Kids Love Cinema στη Θεσσαλονίκη!

by - Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Kids Love cinema

Μία νέα αγαπημένη μας συνήθεια! Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου έρχεται να γεμίσει τις Κυριακές μας!
Κάθε Κυριακή στις 12:00, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον, με τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων! Συναρπαστικές, διασκεδαστικές ιστορίες, γεμάτες αγαπημένους ήρωες, γέλιο, περιπέτεια και φαντασία, περιμένουν τα παιδιά να τις ανακαλύψουν σε μια απολαυστική ζώνη προβολών που αγκαλιάζει τους μικρούς θεατές και τους φίλους τους.


Το Φεβρουάριο μη χάσετε τις ταινίες:
  • 12/2: Τραγούδα!, ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό animation για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο μουσική και τραγούδια, σε σκηνοθεσία του Γκαρθ Τζένινγκς.
  • 19/2Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας των Ροντόλφο και Γκαμπριέλ Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε, με έναν πρωταγωνιστή-έκπληξη που γίνεται αναπάντεχα ήρωας.
  • 26/2Ζωούπολη των Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ και Τζάρεντ Μπους, μια υπέροχη περιπέτεια που εκτυλίσσεται στην πόλη των ζώων.
Τιμή εισιτηρίου: 3 €
Προσφορά: Με το εισιτήριό σας, ποπ κορν και χυμός μόνο με 2 €, στο Green Room στον 1ο όροφο του Ολύμπιον!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΜΕ 
TRAILERS ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ):


Τραγούδα! / Sing!

(ΗΠΑ, 2016)
Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς / Garth Jennings. Σενάριο: Garth Jennings. Με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνας Λιώση, Ντένη Μακρή, Σπύρου Μπίμπιλα, Ακίνδυνου Γκίκα. Έγχρωμη, 108΄.

Ο Μπάστερ Μουν είναι ένα κοάλα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία. Θα καταφέρει, άραγε, να διοργανώσει τον καλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού και να βοηθήσει τους πιστούς του φίλους να βρουν το παλιό τους κέφι; Πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίαςhttps://www.youtube.com/watch?v=p9xhKqIOUVk
Προβολή: Κυριακή 12/2, στις 12:00

Κοκορόκι: ο ήρωας της φάρμας / Un Gallo Con Muchos Huevos
(Μεξικό, 2015)
Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε / Gabriel Riva Palacio Alatriste, Ροντόλφο Ρίβα-Παλάθιο Αλατρίστε/Rodolfo Riva-Palacio Alatriste. Με τις φωνές των: Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Ντένη Μακρή, Σπύρου Περγαντά, Ειρήνης Τσίγκα. Έγχρωμη, 98΄.

Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι. Αλλά όταν ο κακός μεγαλο–αγρότης της περιοχής απειλεί να καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να μεταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό «κοτόπουλο» σε ένα γενναίο κόκορα. Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας: https://youtu.be/FOk-tUKrGmU 
Προβολή: Κυριακή 19/2, στις 12:00

Ζωούπολη / Zootopia
(ΗΠΑ, 2016)
Σκηνοθεσία:  Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους. Με τις φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Ντίνου Σούτη, Πέτρου Σπυρόπουλου, Ιφιγένειας Στάικου, Ακίνδυνου Γκίκα. Έγχρωμη, 109′.

Η Ζωούπολη είναι μια μοντέρνα μετρόπολη των ζώων, μια πόλη δίχως προηγούμενο. Ένα μέρος όπου ζώα κάθε λογής ζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα, ως τον μικρότερο σκίουρο, όλα είναι εδώ. Αλλά όταν καταφτάνει η φύσει αισιόδοξη αστυνόμος Τζούντι Χοπς, ανακαλύπτει ότι είναι η πρώτη λαγός στο αστυνομικό σώμα, αποτελούμενο από σκληροτράχηλα, μεγάλα ζώα. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει μια υπόθεση, ακόμα κι αυτό τη ζευγαρώνει με έναν εξυπνάκια αλεπούδο, τον Νικ Γουάιλντ. Μπροστά τους έχουν μονάχα 48 ώρες να λύσουν το μυστήριο, ώστε να βρεθεί ένα ζώο που εξαφανίστηκε.
  • Η ταινία είναι υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων» στα φετινά βραβεία Όσκαρ.
Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=_4bceZXRnug
Προβολή: Κυριακή 26/2, στις 12:00

Εσείς αποφασίσατε σε ποια παράσταση θα πάτε;
Clelia!

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram