The love for our kids!

by - Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016


Ο άντρας μου πάντα με προκαλούσε... Λες ότι γράφεις ωραία! Γιατί δεν προσπαθείς να γράψεις πόσο πολύ αγαπάς τα παιδιά μας; Τότε θα σε παραδεχτώ... 

Σήμερα λοιπόν, που είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου, η μέρα που έγινα μαμά και μάλιστα εις διπλούν, πήρα την απόφαση να το τολμήσω και να προσπαθήσω να εκφράσω με λέξεις όσα αισθάνομαι! 5 χρόνια που το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!

Η αγάπη μας για τα παιδιά μας


Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι θα μου ήταν πολύ εύκολο! Νιώθω τόσο έντονα την αγάπη μου για τα παιδιά μου, ξέρω ακριβώς πως αισθάνομαι, είναι δυνατόν να μην μπορέσω να την περιγράψω;

Προσπαθώντας όμως να  βάλω λέξεις στα συναισθήματά μου, κατάλαβα πως αυτό είναι σχεδόν αδύνατον, γιατί ειλικρινά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά λέξεις, επίθετα, επιρρήματα που να είναι αντάξια της αγάπης μου! Να είναι τέτοιες ώστε να μπορέσουν να εκφράσουν όσα αισθάνομαι στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό μου, όταν αντικρίζω τα παιδιά μου!

Πώς να εξηγήσω πως από τη στιγμή που έγινα μαμά, είμαι πια μαμά όλων των παιδιών του κόσμου! Πονάω 100 φορές παραπάνω με τον πόνο όλων των παιδιών και χαίρομαι με τη χαρά τους!

Πώς να περιγράψω το συναίσθημα που αισθάνομαι σαν κόμπο στο στομάχι, όταν βλέπω δύο ζευγάρια παιδικά ματάκια έτοιμα να κλάψουν!

Πώς να περιγράψω την ψυχή μου να μου φεύγει στα πόδια, κάθε φορά που βλέπω τα παιδιά μου να πέφτουν κάτω και να χτυπούν!

Πως κάθε φορά που πέφτουν και χτυπούν, είναι άρρωστα ή έχουν απλά μία αδιαθεσία, αισθάνομαι τόσο ανήμπορη και ανίκανη στο να βρω τρόπο να πονέσω εγώ αντί για εκείνα!

Πώς να περιγράψω το συναίσθημα της υπερηφάνειας που φουσκώνει μέσα μου, όταν τα καταφέρουν και σηκωθούν, όταν βάλουν γκολ ή όταν απλά πουν το ποίημα τους!

Την επιθυμία μου να τα βάλω σε μια γυάλα και να τα προστατεύσω από όλα τα κακά του κόσμου!

Όμως αντί για αυτό, να πρέπει να τα σπρώχνω να ζήσουν όσο πιο δυνατά και πιο ελεύθερα μπορούν! Να κάνουν τα δικά τους λάθη και να μάθουν από αυτά!

Την αυτοσυγκράτηση που πρέπει να δείχνω για να μην μαλώσω το άλλο παιδάκι που στεναχωρεί τα δικά μου, αλλά ωστόσο να βρω τον σωστό τρόπο να τα βοηθήσω ώστε να μάθουν να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, στις αντιξοότητες σήμερα στο σχολείο και αύριο στη ζωή!

Την τρέλα που με κατακλύζει ολόκληρη, στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά τους και την συνειδητοποίηση πως είμαι μία εν δυνάμει δολοφόνος για όποιον τολμήσει να κάνει κακό στα παιδιά μου!

Την αιώνια αγωνία μου να είναι καλά στην υγεία τους! Αυτό μόνο! Ούτε όμορφα, ούτε έξυπνα ούτε τίποτα άλλο! Μόνο να είναι υγιή!

Πώς να εξηγήσω πως μια αγκαλιά και ένα φιλί με κάνουν να ξεχάσω τα πάντα!

Τον φόβο μου, ότι αυτή η αγκαλιά και αυτό το φιλί δεν θα είναι αιώνια! Θα μεγαλώσουν και δεν θα θέλουν να χοροπηδούν πια πάνω μου, στο κρεββάτι μου! Θα τα παρακαλάω και δεν θα έρχονται πια για ένα φιλί!

Την ανάγκη μου να σταματήσω για λίγο τον χρόνο να τρέχει! Να προλάβω να τα χαρώ! Όσο μπορώ, όσο πάει! Και να χαρούν και αυτά την παιδικότητα τους και την αθωότητα τους!!! Να πατήσω το κουμπί και να μείνει για λίγο ακίνητος!!! Σταμάτα χρόνε σε παρακαλώ!

Πώς να δώσω σε κάποιον να καταλάβει πως τις ώρες που δεν είμαι μαζί τους, η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι κάθε δευτερόλεπτο εκεί, κοντά τους!

Πως εξαιτίας τους θέλω να είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος! Να φτιάξω έναν καλύτερο κόσμο!!!

Πως για τα παιδιά μου και μόνο για αυτά, θα έδινα και την ζωή μου!

Πως ο πρώτος μου φόβος είναι να μην πάθουν τίποτα και ο δεύτερος αν θα είμαι επαρκής μαμά για να τους εφοδιάσω σωστά ώστε να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες και τις τρικλοποδιές της ζωής! Να τους μάθω όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν!

Την αγωνία μου για το αν θα καταφέρω να τους κάνω σωστούς, ηθικούς και ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και οράματα! Που θα σκέπτονται, θα κριτικάρουν, θα έχουν το θάρρος της γνώμης τους, θα ξέρουν τι θέλουν, δεν θα φοβούνται και θα διεκδικούν αυτό που θέλουν! Ανθρώπους θετικούς και αισιόδοξους που θα ζουν ευτυχισμένοι!

Πως πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο δεμένη με τη ζωή! Και φοβάμαι τόσο μα τόσο πολύ τον θάνατο!

Πως πρώτη φορά φοβάμαι να μην πάθω κάτι, όχι για μένα, αλλά για αυτά! Θέλω να είμαι δίπλα τους σε κάθε βήμα και να προλάβω να τους μιλήσω για τα πάντα!

Πώς να περιγράψω το άπειρο, το απέραντο, το άπιαστο, το ανυπέρβλητο; Πως να δώσω σχήμα και μορφή στην ρέουσα αγάπη που τρέχει ατέρμονα σαν ζεστή λάβα και ζεσταίνει την καρδιά μου; Πως να εξηγήσω πως η ψυχή μου, έχει βγει πια για πάντα από το σώμα μου και κατοικεί σε δύο αλλά ανθρωπάκια... Πώς να περιγράψω ότι η καρδιά μου έχει χωριστεί στα δύο ακριβώς; Πώς να εξηγήσω ότι είναι ότι πιο δυνατό, συγκλονιστικό έχω ζήσει μέχρι τώρα! Ότι αυτή η αγάπη με παραλύει, με καθηλώνει και κάθε μέρα που περνάει σκέφτομαι... Θεέ μου τι καλό έχω κάνει και αξίζω τόση ευτυχία!!!

Πώς να εξηγήσω πως την ώρα που τα γράφω αυτά, τα μάτια μου είναι γεμάτα δάκρυα και μετά βίας βρίσκω τα πλήκτρα!

Μία και μοναδική ευχή έχω στα χείλη μου! Να είναι καλά!!! Μόνο αυτό!

The love for our kids


Χρόνια σας πολλά καρδούλες μου! Να είστε πάντα  γερά και ευτυχισμένα!!! Να ονειρεύεστε πολύχρωμα και να ζείτε την ζωή σας έντονα!!!

Σας αγαπώ τόσο πολύ,
απλά είναι πολύ πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω με λόγια! Μάλλον θα το καταλάβετε όταν βρεθείτε και εσείς στη θέση μου, και γίνεται γονείς! Και ίσως τότε, να σας έχω διδάξει τόσο καλά, ώστε να μπορέσετε να βρείτε εσείς τα λόγια, και να το περιγράψετε την αγάπη που αισθάνεστε για τα δικά σας παιδιά!
(Βασίλη είχες δίκιο! Δεν περιγράφετε με λόγια!!!)

Clelia!

You May Also Like

57 σχόλια

  1. Να τα χαίρεσαι και από εδώ. Γερά και καλότυχα!!! Όντως είναι πολύ δύσκολο να τα περιγράψεις όλα αυτα. Έγραψα "γράμμα" στη μικρή μου για όλο το ιστορικό της γέννας αλλά και διάφορα περιστατικά εγκυμοσύνης "επισοδιακές!!! στιγμές να τα διαβάσει όταν μεγαλώσει. Αλλά και πάλι δεν μπόρεσα να εκφράσω πως ένιωσα όταν την είδα πρώτη φορά ή όταν άκουσα πρώτη φορά την καρδιά της. Το μόνο που έλεγα και στις 2 φάσεις για ώρα ήταν πω πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίκη μου! Εγώ πάλι μόλις τα είδα είπα... Εντάξει όποιος τους κάνει κακό, έχει πεθάνει!!! Πολύ αιμοβόρα μαμά!!! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  2. 1ον ) να τα εκατοστησουν ,να τα δεις νμα εκπληρωνουν όλα τα όνειρά τους με υγεία!

    2ον ) δίδυμα εχεις κι εσύ;

    3ον ) Άριστα παίρνεις για την εκφραστικότητα και περιγραφή των συναισθημάτων σου ,χωρίς λίγα λόγια χαχαχαχα

    4ον)μην σκάσετε από τις τούρτες και συναφή εδέσματα !

    5ον) ελπιζω να μην εχεις διαβασει για το πως ενιωθα εγω όταντα γεννησα ,θα χασεις πάσα ιδέαν!

    6ον ) Βασίλη ,πες μας πώς πέτυχες το αγόρι -κορίτσι ,έχω σκάσει λέμεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και για τα καλά σου λόγια! Την συνταγή για αγόρι κορίτσι θα στην πω ιδιαιτέρως! Για τούρτα και συναφή δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα! Πάω να διαβάσω τα δικά σου... Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  3. Ωωωω γενεθλιάζετε σήμερα;;; Χρόνια Πολλά! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι γερά καιχαρούμενα :-) Όπως τα λες είναι... δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το ζήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Κι αν δεν το ζήσει κανείς μπορεί απλά να ακούγεται και μελό. Όμως η σχέση αυτή είναι πέρα από τος λέξεις, πέρα από τα συναισθήματα και την λογική! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να ζήσετε μαζί πολλές υπέροχες, μαγικές, μοναδικές στιγμές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς... απλά δεν περιγράφεται!!! Μοναδική σχέση, που όμοιά της δεν υπάρχει! Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  5. Πόσο με συγκίνησες Κλειώ μου, πόσο!! Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας, να τα δείτε να μεγαλώνουν γερά και ευτυχισμένα και εσείς δίπλα τους φρουροί της αγάπης!
    Από τη μια η αγάπη που νιώθουμε για τα παιδιά μας δεν περιγράφετε με λόγια από την άλλη είναι ότι πιο όμορφο έχω διαβάσει! Να είσαι καλά κλειώ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Γιούλη...κατασυγκινήθηκα με τα όμορφα λόγια σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  6. Να τα χαίρεσαι Κλειώ μου τα παιδάκια σου, να είναι γερά και τυχερά. Το κείμενο σου είναι συγκλονιστικό, περιέγραψες τόσο όμορφα και γλυκα αυτά που νιώθεις. Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ για το παιδί μου και φαντάζομαι και όλες οι υπόλοιπες μανούλες! Χρόνια τους πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά σε ευχαριστώ πολύ!!! Το πιστεύω πως αυτά τα πρωτόγνωρα αισθήματα που με κατακλύζουν, τα νιώθουν όλες οι μαμάδες του κόσμου!!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για τα δύο γλυκά παιδάκια σας!
    Πράγματι είναι τόσο δύσκολο να περιγράψει μια μάνα με λόγια όλα όσα νιώθει για τα παιδιά της. Τελικά όμως, παρόλο που στο τέλος λες ότι δεν κατάφερες να το εκφράσεις 100%, νομίζω τελικά πως κατάφερες να με συγκινήσεις. Ειδικά με τις τελευταίες παραγράφους σου. Γιατί μπήκα στην θέση σου και με τα λόγια σου φαντάστηκα τον εαυτό μου. Μακάρι να είμαστε καλά και να τα δούμε να μεγαλώνουνε! Να τα καμαρώνουμε! Να κάνουμε μαζί τους όλα όσα ονειρευόμαστε! Χρόνια του καλά Κλειώ μου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερινάκι μου! Για όλα!!! Ξέρεις εσύ... Μακάρι να κάνουμε όλες οι μανούλες μαζί τους ο,τι ονειρευόμαστε!

      Διαγραφή
  8. Εντάξει... Και τα δικά μου μάτια ήταν γεμάτα δάκρυα τόση ώρα, να ξέρεις!
    Εγώ νομίζω, κύριε Βασίλη, πως μια χαρά την περιέγραψε!
    Καταλάβαμε!
    Καλημέρα Κλέλια και να τα χαίρεσαι τα μωρά σου, να είστε πάντα όλοι καλά να τα έχετε κοντά σας και να είστε αγαπημένοι και να ζείτε πανέμορφες στιγμές καθημερινά, για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω ένα μυστικό; Όσες φορές και αν τη διάβασα την ανάρτηση, στο τέλος τα μάτια μου ήταν γεμάτα δάκρυα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα όμορφά σου λόγια!

      Διαγραφή
  9. Με συγκίνησες Κλειώ!
    Να τα χαίρεστε, πάντα τυχερά και ευτυχισμένα να είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ασπασία μου! Και εγώ κατασυγκινημένη είμαι!!!

      Διαγραφή
  10. Πόσο συγκινητικό κείμενο Κλειώ! Με πλημμύρισες αγάπη!
    Να σου ζήσουν με υγεία και μπόλικη ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκιά μανούλα να χαίρεσαι τα παιδιά σου τα όμορφα και πάνω απ΄όλα τα καλά! Με συγκίνησες κι εμένα βρε άτιμο, αι στο καλό σου! Εϋχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα σήμερα και νομίζω ότι το δώρο που θα έχουνε τις επόμενες ημέρες θα είναι το καλύτερο!!! Φιλιά. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Κάλη μου!!! Το δώρο θα είναι σούπερ... αν μας κάνει και ο καιρός το χατήρι, ακόμα καλύτερα!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. Υπέροχη ανάρτηση... Να σας ζήσουν ευτυχισμένα, να έχουν υγεία και τύχη! Τύχη έχουν ήδη, με τέτοια μαμά! Τα φιλιά μου και να περάσετε αξέχαστα σήμερα ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου γλυκιά!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια σου!!! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  13. Να είναι ευτυχισμένα πάντα και υγιή τα κουκλιά σου
    Χρόνια τους πολλά!!!!!
    Από τα λόγια σου συμπέρανα πως είσαι μια γλυκύτατη
    μανούλα!!!!
    Δεν περιγράφεται Κλέλια μου το θ α ύ μ α!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου Ελένη μου! Δεν περιγράφεται το θαύμα!!! Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  14. Εγώ πάλι νομίζω μια χαρά βρήκες τις λέξεις... Όπως ακριβώς τα έγραψες έτσι είναι... Να χαίρεσαι το διπλό σου θαύμα, εύχομαι στην ζωή τους να είναι πάντα γερά, δημιουργικά, χαμογελαστά, με άφθονη αγάπη γύρω τους και τύχη. Και πάντα κάτω από την σκέπη της Παναγίας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου! Μακάρι να είναι όλα όπως τα ονειρεύονται!!! Εύχομαι το καλύτερο για όλα τα παιδάκια!!!

      Διαγραφή
  15. Tί τρυφερή ανάρτηση!.. γεμάτη συναισθήματα που ξεχειλίζουν!
    Να τα χαίρεσαι Κλειώ, να είναι πάντα γερά, χαρούμενα κι ευλογημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Να είναι πάντα γερά, δυνατά, χαρούμενα και τυχερά. Δεν είναι εύκολο να το περιγράψεις, αλλά μπορώ να πω ότι μια χαρά τα πήγες. Υπέροχη ανάρτηση. Καθώς το διάβαζα, έλεγα στον εαυτό μου ότι έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ για τον μικρό μου. Χρόνια του πολλά και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Νομίζω πως οι μανούλες όλες πάνω κάτω έχουμε τις ίδιες αγωνίες για τα μικρά μας!!! Να είναι καλά!!! Να τον χαίρεσαι και εσύ τον μικρούλη σου!!!

      Διαγραφή
  17. να σου ζησουν να ειναι ευτυχισμενα και γερα!η αγαπη ειναι συναισθημα και δεν περιγραφεται με λογια..εχει να κανει με τον τροπο που τι βιωνει καποιος...συγκινηθηκα τοοοοσο πολυ με ολα αυτα που εξεφρασες...το μονο που μπορω εγω να περιγραψω ειναι οτι η μητροτητα ισουται με την πληροτητα και εισαι πολυ τυχερη που εχεις δυο ζευγαρια ματακια να σε κοιταζουν και 4 χερακια να σε αγκαλιαζουν..αν αυτο δεν ειναι ευτυχια τοτε τι?Χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χρύσα μου! Συμφωνώ μαζί σου, η μητρότητα ισούται με την πληρότητα!!! Τα παιδάκια μας είναι η απόλυτη ευτυχία! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  18. Να τα χαίρεσαι!!! Να είναι πάντα καλά και είσαι δίπλα τους να τα καμαρώνεις και να τα συμβουλεύεις!! Διάβασα ένα ενα τα συναισθήματα σου και με πιάνει ένας μικρός φόβος για όλα αυτά που θα νιώθω σαν μητέρα, πως δε θα ελέγχω πολλά απο αυτά και η λογική θα πηγαίνει περίπατο μπροστά στην αγάπη. Αυτό με τη καρδία των μαμάδων που πλέον κατοικεί έξω απο το σώμα τους, πως το αντέχουν.. Πάντως η ανάρτηση σου ξεχειλίζει από αγάπη Κλειώ μου!! Να είστε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσεις!!! Και ναι δεν είναι υπερβολή ότι η καρδιά μιας μαμάς είναι πλέον όπου πάει και το παιδί της! Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια και για τις ζεστές ευχές σου!

      Διαγραφή
  19. Κλειώ σε βρίσκω με μια τόσο συγκινητική ανάρτηση και χαίρομαι πάρα πολύ !
    Να σου ζήσουν, να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώσεις όπως αυτά θα επιθυμήσουν!
    Εξαιρετικό κείμενο...με έλιωσες...
    Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα ζεστά σου λόγια! Και εσύ έλιωσες εμένα... (Όλοι με λιώσατε βασικά)! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  20. δεν περιγραφεται Κλειω αυτη η αγαπη... Να ειναι γερα τα παιδακια σας και να τα καμρωνετε!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κείμενο αληθινό! γεμάτο συναισθήματα!!
    Ο άτιμος ο χρόνος τρέχει και δε ξέρω αν τελικά θα τα χαρούμε τα παιδιά μας....
    Ο μεγαλύτερος φόβος μου από όταν έκανα παιδιά είναι να μη πάθω τίποτα και μείνουν μόνα...
    τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ξέρεις πόσο φοβάμαι!!! Πόσο μας δένουν τα παιδιά με την ζωή!!! Να είμαστε όλοι καλά για να μπορούμε να τους προσφέρουμε αγάπη πάνω απ' όλα και πολλές ζεστές αγκαλιές!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  22. Πόσο μα πόσο συμφωνώ! Το κείμενο σου ένας χείμαρος αγάπης, μιας αγάπης που όσο λόγια και να πεις και πάλι δεν περιγράφεται. Να είναι γεροί και δυνατοί οι μικροί σου θησαυροί Κλειώ μου να τους καμαρώσεις όπως και όσο καλύτερα!!! Πολλά φιλιά!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ τόσο πολύ Χριστίνα για τις υπέροχες ευχές σου και τα όμορφα σου λόγια!

      Διαγραφή
  23. Να τα χαίρεσαι !!! Πάντα γερά και ευτυχισμένα!! Αν και δεν μπαίνουν σε λόγια αυτά τα συναισθήματα-- τα είπες υπέροχα ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έγραψες τόσα και νιώθεις πως και πάλι λίγα είναι...ναι, δεν περιγράφεται τελικά, σε καταλαβαίνω! Είναι τόσα ακόμα που δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφούν!
    Να σου ζήσουν και να είναι πάντα γερά και τυχερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι Μαρία, ότι και αν πω είναι πάλι λίγο! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  25. Να είναι πολύχρονα και πάντα ευτυχισμένα. Κι εσύ με τον μπαμπά τους πάντοτε δίπλα τους να τα καμαρώνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τα χαίρεσαι, να είναι πάντα καλότυχα και ευτυχισμένα. Και είναι σημαντικό που έχουν γονείς που τα αγαπούν τόσο πολύ γιατί αυτό χρειαζόμαστε όλοι για να γίνουμε ευτυχισμένοι: αγάπη. Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου. Σε φιλώ γλυκά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αγάπη πάνω απ' όλα!!! Και τι αγάπη... που όμοιά της δεν υπάρχει! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  27. Να χαίρεσαι τα καμάρια σου!Και όντως δεν περιγράφεται η αγάπη της μάνας! Είναι κάτι που απλά το νιώθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου Κλειώ! Πόσο όμορφα και πόσο αληθινά τα λόγια που γράφεις, γεμάτα αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. υπαρχει κατι καλυτερο? και πως να το περιγραψεις??? μονο με εργα...

    να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου κουκλα και με το καλο να τα δεις να μεγαλωνουν ευτυχισμενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κλέλια μου, ΄(έτσι μου αρέσει να σε λέω πειράζει??χαχα) να τα χαίρεσαι και πάντα μα πάντα να αισθάνεσαι περήφανη και για τα ίδια τα πιτσιρίκια αλλά και για σένα την ίδια! Υπέροχα συναισθήματα μας κατακλύζουν που δεν περιγράφονται εύκολα όπως πολύ σωστά σημείωσες!! Να περάσετε σουπερ στο party σας, να ξεφαντώσετε και να ζείτε έτσι την κάθε στιγμΉ!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram