Πώς να φτιάξετε banner για παιδικό δωμάτιο.

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρέθηκα μαζί με δύο αγαπημένες φίλες, τη Γιούλη από το Παιχνιδάκι και τη Μαρία από το Mommy Jammi, στην Χειροτέχνικα και αναλάβαμε εργαστήρια στο Krafty Kids Corner. Το δικό μου εργαστήρι είχε ως θέμα"Φτιάξτε banner (σημαιάκια) με όνομα για το παιδικό δωμάτιο".
Σήμερα θα σας δείξω βήμα βήμα πώς να φτιάξετε banner για το παιδικό δωμάτιο.

Υλικά

Κόλλες - χαρτιά canson
Χάρακας
Ψαλίδι
Μολύβι
Μαρκαδόροι
Σπάγκο
Συρραπτικό


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Clio Georgiadi (@neraideskaidrakoi) στις


Οδηγίες

1. Σχεδιάζουμε με τον χάρακα στα πολύχρωμα χαρτιά Canson τα σημαιάκια που θέλουμε. Εγώ ας πούμε από χαρτιά Α3 έβγαλα 3 σημαιάκια, αλλά το πόσο μεγάλα ή μικρά τα θέλουμε το καθορίζουμε εμείς.

2. Μετράμε τα γράμματα που θα χρειαστούμε και παίρνουμε ένα σημαιάκι για κάθε γράμμα.

3. Ζωγραφίζουμε μέσα στο κάθε σημαιάκι το γράμμα που θέλουμε.

4. Αφήνουμε αρκετό σπάγκο στην αρχή και μετά προσεχτικά πιάνουμε τον σπάγκο με το συρραπτικό, πάνω στα σημαιάκια. Αφήνουμε εξτρά σπάγκο για το τελείωμα και το banner μας είναι έτοιμο!


Με την ίδια λογική μπορούμε να κατασκευάσουμε banner για παιδικό πάρτι, για τα Χριστούγεννα ή για ότι άλλο θελήσουμε!

Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας στην Χειροτέχνικα είχαμε ως σύμμαχο, την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου, που μας αγκάλιασε και τα εργαστήρια μας ξεχείλισαν από παιδάκια, αλλά και τα Public, που ως χορηγός επικοινωνίας μας διέθεσε όλα τα υλικά, αλλά φρόντισε να δώσει και μικρά δωράκια σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα εργαστήριά μας! Όσα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε μπορεί κάποιος να τα βρει στο μεγάλο τμήμα Stationary των Public.
H ομάδα "Παιδί μου" έδωσε ενεργά το παρόν στην έκθεση και απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι εμείς οι μαμάδες ενωμένες μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο!

Πάμε να δούμε τις άλλες δύο υπέροχες κατασκευές:

Παιχνιδάκι - Φτιάχνουμε ένα κουτί κουκουβάγιας με ανακυκλώσιμα υλικά.

Μommy Jammi - Φτιάχνουμε μολυβοθήκη για το παιδικό γραφείο.Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, άκρως διασκεδαστική που θα μας μείνει όλες αξέχαστη!


Clelia!

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram