Χριστούγεννα στο... και πέντε!!!

by - Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015


Παραμονή Χριστουγέννων!!! Να τα πω; Τα Κάλαντα ντε...! Η' καλύτερα τον πόνο μου!

Στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη ηρεμία και εγώ κάνω τον απολογισμό μου! Πότε κιόλας έφτασαν οι μέρες για τις οποίες ανυπομονούσα και μετρούσα αντίστροφα;  Πόσο μα πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός;

Ευπειθώς αναφέρω λοιπόν, ότι τα Χριστούγεννα μόλις μου χτύπησαν την πόρτα και εγώ παρά τις μεγάλες λίστες και την τέλεια οργάνωσή μου, είμαι εντελώς μα εντελώς ανέτοιμη!!!
Πως τα κατάφερα και φέτος στο παρά πέντε... ή μήπως πρέπει καλύτερα να πω στο και πέντε, να τρέχω και να μη φτάνω, ούτε που το κατάλαβα!!!

Σχεδόν κάθε χρόνο τα ίδια... μήνες πριν τα οργανώνω τέλεια στο μυαλό μου και όταν φτάσει η στιγμή, τα μισά από όσα έχω σκεφτεί, μένουν μόνο στα σχέδια!!!
Φέτος το πήρα απόφαση!!! Έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω!!! Τι να κάνουμε... προσπάθησα όσο μπόρεσα, έγινα ο υπέρ ήρωας των Χριστουγέννων αλλά πάλι δεν τα κατάφερα!!!


Ναι ναι θα το ομολογήσω! Πάλι έχω τα άπλυτα και ασιδέρωτα και να δω που θα τα καταχωνιάσω, τα γλυκά μου δεν είναι εντελώς έτοιμα και να δω τι θα βάλω στις πιατέλες των νονών, τα δώρα των παππούδων δεν είναι τυλιγμένα, το καλό το τραπεζομάντηλο είναι και αυτό ασιδέρωτο οπότε το σίδερο δεν θα το γλιτώσω, χρειάζομαι και άλλα πράγματα από το σούπερ μάρκετ και ας πήγα χθες για ψώνια και last but not least στο σπίτι επικρατεί το χάος!!! Θα έβαζα φωτογραφία αλλά φοβάμαι πως θα τρομάζατε τόσο πολύ, και δεν το θέλω μέρες που είναι!!!

Λοιπόν όχι δεν πτοούμαι!!! Ας μην είναι και όλα τέλεια!!! Σημασία έχει να περάσουμε τέλεια!!! Δεν θα αγχωθώ!!! Ας πάρω και κανένα έτοιμο μελομακάρονο, κλέφτες θα γίνουν οι ζαχαροπλάστες!!! Τα ασιδέρωτα θα παραμείνουν έτσι, εξάλλου με το σίδερο έχω πάρει χρόνια διαζύγιο!!! Το καλό το τραπεζομάντηλο θα το σιδερώσω όμως για να τιμήσω τους νονούς!!! Και θα ψευτομαζέψω... στο σπίτι!!! Αυτά και πολλά είναι... γιατί ακολουθούν μαγειρέματα, καλέσματα κλπ κλπ! Και όπως διάβασα κάπου δεν καταλαβαίνεις Χριστούγεννα αν δεν έχεις κόσμο στο σπίτι!

Εντάξει λοιπόν ήρθαν τα Χριστούγεννα και είμαι ανέτοιμη! Οκ, εγώ θα περάσω καλά... και καθόλου δεν στεναχωριέμαι που κάποιες ιδέες μου έμειναν μόνο στις λίστες! Εξάλλου σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι! Και το ταξίδι μου για να φτάσω στην πολυπόθητη 24 Δεκεμβρίου ήταν μαγικό! Για όσα δεν πρόλαβα δεν πειράζει, next year!!!

Πάω να ετοιμάσω τα παιδιά να πούμε τα Κάλαντα!!!



Εύχομαι να περάσετε τέλεια, μαγικά Χριστούγεννα, όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί! Μαζί με αγαπημένους και φίλους, γεμάτα υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία και αγάπη!!!

Ακόμη και αν δεν τα έχετε όλα έτοιμα, μην ξεχνάτε λεπτό πως... it's the most wonderful time of the year!!! Ας της δώσουμε την σημασία που της αξίζει!!!

Σας γλυκοφιλώ!
Clelia!


You May Also Like

14 σχόλια

  1. Μια από τα ιδια! Χαμός επικρατεί! Χτες ενώ ήταν ολα under control, σημερα δεν ξέρω από που να πιάσω! Αλλά όχι δεν θα αφήσω την βόλτα και το φαγητό στο κέντρο της πόλης για τος δουλειές! Θα τα προλάβω έστω κι αν χρειαστεί να υπερβώ τον εαυτό μου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ασε... απορώ πως τα καταφέρνω έτσι κάθε φορά!!! Καλά Χριστούγεννα!!! Όχι δεν θα μας πάρει από κάτω! Εμείς θα περάσουμε τέλεια!!!

      Διαγραφή
  2. Σε γλυκοφιλώ αγαπητή μου με την υπέροχη νεραιδόσκονή σου! Σου εύχομαι Καλές Γιορτές με Αγάπη και μπόοοολικη Χαρά! Να σημειώσω ότι έχω μία απλώστρα ΝΑαα μέσα στο σαλόνι μου και τώρα μπήκα να γράψω λίγα λεπτά και τρέεεεεχω, και εννοείται σε λίγο φεύγω και για τη δουλειά! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι μόνη σε αυτό το χαμό!!! Φιλιά πολλά και καλό κουράγιο για σήμερα!!! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαμόγελα!!!

      Διαγραφή
  3. Άσε τρεξίματα σήμερα πολλά!!! Καλές γιορτές! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη! Όσο για τις δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά!!! Ναι σε αυτό δίκιο έχεις ποτέ δεν τελειώνουν!

      Διαγραφή
  5. ολες λιγο πολυ καπως ετσι ειμαστε βλεπω!! καλη καρδια και τα ασιδερωτα ας τα για αλλη φορα!! Καλα Χριστουγεννα!!! Να περασετε υπεροχα!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Ελπίδα μου... ακόμα με τυραννούν τα ασιδέρωτα! Ελπίζω να τα ξεκάνω ως την Πρωτοχρονιά... χαχαχα! Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Εγώ θα σου πω το εξής! τα είχα όλα τέλεια! όλα όμως! το σπίτι απαστράπτον, τραπέζι για 30 άτομα έτοιμο, γλυκά κάποια χειροποίητα κάποια αγορασμένα, δωράκια χειροποίητα για όλους!Θες να σου πω το κόστος;; μια εβδομάδα άδειας έτρεχα πανικόβλητη από το πρωί ισα με το βράδυ, κοιμόμουν ελάχιστα και αυτό με αγχος μέσα στον ύπνο μου, δεν πήγα πουθενά τα παιδιά μου, φώναζα διαρκώς για να μην μου χαλάνε ότι έφτιαχνα! Ναι τις ημέρες των Χριστουγέννων όλοι πέρασαν τέλεια! αλλά εγώ είχα πιαστεί και υπέφερα με την μέση μου! Την Κυριακή (χτες) που το τραπέζι είχε τελειώσει πια και ολα είχαν παει κατ ευχήν, πήρα τα παιδιά μου και κάναμε την ωραιότερη βόλτα της ζωής μας! και τελικά νομίζω ότι μόνο αυτή η μέρα τους έμεινε σαν ξεχωριστή από τα Χριστούγεννα! Γι αυτό με αποδείξεις πια λέω, ότι σημασία δεν έχει τίποτα αλλο παρά τα χαμόγελα των παιδιών μας! θα το έχω υπόψη μου για το υπόλοιπο των γιορτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μάχη μου! Πολύτιμες οι συμβουλές σου!!! Μου αρέσουν πολύ και τα τραπέζια και ο κόσμος στο σπίτι αλλά και εγώ αποφάσισα να το παίρνω λίγο πιο χαλαρά! Εξάλλου δεν θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και σίγουρα δεν διεκδικώ τον τίτλο της καλής νοικοκυράς! Σημαντικό είναι να ανοίγουμε το σπίτι μας τέτοιες μέρες!

      Διαγραφή
  7. Αν διάβασες ένα post πριν κάτι μέρες στο προσωπικό μου προφίλ στο FB, θα κατάλαβες ότι είμαι μια από τα ίδια! Οπότε, μην ανησυχείς. Είμαστε πολλές εκτός αρχικού προγραμματισμού. Θα μας μείνουν οι ιδέες στα σχέδια. Χαχα!
    Καλή Πρωτοχρονιά Clelia! Και ας τιμήσουμε τα ζαχαροπλαστεία φέτος!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου οφείλω να σου πω ότι όταν διάβασα το post σου ξαλάφρωσα!!! Πήρα τα πάνω μου και είδα πως δεν είμαι μόνη μου!!! Καλή χρονιά να έχουμε! Να χαρείς τις ζουζούνες σου!

      Διαγραφή

Instagram