν υπάρχεις, ... ... ... Γκόλφω μου!
    ;-)
    Εντάξει, σου έχω πει πόσο ταυτίζομαι μαζί σου, αλλά αυτή τη φορά εγώ είμαι στο άλλο άκρο: Εντός προγράμματος μέχρι αηδίας! Οργανωτική φουλ!
    Καλό Πάσχα, κούκλα μου! Να περάσετε σούπερ!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να περάσετε υπέροχα!
    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...και καλή Πρωτομαγιά βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επεσα τυχαια πανω στο blog σου αυτη την εβδομαδα και εχω διαβασει μαλλον ολες τις αναρτησεις σου. Ειμαι στο κρεβατι με δυσκολη εγκυμοσυνη και με χαλαρωνεις. Εισαι πολυ δημιουργικη. Πολυ τυχερα τα παιδακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα διάβασα την ανάρτησή σου και γέλασα! Κάθε blogger που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να τα βάψει 2 μήνες πριν αχαχαχαχαχαχα και με τα τσουρεκάκια ένα άγχος μέχρι να δω τι απέγιναν! αχαχα! Και του Χρόνου αγαπημένη μου Κλειώ με Υγεία, Αγάπη και πολλά πολλά Κουράγια να φτιάξεις τόσα όσα φέτος και άλλα τόσα!!!! Σμουατς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram