Star Wars party!

by - Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016


Πολύ χαίρομαι όταν διοργανώνω ένα πάρτι, ειδικά όταν το πάρτι αυτό είναι των παιδιών μου! Φέτος λοιπόν γιορτάσαμε τα 5α τους γενέθλια με ένα Star wars πάρτι!

Από καιρό σκεφτόμουν πώς θα γιορτάσω τα γενέθλια των παιδιών μου! Πέρσι την είχα πατήσει κυριολεκτικά, γιατί είχαμε γιορτάσει με δόξα και τιμή τα γενέθλια των παιδιών σε παιδότοπο, 60 plus άτομα παρακαλώ, πάρτι στο σχολείο για να είναι  με τους συμμαθητές τους και μετά τον Μάιο, στην ονομαστική τους γιορτή, ξανά πάρτι, στον κήπο της οικοδομής αυτή τη φορά... Εεε μου βγήκε ο κούκος αηδόνι όπως καταλαβαίνετε (και έπεσα τέζα από την κούραση, αλλά την κούραση της μανούλας κανένας δεν την μετράει!!!)

Φέτος λοιπόν, που έβαλα μυαλό, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να απλοποιήσω τα πράγματα!
Η αλήθεια είναι ότι έχοντας ζήσει από κοντά τα πάρτι Star Wars  και Lego Friends της ανθομελένιας φίλης μου Κατερίνας, τα παιδιά μου δεν ήθελαν με τίποτα να κάνουν το πάρτι τους σε παιδότοπο! Ήθελαν πάρτι στο σπίτι! (Αχ Κατερίνακι φωτιές που μου άναψες!!!) Αλλά χειμωνιάτικα 60 άτομα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών χωράνε; Δεν χωράνε!!! Επομένως έπρεπε να βρεθεί άμεσα εναλλακτική λύση!

Έτσι,  μετά από διαβουλεύσεις με τα παιδιά και πολύ brainstorming, κατέληξα να γιορτάσουμε τα γενέθλιά τους στον παιδικό σταθμό με τους συμμαθητές τους και να διοργανώσουμε ένα φαντασμαγορικό πάρτι τον Μάιο για την γιορτή τους, στον κήπο! Σε αυτό το δεύτερο πάρτι θα καλούσα και τον περισσότερο κόσμο, φίλους, βαφτιστήρια, ξαδέρφια κλπ. Ουσιαστικά δηλαδή βγήκα κερδισμένη κατά ένα πάρτι, σε σχέση με τα περσινά δεδομένα!

Καταρχήν έπρεπε να διαλέξουμε θέμα! Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα γιατί άντε να συνδυάσεις θέμα σε πάρτι διδύμων, που η Νεράιδα ονειρεύεται ότι είναι η Έλσα από το Frozen  και ο Δράκος ότι είναι ο Λίο από τα χελωνονιτζάκια!!! Τι να κάνει η δόλια μάνα που βρίσκεται στη μέση οεό; Βάζει τον Λίο να κυνηγάει την Έλσα; Όοοοχι καλέ! Αντιπροτείνει ένα πάρτι Star Wars και τελείωσε! Γιατί η Νεράιδα ονειρεύεται ότι είναι η πριγκίπισσα Λέια και ο Δράκος ο  τζεντάι Λουκ! Άσε που ο Λουκ  με την Λέια είναι και αυτοί δίδυμα! Bingo!!! Το θέμα βρέθηκε!!! (Βοήθησε βέβαια ότι τα παιδιά μου τρελαίνονται για τα Star Wars! Έχουν δει τις 5 από τις 7 ταινίες και οτιδήποτε κυκλοφορεί σε παιδικά - κινούμενα σχέδια).



Υποσχέθηκα όμως ότι το πάρτι τους στο σχολείο δεν θα ήταν μία απλή τούρτα και γειά σας, θα είχε και happenings! (Δυστυχώς τα είχα κακομάθει από πέρσι που στον παιδικό, λόγω του πειρατικού θέματος που είχαμε, είχα διοργανώσει με την βοήθεια της δασκάλας κυνήγι θησαυρού, πειρατικά καπέλα, χάρτες κλπ.).  Μία μαμά blogger άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά! (Κάτι μου λέει πως κάποιες με καταλαβαίνετε). Έτσι από αρχές Ιανουαρίου ξεκίνησε το ψάξιμο... Έπεσε πολύ pinterest και λίγη βοήθεια του κοινού και το πάρτι μας, στο μυαλό μου τουλάχιστον ήταν έτοιμο! Για την υλοποίηση των ιδεών επιστράτευσα την πολύτιμη βοήθεια του μπαμπά μας!

Καταρχήν να πω πως για το συγκεκριμένο θέμα βρήκα εκπληκτικά πράγματα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας! Αποφάσισα να εκτυπώσω μάσκες των ηρώων του Star Wars, για να μοιραστούν στα παιδιά!

Μπορείτε να βρείτε τις μάσκες και να τις κατεβάσετε: Star Wars printables masks

star-wars-printable-masks


Επίσης βρήκα ένα εκπληκτικό πιστοποιητικό τίτλου Τζεντάι, το οποίο εκτύπωσα για όλα τα παιδάκια και έγραψα πάνω τους τα ονόματά τους!
Κατεβάστε το: Πιστοποιητικό Jedi

certificate jedi


Αυτό που με παίδεψε πολύ ήταν το φωτόσπαθο!  Ήθελα πολύ να δώσω σε κάθε παιδάκι φωτόσπαθο, αλλά πρώτον το κόστος ξέφευγε πολύ γιατί ήταν 30 παιδάκια στο σχολείο (2 τμήματα μαζί), και δεύτερον καταλάβαινα την επικινδυνότητα του πράγματος! (30 νήπια με φωτόσπαθα στο χέρι να κονταροχτυπιούνται και μία δασκάλα φρικαρισμένη στη μέση!). Ακόμη και διάφορες κατασκευές που βρήκα από πιο ασφαλή υλικά, κόστιζαν πάλι πολύ! Έτσι κατέληξα στο φωτόσπαθο - σελιδοδείκτη, που ήταν ακίνδυνο, οικονομικό και έκανε την δουλειά του μια χαρά!
Την ιδέα την βρήκα εδώ: Φωτόσπαθα - Σελιδοδείκτες
Lightsaber bookmarks
Το καλύτερο απ' όλα όμως πιστεύω ότι ήταν το Αctivity book, με δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας! Το βρήκα στα Αγγλικά και με λίγες μετατροπές ετοιμάστηκε η ελληνική version! (Activity book English version . Να διευκρινίσω ότι δεν είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου, γιατί ναι μεν βασίστηκα πάνω σε αυτό, αλλά έκανα μια επιλογή με ότι μου άρεσε και το εμπλούτισα με κάποια άλλες σελίδες, π.χ. colouring pages)  Για την ελληνική version ρίξτε μια ματιά και κατεβάστε το ελεύθερα!!! (Πατήστε πάνω δεξιά στο τετραγωνάκι και ανοίγει σε pdf) 



Δυστυχώς από μία λάθος συνεννόηση στο τυπογραφείο δεν μπόρεσα να δώσω στα παιδάκια το παιχνίδι memory που είχα βρει και είχα ετοιμάσει, πάντα με ήρωες Star Wars! Βγήκε σε λίγα και σπάνια αντίτυπα οπότε τα κρατήσαμε για εμάς και τους κολλητούς μας! Για όσους θέλετε να το βρείτε :Παιχνίδι Memory

memory card star wars
Ένα memory που δυστυχώς δεν δόθηκε ποτέ!


Όλα τα παραπάνω τα έβαλα σε σακούλες με αυτοκόλλητα Star wars, που είχαν πάνω τα ονόματα των παιδιών μου και την ημερομηνία των γενεθλίων!

star wars gifts

Μέσα στις σακούλες φυσικά, υπήρχε και το γλυκό κερασματάκι! Σοκολατίτσες και καραμελίτσες για το σπίτι!!! Εμ πως έτσι θα τα άφηνα τα παιδάκια... δεν θα τα γλύκαινα λιγουλάκι!!!

sweets
Χωρίς γλύκισμα γίνεται; Δεν γίνεται!
Βασικό στοιχείο της διασκέδασής τους, αποτέλεσε η εκπληκτική πινιάτα Darth Vader που μας έφτιαξε με πολλή αγάπη και ιδιαίτερο μεράκι (όπως κάνει άλλωστε πάντα) η ανθομελένια φίλη μου!!! Είχα βέβαια πολύ αγωνία για το που θα καταφέρναμε να βάλουμε την πινιάτα στο σχολείο, αλλά η καταπληκτική μας δασκάλα, ευτυχώς έδωσε τη λύση!

Piniata darth vader
Κατερινάκι το έκανες πάλι το θαύμα σου!
Last but not least, άφησα την φανταστική τούρτα που έφτιαξε ο μπαμπάς μας (Ναι ναι ξέρω!!! Φτύστε με γιατί έχω παντρευτεί κελεπούρι...)! Η μαμά έδωσε απλά την ιδέα και ο μπαμπάς την υλοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

star wars cake
Εεεε μην μου πείτε... υπερπαραγωγή η τούρτα μας!!!

Να και οι μάσκες μας φορεμένες!!!

Προσέξτε παρακαλώ το dress code!

Οπότε λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι, ήμασταν κάπως έτσι!

Star wars equipment
10 λεπτά ξεφορτώναμε στο σχολείο!!!
Περιττό να πω ότι στο σχολείο έγινε χαμός!!! Τα μικρά το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και από
τους γονείς έμαθα, ότι γύρισαν όλα ενθουσιασμένα σπίτι τους!!! Δυστυχώς όμως δεν έχω και πολλά να σας δείξω... Η καλή μας δασκάλα τράβηξε κάποιες φωτογραφίες, τόσες ώστε να πάρουμε μία μικρή γεύση από τον χαμό που έγινε εκεί! (εγώ δεν επιτρεπόταν να είμαι εκεί).

piniata darth vader
Η πινιάτα μας! Κρατήθηκαν κανόνες ασφαλείας για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα!

piniata leftovers
Ότι απέμεινε από την πινιάτα! Φυσικά τα γλυκάκια που υπήρχαν μέσα, φαγώθηκαν σε χρόνο dt!

drawing star wars
Όλες οι ζωγραφιές της ημέρας είχαν θέμα Star wars! Στη συγκεκριμένη ο Κωνσταντίνος ζωγράφισε την πινιάτα!
Αλλά εντάξει τη μάσκα του Γιόντα δεν την έβγαλε λεπτό!

birthday cake star wars
Όλοι θέλουν να φάνε από την τούρτα του μπαμπά!!!

Jedi certificate
Απονομή διπλώματος Jedi

Ήμουν βέβαια αρκετά τυχερή γιατί δεν είχα να ετοιμάσω τίποτα σε μπουφέ! Μόνο την τούρτα! Οπότε ουσιαστικά έπρεπε να ψάξω να βρω θέματα και printables που θα κρατούσαν τα παιδάκια απασχολημένα! Εξάλλου η αγαπημένη μας δασκάλα μας αφιέρωσε όλη την μέρα για το πάρτι και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δασκάλα μας! Αναστασία μου χωρίς εσένα και χωρίς την αγάπη σου, αυτό το πάρτι ήταν αδύνατον να γίνει!

Την επόμενη του πάρτι και των γενεθλίων τους, η Νεράιδα και ο Δράκος πήραν το δώρο τους από τη μαμά και τον μπαμπά! Που ήταν ένα ταξίδι στην Αθήνα! Τις περιπέτειες μας εκεί, θα τις εξιστορήσω σε επόμενη ανάρτηση!

Αν πρόκειται να διοργανώσετε ένα πάρτυ Star wars uπάρχουν ακόμα αμέτρητες ιδέες στο ίντερνετ και στο pinterest! Σας προτείνω : Ιδέες για πάρτι Star Wars και Star Wars party

Μπορεί το πάρτι Star wars να τελείωσε, αλλά οι ετοιμασίες για το μαγιάτικο μεγάλο μας πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει! Με θέμα έκπληξη... γιατί μία blogger δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται!!!

Love
Clelia!

You May Also Like

55 σχόλια

  1. Να τα χαίρεσαι τα όμορφά σου διδυμάκια! Και το πάρτι σας απλά υπέροχο!!!! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι να μας δείνεις ωραίες ιδέες. Δηλαδή τι θα κάνεις στο ανοιξιάτικο πάρτυ?? Είμαι περίεργη να δώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανοιξιάτικο πάρτυ θα είναι πολύ εμπνευσμένο!!! Το θέμα μας εκφράζει ακριβώς (ευτυχώς τα μικρά το δέχτηκαν με ενθουσιασμό) και ο μπουφές έτοιμος στο μυαλό μου! Stay tuned!!!

      Διαγραφή
  3. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου !!! Φανταστικό το πάρτυ σας άντε κ στο ανοιξιάτικο !!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου! Έχω το ελεύθερο να ξεσηκώσω μερικές από τις φανταστικές σου συνταγές για τον μπουφέ μας έτσι?

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραίες ιδέες! Σίγουρα θα τρελάθηκε και η δασκάλα! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βέρα μου! Η αλήθεια είναι ότι η δασκάλα μας είναι η καλύτερη του κόσμου!!! Είναι ο τρόπος που αγκαλιάζει τα παιδιά, σαν να είναι δικά της!!!

      Διαγραφή
  5. Να τα χαίρεσαι τα διδυμακια σου!!!
    Φαντάζομαι πόσο θα χάρηκαν όλα τα παιδιά
    Τέλεια τα πάντα

    Σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ Ελένη μου!
      Τα παιδάκια όλα ξετρελάθηκαν!!! Αυτό είναι που έχει σημασία! Γιατί ότι κάνουμε το κάνουμε για να περνάνε καλά αυτά!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  6. να τα χαιρεσαι τα σερια σου Κλειω μου!! Γερά και τυχερά!! Υπεροχα όλα αυτα που ετοιμασατε!!! και του χρόνου!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιδάκι μου σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές!!! Γεροί να είμαστε και στο ανοιξιάτικο πάρτυ θα πάρεις τον Νικόλα σου και θα μας έρθετε!!!

      Διαγραφή
  7. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!Όλα ήταν υπέροχα!!!Μου έβαλες τρελές ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν! Αν χρειαστείς οτιδήποτε για Star wars, να ξέρεις πως έχω δίπλωμα Jedi! xaxaxa! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  8. Εχουμε κι εμεις γενεθλια τωρα στα κοντα!!! Δεν ερχεσαι να τα διοργανωσεις;;;;; Να τα χαιρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τα εκατοστήσουν! Υπέροχα όσα ετοίμασες !Ποτέ δεν τους έχω κανει παρτυ γενεθλίων,μαζευόμαστε μόνο τα αδερφια μου με τα παιδιά τους ,ειναι και κατακαλόκαιρο και δεν βρισκόμαστε με φίλους!
    Αλλά κρίμα να μην ειμαστε κοντά ,για τα γενεθλια φίλων φτιάχνω μπουφέ ,δωρεάν εννοείται! Μου αρεσει πολύ !
    Πολλά φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με τον μπουφέ κάτι μου έκανε Νάσια! Θες να κάνεις ένα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη κατά Μάιο πλεύρα; Σας φιλοξενώ ευχαρίστως!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Κάθε φορά που διαβάζω ανάρτηση για διοργάνωση πάρτυ-γενεθλίων νιώθω τόσο.. μα τόσο πολύ τυχερή!
    Τυχερή που μεγάλωσαν τ' αστροπελέκια και που όταν ήταν μικρά δεν υπήρχε η μόδα του να έχει το πάρτυ ένα συγκεκριμένο θέμα (όχι πως θα το έκανα.. αλλά λέμε τώρα!)
    Anyway, να τα χαίρεσαι, να είναι πάντα γερά και χαρούμενα!!
    .. και να μου τα φιλήσεις βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Τζίνα μου! Άσε αυτή η μόδα θα μας φάει!!! Τέλος πάντων... προς το παρόν το απολαμβάνω και ο χαίρομαι!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  11. χαχαχαχαχα το διπλωμα στο τελος όλα τα λεφτα!!! μπραβο Κλειω! να τα χαιρεσαι τα μπουμπουκια σου και στο επομενο παρτυ με το καλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ έχω γίνει master yoda λέμε!!! Σε ευχαριστώ Ζίνα μου! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  12. Να τα χαίρεστε!! Γερά να είναι. Μπράβο σας για όλα αλλά τα εύσημα τα δίνω στον μπαμπά σας και την τούρτα. Και να φανταστείς εμένα με κορόιδευαν που μου έφτιαχνε την τούρτα ο μπαμπάς μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής! Τρέχει η μανούλα σαν τον Βέγγο και τα εύσημα τα παίρνει ο μπαμπάς!!! Ας όψεται όμως!!! χαχαχα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  13. Μα τι φοβερές ιδέες ήταν αυτές και τη φοβερή εκτέλεση! Είμαι σίγουρη περάσανε τέλεια και κυρίως...το σπίτι σας έμεινε όρθιο χεχεχε! Φέτος το καλοκαίρι είναι η πρώτη χρονιά που το σκέφτομαι σοβαρά να μη κάνω το πάρτι σπίτι μας.Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου γλυκό αυτό ήταν το πιο τέλειο! Κύριοι φύγαμε και κύριοι γυρίσαμε!!! Μεγάλη υπόθεση!!! Να το σκεφτείς πολύ σοβαρά και να μην το κάνεις! Σε γλυκοφιλώ!!!!

      Διαγραφή
  14. Γεια σου ζούπερ μαμά blogger!!!
    Έχοντας δουλέψει σε παιδικό σταθμό κι έχοντας γιορτάσει άπειρα παιδικά γενέθλια (δικά μου παιδιά δεν έκανα δυστυχώς) πρέπει να σου πω ότι παίζει να είσαι μοναδική στο είδος σου! Μαμά θησαυρός !
    Μπράβο και πάλι μπράβο!
    (συγκινήθηκα ..πάντα συγκινούμαι όταν συναντώ τέτοιους γονείς!)
    φιλιά♥


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το πιο όμορφο σχόλιο που έχω διαβάσει και έχω κατασυγκινηθεί και εγώ! Σε ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
  15. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!! Υπέροχα όλα!! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου ανυπομονώ για το πάρτι την άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντυπωσιακό!!Όλα φαίνονται υπέροχα και πολύ διασκεδαστικά! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Να τα εκατοστήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ωραίες οι ιδέες σου Κλειώ και πρωτότυπες!Να είσαι γερή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου♥
    http://sigrekiannainteriors.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπέροχο το πάρτι σας Κλειώ! Να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου, να έχουν υγεία πάντα! Όλα φροντισμένα αλλά και η τούρτα εξαιρετική!!! Πράγματι έχεις κελεπούρι χαχαχαχα... Καλή σου ημέρα & καλή συνέχεια!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι Χριστίνα μου!!! Κελεπούρι φανταστικό! Βέβαια το τι τραβήξαμε για αυτή την τούρτα θα σας το πω σε άλλη ανάρτηση και θα γελάτε μέχρι δακρύων!!!

      Διαγραφή
  19. Αν δεν ασχολείσαι ήδη επαγγελματικά, θα στο πρότεινα! Σκίζεις! ♥ Τυχερά τα παιδάκια σου -και να τα χαίρεσαι!- αλλά και κάθε παιδάκι που θα βρεθεί σε ένα τέτοιο πάρτι! Φιλάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Πέτρα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Όχι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!! Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  20. Κλειούλα είσαι απίστευτη μαμά!
    Τρομερή η οργάνωσή σου και φυσικά η όρεξη και το μεράκι σου!
    Να τα χαίρεσαι και τα δύο! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ετοίμασες ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά πράγματα Κλειώ! Ενθουσιάστηκα με το πόσο καλόγουστα και μελετημένα ήταν όλα. Το activity book εξαιρετική ιδέα. Η δε τούρτα, δεν έχω λόγια! Τα σπάει. Πολλά μπράβο στον μπαμπά!!! Τέλεια είναι. Τέλεια! Να τα χαίρεσαι τα διδυμάκια σου. Πάντα τέτοια!!!
    Σε φιλώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου σε ευχαριστώ τόσο για τα καλά σου λόγια! Είναι τιμή μου να κάνεις τέτοια όμορφα σχόλια, γιατί στο θέμα διοργάνωσης event (πάρτυ, κάλεσμα, βάφτιση) είσαι το πρότυπό μου, δεν σε φτάνει κανένας!!! (Είσαι η γκουρού διοργάνωσης)!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
    2. Με κάνεις και κοκκινίζω :) Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Κλειώ μου! Γκουρού δε νιώθω βέβαια :)
      Σχετικά με το σχόλιό μου, εννοούσα κάθε λέξη που έγραψα! Κάθε λέξη! Και μετέφερε σε παρακαλώ τα συγχαρητήρια στον μπαμπά σας, γιατί η τούρτα τα σπάει! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  22. ουυυαουυυυυυ!!! Τι τέλεια όλα αυτά??? Κόλλημα κι εμείς με τα star wars!! φανταστικά όλα!!!
    Καλώς σε βρήκα κι εγώ!!!
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κλειώ καλώς σε βρήκα στο όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου! Εύχομαι ότι καλύτερο για τα διδυμακια σου.. υγεία και ευτυχία πάντα!!! Είσαι δίπλα τυχερή !!! Χρυσοχερα και σβέλτη από ότι είδα τα κατάφερες άψογα όλα!!! Νιώθω άσχημα εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ κανένα star wars και είμαι πανασχετη με την ορολογία του.. χάχα!!! Αφού όμως τα παιδιά το προτιμούν μόνο αυτό έχει σημασία!!! Μπράβο και του χρόνου να μας γεμίσεις όμορφες εικόνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ίρις! Σε ευχαριστώ για τις ζεστές ευχές σου!!! Καλέ μην αισθάνεσαι άσχημα... να φανταστείς ότι ούτε ο άντρας μου είχε δει ποτέ, που ήταν και αγόρι! Του έκανα όμως εντατικό σεμινάριο μην τον πάρουν τα μικρά στο ψιλό! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  24. Δεν μου επέτρεψε πολλές φορές να γίνω μέλος του ιστοτοπου η Google. Θα ξαναπροσπαθησω όμως σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι είχε πάθει εκείνη την μέρα! Νομίζω αποκαταστάθηκε! Συγνώμη για την ταλαιπωρία!!!

      Διαγραφή
  25. Ω, τί γλυκιά μανούλα που είσαι?!
    Ευρηματική, πρακτική, οργανωτική (ναι! με σύζυγο κελεπούρι,το σημειώνω κι αυτό!)
    ;-)
    Ό,τι είδα, μου άρεσε τρελά! Μπράβο, βρε κορίτσι!
    Να είσαι καλά, να χαίρεσαι τα αστεράκια σου! Κάθε καλό στη ζωή τους!
    Από εμένα μια ζεστή αγκαλιά και άπειρα ολόγλυκα φιλάκια! (Ή αλλιώς ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!)
    Καλώς βρεθήκαμε!
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι όμορφα, ζεστά και γλυκά λόγια!!! Καλώς βρεθήκαμε!!! Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  26. Τι καταπληκτικά πράγματα φτιάξατε;;; Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου και πάντα να τους καλομαθαίνεις με τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να τα εκατοστήσουν τα μικρούλια σου και να είναι πάντα καλότυχα στην ζωή τους. Οι ιδέες σου ήταν φοβερές και η τούρτα συγκλονιστική!Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας! Και του χρόνου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τέλειο το παρτι σας!!Εμένα φέτος μου το ζήτησα ο μικρός!!Είναι αυτός 5!!τυχαίο ??αχαχα...ψάχνω μανιωδώς!!!!!!!! Θα κοιτάξω και τις προτάσεις σου!!Please πες μου που βρήκατε τη γραμματοσειρά και κάνατε τα γράμματα στην τούρτα!!!!!!!!!!!!!!!Επειδή εδώ μπορεί να μην το δω στείλε μου πμ στο facebook!!φιλιά πολλά!!!και να τα χαίρεστε τα αγγελουδάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας Κλειώ μου! Υπέροχο το θέμα σας (αυτό μου έχει ζητήσει κι ο μεγάλος μου για τον Οκτώβρη στα γενέθλια του) και τα υλοποίησες όλα πολύ καλά! Τυχεροί οι συμμαθητές τους με όλες αυτές τις εκπλήξεις! Εγώ εκτός από το dresscode παρατήρησα και το χτένισμα της μικρής! Υπέροχο! φιλάκια πολλά και πάντα τέτοια super mommy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram