Η χαρά του να μοιράζεσαι στο blog!

by - Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016


Δεν συνηθίζω να δημοσιεύω Σαββατοκύριακο, όμως σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση  γιατί νιώθω τόσο μα τόσο τυχερή και ενθουσιασμένη!
Σήμερα βίωσα μία από πολλές  χαρές που σου δίνει το blogging! Φαντάζομαι ότι οι φίλες bloggers θα με καταλάβετε!

Χθες κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο, πέτυχα το blog Χειροτεχνήματα, το οποίο όπως δηλώνει το όνομά του έχει να κάνει με διάφορες χειροτεχνικές κατασκευές και κυρίως με σχέδια για κεντήματα! Επειδή μου αρέσει το κέντημα, ασχολούμουν από μικρή (ναι ναι έχω κρυφά ταλέντα), αφιέρωσα  λίγη ώρα παραπάνω για να δω κάποια σχέδια και να ονειρευτώ. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν το συγκεκριμένο blog  και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ!

Η Νίκη, μόλις είχε ανεβάσει κάποια σχέδια για δεινοσαύρους! Ήταν όλοι πολύ γλυκούληδες και κάποιος μάλιστα μου έμοιασε με Δράκο! Αφιέρωσα 2 μόλις λεπτά να αφήσω ένα σχόλιο στο blog, σχετικά με το πόσο όμορφα ήταν τα σχέδια και ότι κάποια από αυτά θα μου έκαναν να τα χρησιμοποιήσω και για Δράκο!

Μέχρι το βράδυ, η Νίκη είχε ετοιμάσει μια νέα ανάρτηση με σχέδια για Δράκους, την οποία μου αφιέρωσε και μπορείτε να την δείτε εδώ! Τρελάθηκα από την χαρά μου! Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση!!!

via

Συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο μαγικός είναι ο κόσμος του blogging  και πόσο τυχερή είμαι που πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά σε αυτόν! Πόση δύναμη μπορεί να έχει ένα και μόνο σχόλιο για τον παραλήπτη και πόση έμπνευση, χαρά και δημιουργία μπορεί να του δώσει!

Είναι μεγάλη είναι η χαρά του να μοιράζεσαι, αφιλοκερδώς!!! Μόνο και μόνο για να λάβεις ένα θετικό σχόλιο, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη ή απλά να χαμογελάσεις αμυδρά όταν διαβάζεις κάτι!
Να μοιράζεσαι και να βλέπεις ότι οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση και  εφαρμόζονται και από άλλους!!! Να φτιάχνεις μια ανάρτηση μόνο και μόνο για να φτιάξεις την διάθεση σε κάποιον!

Νίκη σε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες την μέρα και σίγουρα το Σαββατοκύριακο!

Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής, κυρίως εξαιτίας μια συζήτησης που είδα στo facebook, ας μην τσιγκουνευόμαστε τα σχόλια μας, εξάλλου όπως και να το κάνουμε είναι η τροφή του blogger!!!

Love,
Clelia!

You May Also Like

24 σχόλια

  1. Ωωω κεντάς?!?!και εγώ από πολύ μικρή. Έχω προίκα και για τα εγγόνια χαχα. Η Νίκη όντως έχει καταπληκτικά σχέδια. Αυτό με τα σχόλια όντως. Προσπαθώ να σχολιάζω όσο το δυνατόν σε όλα τα blog που επισκέπτομαι, γιατί αλλιώς πως θασχολιάσει και ο άλλος στο δικό μου!!!! Φιλάκια και καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή μου άρεσε πολύ το κέντημα, μεγαλώνοντας μειώθηκε ο χρόνος! Τώρα που είδα αυτά στην Νίκη , ξεσηκώθηκα να πω την αλήθεια!!! Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά και εγώ πάντα προσπαθώ να αφήσω ένα σχόλιο! Έστω και από το κινητό, που πραγματικά είναι πολύ πιο χρονοβόρο! Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Όπως επίσης και το να απαντάμε στα σχόλια...ας μην λέμε ότι δεν έχουμε χρόνο...ο άλλος δηλαδή που βργκε το χρόνο να σου αφήσει ένα σχόλιο...εεε δεν αναφέρομαι σε εσένα με το β ενικό γενικά μιλάω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ανάρτηση η ανάρτηση σου , Κλέλια !!!! Συμφωνώ κι εγώ ότι η μεγάλη δύναμη του blogging είναι η χαρά του να μοιράζεσαι !!!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τα δρακάκια !!!! Να είσαι καλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου εγώ σε ευχαριστώ για τα πανέμορφα Δρακάκια που βρήκες για χάρη μου!!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραίος δρακούλης!
    Έχω πει και ξαναπεί ότι σας ζηλεύω όλες εσάς που ξέρετε και κεντάτε, πλέκετε ρούχα, φτιάχνετε κατασκευές, έπιπλα, διακοσμητικά! Αισθάνομαι μειονεκτικά με τόσο ταλέντο γύρω μου, χαχα!
    Όσο για το μοίρασμα στη γειτονιά, είναι όντως έτσι όπως τα λες! Λίγοι χώροι είναι τόσο φιλικοί και με τόσο αγαπησιάρικα μέλη! Εδώ είναι λες κι είμαστε όλοι μια αγκαλιά, σαν να είμαστε φιλαράκια!
    Γεια σου Κλέλια μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ εγώ μην φανταστείς! Δεν είμαι crafter, μόνο να κεντάω ξέρω και αυτό από μικρή! Πραγματικά και εγώ έτσι αισθάνομαι, σαν να μπήκα σε μια μεγάλη αγκαλιά!

      Διαγραφή
  5. Ακριβώς όπως τα λες... Το blogging κρύβει πολύ αγάπη... Υπέροχα σχέδια και ένα ακόμα blog που μου είχε ξεφύγει και πολύ χαίρομαι που ανακάλυψα μέσω εσου- έστω και αν εγώ δεν κενταω, παρόλο που πολύ θα το ήθελα! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Γιάννα μου, ποτέ δεν περίμενα πως θα έβρισκα τέτοια αγάπη και αποδοχή! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ λατρεύω το κέντημα! Να ακόμη ένα κοινό μας! Χιχι!
    Πάντως σε όσα γράφεις περί blogging και μοιράσματος με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη και αν κάποιος δεν κινείται στον χώρο μας θα μας ακούει και θα μας βλέπει ως εξωγήινους, υπερβολικούς, υπερβολικά ρομαντικούς! Θα μπορούσαν να μας βάλουν πολλές ταμπέλες γραμμένες με αρνητικά επίθετα αλλά εδώ είμαστε οι bloggers που βοηθάμε ο ένας τον άλλον να αποδείξουμε πως δεν είναι υπερβολή αυτά που νιώθουμε! Είμαι πολύ χαρούμενη που νιώθεις έτσι γιατί ήμουν η αφορμή και ίσως η αιτία ή έστω η μικρή σπρωξιά για να ξεκινήσεις! Σε φιλώ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ότι υπάρχουν ακόμα ταλέντα μας, που δεν τα ξέρουμε, με ξεπερνάει!!! όσο πιο πολύ σε γνωρίζω, τόσο παραπάνω χαίρομαι που είσαι φίλη μου! Εννοείται πως ήσουν η αφορμή και μια μεγάλη σπρωξιά για να ξεκινήσω!!!

      Διαγραφή
  7. Γλυκούλης δρακουλης και υπέροχη κίνηση! Για να σου ειμαι ειλικρινής προσωπικά θα κάνω λιγότερες αναρτήσεις ώστε να προλάβω να απαντήσω σε σχόλια στο δικό μου blog καθώς και να διαβάσω και άλλα blogs και να αφήσω και εκεί σχόλια. Δεν κυνηγω την κρύα επισκεψιμοτητα κυνηγω την αλληλεπιδραση και την επικοινωνία! Σε φιλώ νεραιδουλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή ακριβώς η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία είναι που κερδίζουμε! Συμφωνώ σε όλα μαζί σου Μαράκι μου!

      Διαγραφή
  8. αυτή τη μαγεία ανακαλύπτω κι εγώ σιγά σιγα! και θα συμφωνήσω με τη Mary πως θέλω ζεστασιά στο blog μου κ όχι αριθμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ελένη, ο κόσμος του blogging είναι γεμάτος μαγεία και ζεστασιά! Και εμείς οι τυχεροί που το ζούμε!

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα!! Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Αυτή είναι η χαρά του κάθε μπλόγκερ!! Όσο για τη Νίκη έχει απίθανα σχέδια για κεντήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλειώ μου έτσι είναι όπως τα λες!! Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα μέσω του blog σου!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γιούλη μου! Τι ίδιο ισχυεί και για μένα! Ρουφάω τις αναρτήσεις σου! Φιλιά διδυμομανούλα!

      Διαγραφή
  11. Σου 'χω και καλύτερο: εγώ στο blog μίας φίλης, είδα κάτι υπέροχα κεντητά που είχε αναρτήσει, και της το έγραψα, κι ύστερα από μερικές ημέρες....ντριν!..ο ταχυδρόμος κι ένα από αυτά τα κεντητά είχε φτάσει σπίτι μου..! Μαγικές στιγμές... Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι όμορφη έκπληξη!!! Είμαστε πολύ τυχερές που μπορούμε και ζούμε τέτοιες μαγικές στιγμές!

      Διαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω σε όλα και ιδιαίτερα με ενα απο τα παραπάνω σχόλια που λέει ότι θέλει ζεστασιά στο μπλογκ και όχι αριθμούς! αν θέλαμε αριθμούς ας φτιάχναμε επιχείρηση! το μπλογκ ειναι για να μοιράζεσαι, να γελάς, να προβληματίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη μου, επειδή σε έχω κατατάξει σε θέση στρατηγού στο θέμα blogging, θέλω να πω πως η δουλειά που κάνεις με τις νέες bloggers είναι απίθανη! Μας αγκαλιάζεις όλες από την πρώτη στιγμή και μας κάνεις να αισθανόμαστε μέλη της ευρύτερης ομάδας! Σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  13. μα αυτη ακριβως ειναι και η χαρα του "καλου" blogging! και το σχεδιο ανεπαναληπτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram