Spring's wind of change!

by - Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016


Το νιώθετε έτσι; Η άνοιξη έχει σχεδόν φτάσει!!! Οι αμυγδαλιές έχουν ανθίσει, τα δέντρα έχουν μπουμπουκιάσει και αυτή η μυρωδιά της ανανέωσης πλανιέται στον αέρα!

Με έπιασε και εμένα λοιπόν! Με πήρε η άνοιξη και με σήκωσε! Κάτι που ήμασταν άρρωστοι οικογενειακώς (μια βδομάδα μας είχε κατσικωθεί η ίωση παρακαλώ! Της καλάρεσε το σπιτάκι μας και δεν έλεγε να φύγει!). Κάτι που από την κλεισούρα είχα σαλτάρει, κάτι που η υγρασία μου τρυπούσε το μυαλό... Εεε δεν ήθελα και πολύ! Για μένα όμως, όπως και για την μητέρα φύση, άνοιξη σημαίνει ανανέωση και αναγέννηση! Σε όλους τους τομείς!!!  Έτσι λοιπόν αυτή τη χρονιά ξεκίνησε η ανανέωση από το blogoσπιτάκι μου!

via ophilos

Την Πέμπτη βρήκα το νέο template για τον blogger και το ερωτεύτηκα παράφορα! Γιατί ως γνωστόν η άνοιξη είναι η εποχή του έρωτα! Μόλις το είδα λοιπόν κάτι έπαθα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Έχασα τον ύπνο μου και το μυαλό μου! Το ήθελα απεγνωσμένα! Έγραφε πάνω του το όνομά μου, ταίριαζε με την παιδική μου ψυχοσύνθεση!!!  Ε μα τι άλλο να πω; (you've got the picture)

Το είπα στον δόλιο husband, που έπρεπε να με βοηθήσει με την εγκατάσταση (δηλαδή να την αναλάβει εξ' ολοκλήρου) και μου είπε το γνωστό "Ωχ δεν πας καλά!!! Τι μπελά θέλεις να βάλεις τώρα στο κεφάλι μας, αφού το προηγούμενο λειτουργεί μια χαρά." Αλλά εγώ που... Το είχα βάλει στο μυαλό μου και άντε να το βγάλω! Ναι είχε δίκιο, το προηγούμενο περιβάλλον λειτουργούσε μια χαρά, αλλά δεν ήταν όμορφο, δεν είχε αυτό το κάτι που μιλούσε μέσα μου! Ήταν ένα απλό περιβάλλον για το blog! Δεν ήταν εγώ!!! Δεν έκανε για το δικό μου blog! Και εγώ  το καινούριο το έβλεπα στον ύπνο μου, στα όνειρά μου! Και ξέρετε τι πολύχρωμα όνειρα βλέπω εγώ!

Είχα ανάγκη την αλλαγή και την ανανέωση! Και άμα θέλω κάτι, το θέλω τώρα αμέσως!!! (Υπομονή μηδέν, μεγάλο μειονέκτημα!) Πες πες πες άρχισα την κρεβατομουρμούρα... και μετά ξεφούρνισα και το μεγάλο επιχείρημα! "Αν δεν αλλάξω την εμφάνιση του blog, θα ξεκινήσω αλλαγές στο σπίτι!" Εντάξει αυτό ήταν!!! Με ξέρει τι τρελή είμαι και σου λέει ο άνθρωπος ας σώσω τουλάχιστον το έρμο το σπιτάκι μας! (Μεταξύ μας θα κάνω αλλαγές και εκεί, απλά δεν το ξέρει μέχρις στιγμής... τώρα που διαβάζει το μαθαίνει!)

Έτσι Παρασκευή πρωί κατεβάζει ο καημένος το template και προσπαθεί να το στρώσει και να το κάνει να δουλέψει! Που!!! Κούνια που με κούναγε!!! Από προγραμματισμό δεν είχαμε ιδέα και σχεδόν τίποτα δεν δούλευε σωστά! Αλλά χάνω εγώ την αισιοδοξία μου; Ποτέ! Εξάλλου λίγες ώρες μας χώριζαν μόνο από την άνοιξη, την αγαπημένη μου εποχή! Δεν μπορεί... όλα θα πηγαίναν καλά!

Ο Βασίλης (ο husband μου καλέ) έδωσε τον καλύτερο του εαυτό! Μέχρι και δοκιμαστικό blog έκανε στον λογαριασμό του, για να κάνει δοκιμές! Κάτι που έχασε τον ύπνο του, κάτι που πάνω από 48 ώρες ήταν στον υπολογιστή, κάτι που όσο και να λέει πως δεν είναι προγραμματιστής, εγώ πιστεύω πως είναι, κάτι η δική μου αισιοδοξία! Πάντως τα κατάφερε!!! Κυριακή μεσημέρι και ενώ έκανα διάφορες άσχετες δουλειές από την αγωνία μου, γιατί όταν έχω αγωνία με πιάνει μανία τακτοποίησης (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μου συμβαίνει συχνά), μου φωνάζει "Έλα έλα δουλεύει!!!" Από την τσιρίδα μου, βγήκαν μέχρι και οι διπλανοί στο μπαλκόνι!

Και ναι είχε κάνει το θαύμα του ο Βασίλης! Δούλευε! Και το αγάπησα το blogάκι μου ακόμα πιο πολύ!!! Το είδα και άνθισε η καρδούλα μου! Ακόμη και οι παλιές αναρτήσεις μου, μου φάνηκαν διαφορετικές σε αυτό το περιβάλλον!!! Και ήμουν πολύ πολύ περήφανη, γιατί για άλλη μια φορά ο husband με έβγαλε ασπροπρόσωπη! Και έχω δίκιο που λέω ότι αν δεν μπορεί κάτι να το φτιάξει ο Βασίλης (οτιδήποτε), τότε μάλλον δεν μπορεί να το φτιάξει κανένας! Και είμαι ακόμα πιο περήφανη και συγκινημένη, γιατί αγαπάει το ανήσυχο πνεύμα μου και με υποστηρίζει σε όλες τις τρέλες μου!!!

via ophilos
Δούλεψε λοιπόν αγαπημένοι μου και μαζί του πήρε φωτιά το μυαλό μου από καινούριες ιδέες!!! Ελπίζω να σας αρέσει! Μένει μόνο να φτιάξουμε και ένα logo που να με εκφράζει καλύτερα και είμαστε έτοιμοι!

Ανανεώθηκα και συνεχίζω... Μυρίζω την άνοιξη και αναγεννιέμαι!!! Έρχεται η πιο ωραία εποχή του χρόνου και η φύση γιορτάζει! Βγείτε, γλεντήστε, διασκεδάστε, ανανεωθείτε σε όλους τομείς!
Η ζωή είναι εκεί έξω!

Love,
Clelia!

ΥΓ1. Τον husband ύστερα από τόσο προγραμματισμό, μου τον ζήτησαν από την Google! Αλλά χαζή είμαι να τον δώσω και να χάσω το κελεπούρι;
ΥΓ2. Ναι μεν ο Βασίλης ότι πιάνει το κάνει να δουλεύει, αλλά επειδή άνθρωπος είναι και κάτι μπορεί να του ξέφυγε, άμα κάτι δεν σας πάει καλά, στείλτε μου ένα μηνυματάκι, μπας και το διορθώσουμε!

You May Also Like

30 σχόλια

  1. Καλημέρα!!! Και πώς να μην είναι με τόσες ομορφιές! Καλά νομίζω ότι η αλλαγή σου ταιριάζει πολύ! Φρέσκο και ανοιξιάτικο, μοντέρνο και ανανεωμένο! Καλά έκανες και την έκανες την αλλαγή (τα είχαμε πει άλλωστε!). ΜΠράβο και στον hubby που είναι δίπλα σου! Αντε κορίτσι με γειες και καλά γραψίματα!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κάλη μου! Και εγώ μόλις το είδα είπα αυτό είναι εγώ!!! Άντε και στα δικά σας που περιμένουμε με αγωνία!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα καλημέρα. Μπραβο στον Βασιλη σου που σε αγαπει τοσο να σε κανει το χατήρι. Μπραβο και σε σενα που τολμησες την αλλαγη. Η βερσιόν απο το κινητό ειναι οκ και ολα δουλεύουν ρολόι. Θα μπω και απο το πσ σε λιγο να το δω!!! 😉 Καλη Ανοιξη λοιπόν!!!!
    xoxo
    Αθανασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αθανασία! Ουφ, το είχα μεγάλο θέμα με το κινητό (αν και είχα μπει 200 φορές να το δω ότι λειτουργεί οκ, αλλά άλλο να στο λέει και κάποιος άλλος!). Καλή άνοιξη και καλές εμπνεύσεις μας!

      Διαγραφή
  3. Ααααχχχχ μύρισε άνοιξη! Πανέμορφο, φρέσκο και πραγματικά σου ταιριάζει πολύ! Χρυσοχέρης ο αντρούλης σου (μην τον δώσεις στην google με τίποτα εκμεταλλεύσου τον κατ'αποκλειστικότητα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι... σιγά που θα τον δώσω!!! Σε ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι! Με το καλό και στα δικά σας!!!

      Διαγραφή
  4. Αν και κάτι κοίταξα από την κλειραρότρυπα το Σάββατο το βράδυ, τώρα και με την καινούργια ανάρτηση έδεσε το γλυκό!Κορώνα στο κεφάλι σου βρε τον Βασιλάκι πρέπει να το έχεις! Άξιος! Άξιος! (Αλλά μεταξύ μας τα θέλει ο κ....ς του) Όπως και να έχει πάντως είναι υπέροχο το νέο template και σου πάει πολύ! Ανυπομονώ για το νέο logo! Και γραφίστας ο Βασίλης! Άτσα!!!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Καλά εσύ είπαμε, έχεις κρυφή κάμερα στο σπίτι μου, δεν εξηγείται αλλιώς! Τον έχω Κατερίνα μου τον έχω... (Ξέχασες πως ήμουν το καλοκαίρι τις βραδιές που έφυγε?) Άξιος, αλλά και τι γυναίκα πήρε! Να φροντίζει για την πνευματική του υγεία, να τον κρατάει σε εγρήγορση, να μη σκουριάζει και ρουτινιάζει ε??? Λίγο είναι αυτό? Τα ταλέντα του hubby θα σας τα ξεδιπλώνω σιγά σιγά!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Πωωωωωω είναι super τέλειο!!!!!!! Μοντέρνο και κομψό και γλυκό σαν και εσένα!!!! Σμουτς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου! Πόσο μα πόσο γλυκό το σχόλιο σου! Άντε σε περιμένω και εσένα, με αγωνία!!!

      Διαγραφή
  6. Ανυπομονώ και εγώ να αλλάξω το δικό μου!Πολύ ωραία η επιλογή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δέσποινα! Με το καλό και η δική σου αλλαγή! Εύχομαι να βρεις κάτι που να σε εκφράζει απόλυτα!!!

      Διαγραφή
  7. Μα τις μας έχει πιάσει;;
    Κι εγώ παίζω με διάφορα templates αυτές τις ημέρες, αλλά μάλλον περιμένω κι εγώ αυτό το κάτι που βρήκες εσύ στο δικό σου! Το οποίο πραγματικά του πάει πάρα πολύ!
    Είναι φρέσκο, ζωντανό, δροσερό!
    Μεγειά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ Μάρθα είπαμε, άνοιξη λέγεται το καλό που μας βρήκε! Με το καλό και στα δικά σου! Να βρεις και εσύ αυτό που θα κάνει κλικ στην καρδούλα σου και θα πεις, αυτό το template το έφτιαξαν για μένα!!!

      Διαγραφή
  8. Σου έγραψα χθες!!είναι τέλειο, λειτουργικότατο μα καθόλου κουραστικό!!και κομψό επίσης!!με γειες με γειες!!εγώ ενοψει άνοιξης φέρνω τα πάνω κάτω στο σπίτι,το κανονικό, το blogοσπιτο θα περιμένει λιγάκι.
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου σε ευχαριστώ! Ήσουν η πρώτη!!! Καλά και στο δικό μου σπίτι χαμός θα γίνει, αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα... Αχ τι μας κάνει αυτή η Άνοιξη!

      Διαγραφή
  9. Πολύ πολύ όμορφο!!! Εύχομαι να ανθίσει περισσότερο και να γεμίσει από μπουμπούκια αναρτήσεις - άρθρα! Καλορίζικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλη μου σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Μακάρι να είναι η αρχή για όμορφες δημιουργίες!

      Διαγραφή
  10. Τέλεια δουλειά έγινε!
    Όπως αξίζει και με την εποχή!
    Η άνοιξη δίνει το έναυσμα για ανανέωση :)
    Με γεια σου και καλό μήνα οσονούπω! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου σε ευχαριστώ! Καλό μας μήνα και καλές μας ανανεώσεις!

      Διαγραφή
  11. Απίθανη αλλαγή
    Η Άνοιξη μας ενεργοποιεί τελικά

    Καλό μήνα από αύριο ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μύρισε άνοιξη!!!!Χα χα χα!!! Με γεια την όμορφη ανανέωση Κλέλια μου και καλά γραψίματα σου εύχομαι, γεμάτα έμπνευση!!! Όσο για τον Βασίλη σου, συγχαρητήρια για την υπομονή αλλά και για το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορώ να σε διαβάσω χωρίς να πάρω ανάσα! Παιδάκι μου, τί σίφουνας είσαι εσύ?!
    Πολύ μου άρεσε αυτός ο αέρας ανανέωσης! (Τί όμορφο header!!!! Λιώνωωωωω!)
    *Κρατάς μυστικό? Κι εγώ είχα φτιάξει ένα ακόμη blog-πειραματόζωο! Έ, πού να έκανα τις δοκιμές μου?! Κι αν το... εξαφάνιζα το δικό μου?!
    ;-)
    Καλή εβδομάδα, κορίτσι μου! ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xaxaxaxa μου φαινεται η Ανοιξη σε ολες μας δημιουργει ανησυχιες για ανανεωση!!! τελειο!!!! πολυ ομορφο Κλειω!!!
    και για να εχουμε καλο ερωτημα...τι κερδισε ο husband καλε???? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μοναδικό;;;; ε ναι αυτή η αλλαγή το έκανε μοναδικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μπράβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι όμορφες που είναι οι αμυγδαλιές <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με γειά λοιπόν η καινούργια αέρινη εμφάνιση του μπλογκ! Αχ αυτοί οι χάσμπαντς!!!! Χορηγοί, προγραμματιστές και ότι άλλο βάζει ο νους μας... Εύχομαι να το γεμίσεις με ακόμη περισσότερες και πετυχημένες αναρτήσεις. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με γεια! Πανέμορφο είναι, ολόφρεσκο και δροσερό σαν μπουμπουκάκι!
    Συγχαρητήρια στο Βασίλη για την προσωπική εργασία και το αποτέλεσμα!

    Φιλιά, καλό μήνα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με γεια , είναι πολύ όμορφο το νέο σου look...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρις το παρόν το βλέπω μόνο απο κινητό, μα είναι υπέροχο!!! Μπράβο στον άντρα σου μα και σε σένα για το πείσμα και τον οραματισμο!! Καλή νέα αρχή και φυσικά καλή μας άνοιξη!!! Σε φιλω γλυκα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram