My Blog planner 2017 - Δωρεάν εκτυπώσιμο!

by - Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016


Το έχω πει άπειρες φορές για το πόσο ανοργάνωτη είμαι! Πόσο τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή και πόσο μου αρέσει να ζω στο δικό μου μικρό χάος. Η αλήθεια βέβαια είναι πως όσο μεγαλώνω κάνω κάποια μικρά, πολύ μικρά βηματάκια βελτίωσης. Έτσι πέρσι παρόλο που είχα μόλις ένα μήνα το blog, έψαξα βρήκα και τύπωσα ένα blog planner. Αν και τότε οι μισές σελίδες που είχε μου ήταν παντελώς άσχετες (ούτε καν ήξερα τι είναι το google analytics), ωστόσο αποδείχτηκε σοφή επιλογή, αφού αν μη τι άλλο ότι αφορούσε στο blog τα είχα κατά κάποιο τρόπο συμμαζεμένα.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έκανα κάποιες τροποποιήσεις. Βρήκα τι με βόλευε και τι όχι και έτσι για το 2017 είπα να τολμήσω να κάνω το δικό μου blog planner, όπως πιστεύω ότι θα ταιριάζει καλύτερα σε μένα! Έτσι, εκτός από το κλασικό ημερολόγιο στο οποίο έχω γράψει όλες τις σημαντικές γιορτές για να μη ξεχνιέμαι, πρόσθεσα ένα σωρό άλλες σελίδες με διάφορα πράγματα που ελπίζω να κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη στη διάρκεια της χρονιάς!


Ούτε που είχα φανταστεί πόσο δύσκολο θα ήταν και πόσο δουλειά θα είχε να στήσω ένα ημερολόγιο από την αρχή! Στην αρχή κάθισα και σκέφτηκα τι κάνω ως blogger στην καθημερινότητά μου και ποια πράγματα θα με βοηθούσαν να γλιτώσω χρόνο, αν τα είχα λίγο καλύτερα οργανωμένα! Bingo!!! Νούμερο ένα σημείο για μένα είναι οι ομάδες που κοινοποιούμε! Ούτε που θυμάμαι αν έχω κοινοποιήσει, σε ποιες ομάδες, πότε το έκανα  κλπ. κλπ. Κυριολεκτικά στο σημείο αυτό έχανα μπάλα. Έπρεπε να σκεφτώ ένα τρόπο να ξέρω σε ποια ομάδα έχω δημοσιεύσει και πότε! Νομίζω πώς αυτό το πρόβλημα το έλυσα για φέτος!

Το θέμα των αναρτήσεων είναι ένα θέμα που με δυσκόλευε γενικά! Πότε την δημοσίευσα;Την έβαλα στο Google +; Στο Τwitter;

Οι διαγωνισμοί είναι ένας άλλος πονοκέφαλος! Ένα μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού δεν θυμόμουν ούτε καν τι δώρο έδινα! Μνήμη Χρυσόψαρου!!!

Στοιχεία άλλων blogger που κατά καιρούς είχαμε αλλάξει τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ. Τα έγραφα κάπου και μετά απλά δεν θυμόμουν που! Και ερχόταν η στιγμή που ήθελα να στείλω κάτι, να πάρω κάποια τηλέφωνο και κατέληγα στο άγιο facebook να στέλνω ξανά μανά μηνύματα. Θα μου πεις ε αφού έβρισκες λύση πάλι καλά!!! Και θα συμφωνήσω! Αλλά πολύ θα μου άρεσε να τα έχω όλα κάπου μαζεμένα και οργανωμένα!!!

Άσε το κομμάτι Usernames και Passwords! Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!!! Ποτέ δεν
θυμάμαι τους κωδικούς!!! Τίποτα πλήρες κενό!!! Και τώρα πια είναι και άπειροι οι κωδικοί που πρέπει να ξέρω! Facebook, instagram, twitter, mail  να συνεχίσω;

Όμως επειδή η ανοργανωσιά μου δεν έχει όρια, αποφάσισα φέτος να είναι όλα αλλιώς! Τουλάχιστον στο blog! (άμα πιάσει το κόλπο επεκτείνομαι και στα του σπιτιού). Οπότε φέτος τα έκανα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!!! Ταταταμ... αυτό είναι το δικό μου Blog Planner για το 2017!

Πρέπει να το ομολογήσω ότι είχε πάαααρα πολλή δουλειά για να γίνει όπως το βλέπετε!!! Και πολύ ξενύχτι! Παρόλα αυτά πρόλαβα on time και σας το παραδίδω! Γιατί sharing is magic οπότε σκέφτηκα να μην το ευχαριστιέμαι όλο μόνη μου, αλλά να το μοιραστώ με όλες τις φίλες blogges αλλά και με όποιον άλλον πιστεύει ότι θα του φανεί χρήσιμο!
Αν θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ!

Η αλήθεια είναι πώς με αυτό το Blog planner έχω ξεπεράσει  κατά πολύ τα στάνταρ μου, στην οργάνωση και στην τακτοποίηση εγγράφων! Είμαι σίγουρη πως το 2017 (όπως και το 2007 και όποια άλλη χρονιά περιέχει το 7) θα είναι για μένα μία σούπερ μαγική χρονιά!

Μέχρι τότε Make it a december to remember!!!

Clelia!

Βασίλη, αφανή ήρωα όλων των τρελών μου ιδεών, σε ευχαριστώ πολύ που με το μαγικό σου ραβδάκι κάνεις όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα!!!

You May Also Like

11 σχόλια

  1. μπράβο φίλη μου!!!! Θα το κατεβάσω και εγώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο! well done! πολύ μου αρέσουν όλα αυτά τα οργανωτικά! αλλά έχω καταλήξει τελευταία ότι δεν με βολεύουν όταν είναι εκτυπωμένα, όσο όμορφα και αν είναι.. τα προτιμώ σε .. excelάκια για να τα συμπληρώνω ηλεκτρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Κλειω μου!!! κι εγω προσπαθω να ειμαι οργανωτικη... φετος λεω κι εγω να δοκιμασω το blog planner!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλή καλή δουλειά έχεις κάνει! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικό!!! Φοβερή βοήθεια!!!
    Να σαι καλά!!!!!
    Σε ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πω ότι έχω θαμπωθεί; Να πω ότι έκανες καταπληκτική δουλειά; Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ααααα, τέλειο, υπέροχο. Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ και η οργάνωση έχουμε μια περίεργη σχέση... Αλληλοθαυμαζομαστε από μακριά αλλά τρωγομαστε από κοντα!
    Το εργαλείο που μας παρέχεις είναι εξαιρετικό για να σπάσουμε το πάγο!

    Ευχαριστώ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιο τέλειο δεν θα μπορούσε να είναι!
    Super οργανωτικό!
    Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram