Τα 7 καλύτερα παιχνίδια στη θάλασσα!

by - Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχουμε επιδοθεί σε κάθε είδος παιχνιδιού στη θάλασσα! Παίρνοντας μέρος στην καλοκαιρινή πρόκληση των 60 ημερών από το Παιχνιδάκι, συνειδητοποίησα ότι όλα σχεδόν τα παιχνίδια που έβγαζα φωτογραφίες ήταν σχετικά με την θάλασσα και την άμμο! Άλλωστε ζούμε σε παραθαλάσσιο camping για περίπου 3 μήνες! Παρακάτω συγκέντρωσα τα πιο αγαπημένα μας καλοκαιρινά παιχνίδια, τα 7 καλύτερα παιχνίδια στη θάλασσα και σας τα παρουσιάζω!

1. Διαγωνισμός καλύτερης βουτιάς.
Ένα παιχνίδι που αρέσει πολύ στα παιδιά! Καθημερινά κάνουμε άπειρες βουτιές με κάθε δυνατό τρόπο. Απλή βουτιά, βουτιά με τούμπα, βουτιά με κατακόρυφο, μακροβούτι, βουτιές από τους ώμους του μπαμπά μας κλπ. Όλες απίθανες, όλες διασκεδαστικές, όλες ξεκαρδιστικές και σίγουρα όλες μοναδικές!

2. Υποβρύχιες καταδύσεις.
Πρόσφατα αποκτήσαμε υποβρύχια φωτογραφική μηχανή και την έχουμε λιώσει! Έγινε γρήγορα το αγαπημένο χόμπι των μικρών αλλά και των μεγάλων. Παίρνουμε αστείες πόζες κάτω από το νερό και κάνουμε κλικ! Ο καλύτερος κερδίζει τόσο για την πόζα του όσο και για την φωτογραφία του!


Μέχρι και υποβρύχιο λίμπο παίξαμε για χάρη της φωτογραφίας...

Με τον Κωνσταντίνο να βγαίνει νικητής!

3. Κάστρα και γλυπτά στην άμμο.
Κουβαδάκια και φτυαράκια και το χτίσιμο αρχίζει... Εννοείται πως το καλύτερο κάστρο κερδίζει!
Η φαντασία μας είναι ανεξάντλητη. Από πισίνες...
Μέχρι ολόκληρα γλυπτά! Τα υλικά της φύσης που έχουμε στη διάθεσή μας (κοχύλια, πέτρες, ξυλάκια) μπαίνουν και αυτά στο παιχνίδι και έτσι φτιάχνουμε ένα πιο ολοκληρωμένο γλυπτό! Αρκετές φορές υπάρχει στην παραλία και την επόμενη μέρα και έτσι η χαρά μας γίνεται διπλή!

4. Φουσκωτά παιχνίδια.
Φέτος που μεγαλώσαμε τα φουσκωτά παιχνίδια είχαν την τιμητική τους! Στρώματα, σαμπρέλες, δελφίνια, καρχαρίες μέχρι και φουσκωτά αεροπλάνα! Όλα στη δική μας παραλία!!!
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Clio Georgiadi (@neraideskaidrakoi) στις



5. Πόλεμος με νεροπίστολα και μπουγέλο με θαλασσινό νερό..
Πολύ αγαπημένο μας παιχνίδι και όχι μόνο στη θάλασσα! Όπως λέει και η παροιμία ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται! Παίρνουμε κουβαδάκια, νεροπίστολα, ό,τι έχουμε διαθέσιμο τέλος πάντων και βουρ!!! Μικροί - μεγάλοι εν δράση.


6. Σερφ με τη σανίδα!
Από πέρσι που ανακαλύψαμε τη σανίδα την λατρέψαμε! Ισορροπούμε πάνω σε αυτή και ψάχνουμε κύματα για να μας βγάλουν έξω... (λέμε τώρα!)

7. Βόλτες με τη βάρκα.
Φέτος ο μπαμπάς, μας έκανε ένα σούπερ δώρο! Έβγαλε την από χρόνια καταχωνιασμένη τεράστια φουσκωτή βαρκούλα, και από τότε το παιχνίδι στην παραλία απέκτησε άλλο νόημα!
Η βάρκα ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει όλα τα παιδάκια της παρέας μας!
Άλλος για τη βάρκα μας;

Ελπίζω να σας δρόσισα λιγάκι με τα αγαπημένα μας καλύτερα παιχνίδια στη θάλασσα! Θα χαρώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας και να μοιραστείτε και εσείς τα δικά σας! Επίσης θυμηθείτε και τα 10 πιο αγαπημένα μας καλοκαιρινά παιχνίδια στην εξοχή!

Αν σας άρεσαν όσα είδατε μπορείτε να μας παρακολουθείτε καθημερινά στο instagram!

Clelia!

ΥΓ. Την ανάρτηση την είχα έτοιμη εδώ και πολύ καιρό, απλά την καθυστερούσα γιατί λόγω της χαμηλής ταχύτητας του ίντερνετ δεν μπορούσα να φορτώσω της φωτογραφίες! Στη συνέχεια οι διακοπές μας "στράβωσαν" εντελώς και σίγουρα δεν ήταν οι διακοπές που είχαμε ονειρευτεί!

You May Also Like

8 σχόλια

  1. Μα τι παιδάκια είναι αυτά! Πόσο εξοικειωμένα είναι με το νερό! Μήπως έπρεπε να ονομάσεις το Blog γοργονοψαρακια;

    Και πόσο ονειρεμένες φωτογραφίες! έπαθα πλάκα! Θέλω και εγώ αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή! !

    Να περνάτε πάντα τέλεια! του χρόνου θα έρθουμε να σας βρούμε το αποφάσισα! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αγαπημένες φατσούλες!!!
    Καλά να περνάτε...

    Σας φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γοργονοψαράκια είναι αυτά;! Τι υπέροχες φωτογραφίες;! Ειλικρινά με έκαναν να θέλω να τρέξω να βρω μια παραλία!!! Εύχομαι καλή συνέχεια καλοκαιριού και τα στραβά να πάνε πίσω από εκεί που ήρθαν ααααμαν πια! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μας δροσίσατε και μας ξεσηκώσατε, κυρία μου!
    Το υποβρύχιο λίμπο, όλα τα λεφτά! χαχα! Τέλειο!
    Να περνάτε όμορφα, κοριτσάκι μου και πάντα να βλέπω τόσο γελαστές φατσούλες!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεχουμε για νεροπαίχνιδα όσο προλαβαίνουμε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι και να κανεις στη θαλασσα ειναι απλα υπεροχο! Αν και εμς μας κερδιζουν τα καστρακια και η βαρκα μας προς το παρων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφα!!!! Θελω και εγω να παιξω στην αμμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram