Secret Santa 2016 και Story stones.

by - Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017


Ναι ναι ξέρω ότι οι γιορτές πέρασαν! Αλλά με τόσο χιόνι και παγωνιά είναι σαν να έχουμε πάρει μία μικρή παράταση. Έτσι και εγώ αποφάσισα να γράψω την τελευταία μου εορταστική ανάρτηση για φέτος και να σας μιλήσω για το θεσμό του Secret Santa, που έχει δημιουργήσει η φίλη μου Ζίνα από το Ef Zin Creations. Πρόκειται για μία μυστική ανταλλαγή δώρων και είναι μία διοργάνωση - θεσμός που αγαπώ πολύ στο blogging!

secret-santa-2016

Πέρσι δυστυχώς, καθότι ήμουν νέα, δεν είχα προλάβει να πάρω μέρος στη διοργάνωση! Πήρα όμως στο πασχαλινό Secret bunny και έμεινα κατά ενθουσιασμένη! Φέτος λοιπόν, μόλις η Ζίνα το ανακοίνωσε, έτρεξα να δηλώσω συμμετοχή!

Για ακόμη μία φορά ήμουν σούπερ τυχερή! Έλαβα το δώρο μου σχεδόν αμέσως, και ήταν σίγουρα το πιο όμορφο που θα μπορούσα να πάρω!!! Ο μυστικός Άγιο Βασίλης μου ήταν το Alley -craft , το οποίο μου έστειλε ένα μαγικό δώρο! Ένα παραμυθένιο παιχνίδι με story - stones! Βεβαίως το κουτί περιείχε και μία χριστουγεννιάτικη κάρτα με τις πιο ζεστές ευχές καθώς και αμέτρητες καραμέλες, τις οποίες όμως ούτε που πρόλαβα καλά καλά να δω! Για όσους δεν γνωρίζουν να πω ότι το Story - stones είναι ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι, με ζωγραφισμένες πέτρες στο χέρι, οι οποίες λειτουργούν σαν πιόνια και σε βοηθούν να φτιάξεις τις πιο όμορφες ιστορίες!!! Βάζεις όλες τις πέτρες σε μια σακούλα, τις ανακατεύεις, και τραβάς μία. Ξεκινάς την ιστορία, προσπαθώντας να εντάξεις μέσα τη φιγούρα που σου έτυχε!


Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο το αγάπησα! Οι πέτρες ήταν ζωγραφισμένες στο χέρι μία μία, με παραμυθένια στοιχεία που αγαπώ τόσο πολύ! Ειλικρινά πρώτη φορά είδα τόσο μεράκι και ταλέντο μαζεμένα σε ένα δώρο!


Νεράιδες και Δράκοι, βασιλιάδες και βασίλισσες, μαγικά ραβδιά, σεντούκι με θησαυρό, χάρτη, μάγισσα και μαγικό φίλτρο, όλες τόσο καταπληκτικές!  Μαζί τους μπορέσαμε να συνθέσουμε τις πιο όμορφες ιστορίες!

Εννοείται ότι τα παιδάκια μου ξετρελάθηκαν με το παιχνίδι και καταβρόχθησαν όλες τις καραμέλες που υπήρχαν στο κουτί! Εγώ πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να παίξω  ή αν θέλω να στολίσω όλο το σπίτι με αυτές τις υπέροχες μαγικές πετρούλες! Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι με Story - stones, δείτε αναλυτικά τις οδηγίες για το Alley - craft εδώ.


Όσο για το δώρο που έπρεπε να στείλω εγώ, θα σας πω μόνο ότι είχα την τιμή να στείλω στο αγαπημένο Craft - Cook- Love και προσπάθησα να βάλω τα δυνατά μου! Εκτός από το Gingerbread κουτί, μπορείτε να δείτε τι άλλο έστειλα, αναλυτικά στην υπέροχη ανάρτηση που ετοίμασε η αγαπημένη μου Αθηνά, εδώ!

Και του χρόνου κορίτσια να είμαστε γερές!
Ζίνα μου περιμένουμε με αγωνία τη διοργάνωση του Πάσχα! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, βρίσκεις τον τρόπο να μου θυμίζεις τις ομορφιές που κρύβει ο μαγικός κόσμος του blogging και με διοργανώσεις σαν αυτή, μένει μέσα μας η μαγεία αναλλοίωτη!!!

Believe in fairytales!
Clelia

You May Also Like

5 σχόλια

  1. Καταπληκτικο δώρο!!! δεν είχα ιδέα τι ήταν το παιχνίδι αυτό, αλλα σαν ιδέα είναι απίθανη! οσο για την εκτέλεση...μαγικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο το δωράκι που έλαβες!! Τί πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο! Αλλά κι αυτό που επιμελήθηκες κι εσύ πολύ προσεγμένο! Και του χρόνου λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα τα δώρα και πραγματικά έξυπνο παιχνίδι! Και του χρόνου να είμαστε γερές να μοιραστούμε κι άλλη αγάπη Κλειώ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όταν κάνεις δώρα η χαρά είναι μεγαλύτερη από ότι όταν παίρνεις. Πολύ περισσότερο όταν τα δώρα σου αρέσουν τόσο πολύ στους αποδέκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram