Ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει!!!

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015


Έχω μόνο ενάμιση μήνα που γράφω, αλλά αισθάνομαι ότι έχω ξαναγεννηθεί! Εντάξει δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να το κάνω, πόσο μάλλον να το υποστηρίξω...
Το μικρό κοριτσάκι όμως μεγάλωσε, πίστεψε και το έκανε!!!

Το ξέρω πως δεν είμαι παρά μία μικρή ... απειροελάχιστη κουκκίδα στην Blogόσφαιρα!
Αλλά η χαρά που παίρνω από τα σχόλια σας, με κάνουν να χαμογελάω σαν μικρό παιδί!
Σχόλια από ανθρώπους που ξέρω, και που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαν να με διαβάζουν. Σχόλια από άλλους που δεν γνωρίζω καν... και όμως μπαίνουν στην διαδικασία να μου γράψουν και μου πουν ότι αυτό που διάβασαν τους άρεσε, τους άγγιξε!



Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν λίγες μέρες, γύρω στις 7 το πρωί, όταν το κινητό μου κουδούνισε για να με ειδοποιήσει ότι έχω μήνυμα, και διάβασα το σχόλιο ενός φίλου μου... Ήταν μία τόση δα λεξούλα, 3 συλλαβές όλες και όλες, ικανή όμως να με κάνει να χαμογελάω για 2 μέρες! " Έγραψες..." μου έλεγε, σχολιάζοντας μία ανάρτηση που είχα κάνει για την πίστη μας στον Αη Βασίλη! Όχι αγαπημένε μου φίλε Θ. εσύ έγραψες! Εσύ και όλοι οι αυτοί που στηρίζετε την προσπάθειά μου!!! Που με μιά σας λέξη ή με ένα σας κλικ με γεμίζετε γλύκα και αισιοδοξία!

Χθες το βράδυ, αναρρώνοντας από μία ίωση, ζαλισμένη στον καναπέ σέρφαρα... και ξαφνικά έπεσα πάνω στην ανάρτησή μου για την Νεράιδα των Χριστουγέννων, δημοσιευμένη από τους μαμά...δες μπαμπά...δες! Εντάξει!!! Τα είδα όλα! Έκλαιγα από τη χαρά μου! Το δικό μου κείμενο  δημοσιευμένο από κάποιους άλλους!!! Τσίριζα και ξεσήκωσα τον κόσμο! Τα παιδιά μου τα χάσανε ... το ίδιο και ο άντρας μου! Εμένα όμως η χαρά μου ήταν απίστευτη!!! (Φαντάζομαι μόνο οι bloggers θα μπορείτε να με καταλάβετε!)



Τελικά, ισχύει ... αν πιστέψεις, μαγικά πράγματα μπορούν να σου συμβούν!
Κατερίνα, ανθομελένια μου, σε ευχαριστώ που με έσπρωξες και με πίστεψες! Χωρίς εσένα αυτό δεν θα είχε συμβεί!
Άσπα, σε ευχαριστώ για όλα... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου! Μία δημοσίευσή σου και μου έδωσε άλλη πνοή!

Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες, σας ευχαριστώ που με διαβάζετε και με ανέχεστε!
Ένα ταξίδι ξεκινάει... ένα ταξίδι μαγικό!!!
Εύχομαι να το απολαύσετε όσο και εγώ!

Love,
Clelia!


You May Also Like

9 σχόλια

  1. εμεις οι blogger σε νιωθουμε Κλειω μου!! etsi einai!! keep Blogging and sharing!!!πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εκεί που είδα την ανάρτηση και λέω άντε επιτέλους.... μου έλειψε η νεράιδα... κάθομαι να χαλαρώσω διαβάζοντας και βάζω τα κλάματα! Γιατί ούτε εγώ το περίμενα όλο αυτό! Ξεπέρασες τις προσδοκίες μου! Κι εύχομαι να είναι μόνο η αρχή αυτό που ζεις!! Και δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος (σου)... ούτε εγώ ξέρω ποιος είναι ο δικός μου στόχος... αλλά ας ευχαριστηθούμε το ταξίδι τουλάχιστον! Γιατί είναι μαγικό! Κι αυτό... μόνο οι bloggers μπορούμε να το καταλάβουμε απόλυτα!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όσα έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις!!! Όταν έχεις όνειρα τα ταξίδια είναι μαγικά!!!Καλό ξεκίνημα λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι μια νέα αναγνώστρια σου και ειλικρινά με μάγεψε το blog σου. Έχω βγάλει λοιπόν το συμπέρασμα ότι υπέροχοι άνθρωποι έχουν υπέροχα blogs! Σε φιλώ και να σου πω επίσης ότι και εγώ νέα είμαι στην blogoσφαίρα και μου αρέσει αφάνταστα η όλη αίσθηση (www.mommyjammi.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφα λόγια! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Καλή μας αρχή λοιπόν! Σε παρακολουθώ!

      Διαγραφή
  5. Ένα σου σχόλιο έγινε αφορμή να σε ανακαλύψω και ναι.. σε καταλαβαίνω απόλυτα, καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο του blogging λοιπόν.. όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!!!!
    Σε φιλώ :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram