Secret Bunny 2016, η δική μου μυστική κουνελίτσα!

by - Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016


Το έχω πει πάρα πολλές φορές... πιο ανοργάνωτος και αναβλητικός άνθρωπος από εμένα δεν πρέπει να υπάρχει! Πάντα αφήνω για αύριο, αυτό που μπορώ να κάνω σήμερα! Έτσι και με την ανάρτηση για τη συμμετοχή μου στο #Secret Bunny2016 και το υπέροχο δώρο που πήρα από τη δική μου μυστική κουνελίτσα!

Η Ζήνα απο το Ef zin , που καθόλου δεν στερείται φαντασίας και δημιουργικότητας, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα διοργανώνει μυστικές ανταλλαγές δώρων. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, που στόχος του είναι να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας! Κάνει κλήρωση τα ζευγάρια και στέλνει σκονάκια (χαχαχα), κάποιες δηλαδή έξτρα βοηθητικές πληροφορίες, για να ετοιμάσουμε τα δωράκια μας! Από τα Χριστούγεννα ακόμα είχα βρε το παιχνίδι άκρως ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς καθότι ήμουν μωρό στην bloggo-σφαιρά δεν είχα προλάβει να δηλώσω συμμετοχή! Το Πάσχα όμως με το που ανακοίνωσε το Secret Bunny 2016, έτρεξα γρήγορα γρήγορα να πάρω μέρος! (Ευτυχώς που δεν με έπιασε για άλλη μια φορά η αναβλητικότητά μου).

Και όσο εγώ σκεφτόμουν τι δώρο θα στείλω εγώ σαν κουνελίτσα, στην υπέροχη Mama goes vintage, μου ήρθε ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο, πως το δικό μου δωράκι είχε φτάσει κιόλας!!! 

Το παρέλαβα και με τρεμάμενα χέρια, χειρότερη και από μικρό παιδί, το άνοιξα!!! Mαγεύτηκα!!!
Η δική μου μυστική μου κουνελίτσα ήταν η Creations with Fantasy και πραγματικά είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου!

Από το αμπαλάζ ακόμη, φάνηκε πόσο είχε προσέξει και με πόσο αγάπη είχε ετοιμάσει τα δωράκια μου, τα οποία να σημειώσω πως ερχόταν από την παγωμένη μακρινή Σουηδία! 


Τα άνοιξα με ευλαβική προσοχή και είδα όλα όσα είχε ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα για μένα! να τονίσω ότι όλα ήταν home made! Καταρχήν μου είχε φτιάξει ένα υπέροχο τετράδιο - σημειωματάριο, που απέξω είχε ντύσει με ύφασμα με νεράιδες!  Δεν πρέπει να έχω ξαναπάρει άλλο δώρο που να με εκφράζει τόσο πολύ ! 
Βέβαια μπήκα σε μεγάλους μπελάδες επειδή η κόρη μου το λάτρεψε και δεν το άφηνε από τα χέρια της! Ευτυχώς της υποσχέθηκα πως όταν μεγαλώσει και πάρει το blog της μαμάς (από τώρα το ονειρεύεται) θα πάρει μαζί και το νεραϊδένιο σημειωματάριο! Έπειτα είχε ετοιμάσει ένα πανέμορφο κεντηματάκι , σε κάδρο! Τόσο μικρό και λεπτεπίλεπτο, τόσο ρομαντικό και τόσο ροζ!


Φυσικά από το πακετάκι μου δεν έλειπαν μία εκπληκτική handmade ευχετήρια καρτούλα, και ένα γράμμα λίγο πιο προσωπικό! Η καλή μου Αθανασία είχε σκεφτεί και τα παιδάκια μου ! Μία υπέροχη σουηδική σοκολάτα εξαφανίστηκε αμέσως μετά την αρχική φωτογράφιση!



Πόσο χαρά πήρα! Χαμογελούσα σαν μικρό παιδί! Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Αθανασία! Για όσες δεν γνωρίζετε το εκπληκτικό Creations with Fantasy, μην παραλείψετε να κάνετε μία επίσκεψη!

Clelia!




You May Also Like

17 σχόλια

  1. λατρευω τις δημιουργίες της Αθανασίας, όσο και την Αθανασια! Εκπληκτικός άνθρωπος! το ημερολόγιο...απλα εσυ! χαχαχαχαχα να τα χαρεις ευχομαι Κλειω μου και σε ευχαριστω αλλη μια φορα για τη συμμετοχη! και στο επόμενο με το καλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Ζήνα μου, η Αθανασία είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος!!! Εγώ σε ευχαριστώ γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να συμμετάσχω! Μπράβο για τα όμορφα πράγματα που μας διοργανώνεις Ζήνα μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να επισημάνω το πόσο υπέροχα είναι τα δώρα σου, μιας και το γνωρίζεις προσωπικά από πρώτο χέρι! Ακόμα και η καρτούλα τόσο ευρηματική και χαριτωμένη!! Να είσαι καλά να τα χαρείς με την καρδιά σου, Κλειώ! Καλή εβδομάδα, με παραμυθένια πλάνα στο νεραϊδένιο σου σημειωματάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Είναι πανέμορφα όλα!!! Και φτιαγμένα με τόσο μεράκι και αγάπη! Το νεραιδένιο σημειωματάριο, απλά υπέροχο!

      Διαγραφή
  3. Με συγκινησες βρε Κλειω μου!!! Πολυ χαιρομαι που σε αρεσαν πραγματικα. Ειχα τετοιο αγχος μην δεν προλαβω την διορία λογο της αποστασης βλεπεις. Και να σε πω ενα μυστικο....πες τα παιδακια σου οτι κατι ετοιμαζει να φερει μαζι του το μυστικο σκανδιναβικο καβουρι....χαχαχχαχα δεν λεω τιποτε αλλο. Σας φιλω γλυκα και ευχαριστώ για τα καλα σας λογια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθανασία μου ότι και να πω είναι λίγο! Υπέροχα δώρα, από έναν υπέροχο άνθρωπο!!!Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη ανάρτηση, πολύ όμορφη η κίνηση της Αθανασίας!Καλές ανταλλαγές!Πάμε για τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα μέσα στο μυαλό μου είσαι! Και εγώ τα Χριστούγεννα άρχισα να σκέφτομαι!!! χαχαχα! Η τρέλα όλη πάνω μας!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Να δω πότε θα πάρεις χαρά κι από το δικό μου!!!
    αχαχα! Το γιοφύρι της Άρτας περιμένεις :)))
    Να το χαρείς το δωράκι σου Κλειώ μου!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα να έχεις !♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα τι ομορφα!!! Φετος δεν πηρα μερος ... αλλα του χρονου θα το βαλω κι αυτο στο πρόγραμμα!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρεις Ελπίδα μου! Είσαι τόσο χρυσοχερά και εσύ!!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  7. δεν έχω λόγια, τι εξαιρετικά που είναι όλα τους! Τώρα τι να πω? Για πολλοστή φορά ζηλεύω τόσο που δεν έλαβα μέρος στο secret bunny!!!! σνιφ κλαπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα Μαράκι τέτοια λάθη δεν τα κάνουμε!!! Εγώ είχα καταστεναχωρεθεί που δεν είχα προλάβει το Χριστουγεννιάτικο! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Είναι πανέμορφο το σημειωματάριο της Αθανασίας, είναι από αυτά που συνήθως αγοράζω για να ομορφαίνουν το γραφείο και όχι για να γράφω!!! :) Βέβαια εγώ πρόσεξα και το περιτύλιγμα, απλό όμως τόσο κοριτσίστικο!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Ελεάννα μου, ομορφαίνει το γραφείο μου!!! Καλά το περιτύλιγμα το λυπόμουν που το έβγαζα!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Κλειώ μου όπως είδες είμαστε και άλλες συνένοχες στο «έγκλημα» της αναβλητικότητας. κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ.. Ευχομαι λοιπόν να τα χαρείς τα πανέμορφα δωράκια σου που είναι ένα και ένα. Θέλω όμως και να σε ευχαριστήσω για αναφορά και κυρίως την εκτίμηση σου. Να είσαι πάντα καλά <3 Φιλάκια πολλά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram