Νεράιδες και Δράκοι! Ένα πάρτι στον κήπο!

by - Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016


Πριν λίγο καιρό έγινε με μεγάλη επιτυχία το πάρτι για τη γιορτή των παιδιών μου, της μικρής μου νεράιδας και του μικρού μου Δράκου! Ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα! Και σασπένς, και αλλαγή ημερομηνίας λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών και σούπερ διάθεση από τη μεριά της μαμάς! Πάμε όμως να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Το θέμα του πάρτυ

Κάθε χρόνο ζω τον ίδιο πονοκέφαλο! Να βρω ένα θέμα που θα είναι και για αγόρι και για κορίτσι, θα αρέσει και στους δύο και θα είναι ευχαριστημένοι όλοι! Δύσκολη εξίσωση για δυνατούς λύτες! Ευτυχώς φέτος εμπνεύστηκα από το τρίτο μου παιδάκι, το blog μου και έτσι δεν είχαμε παρατράγουδα! Τι πιο ωραίο θα μπορούσα λοιπόν να σκεφτώ από ένα πάρτι φτιαγμένο για Νεράιδες και Δράκους!

Το concept

Η βασική ιδέα ήταν Νεράιδες και Δράκοι να συνυπάρχουν αρμονικά στον κήπο του σπιτιού μας! Βέβαια πόσο αρμονική μπορεί να είναι η συνύπαρξη των μαγικών ραβδιών των Νεράιδων με τα σπαθιά των Δράκων - πολεμιστών, φαντάζεστε! Όμως με λίγη βοήθεια, όλα πήγαν καλά και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!


Η πρόσκληση

Το πάρτι θα γινόταν στον κήπο, οπότε ήθελα να κάνω μία πρόσκληση που θα ήταν σχετική με κήπο, αλλά και με το θέμα του πάρτι, χωρίς ωστόσο να είναι ούτε αγορίστικη ούτε κοριτσίστικη ... Ήθελα πολλά! Και πώς να τα δώσω στον άλλον να καταλάβει τι ακριβώς έχω εγώ στο κεφάλι μου; Ευτυχώς ο μπαμπάς μας είναι σούπερ μάγος, έχει το κληρονομικό χάρισμα, του λέω ένα και καταλαβαίνει πολλά, ανέλαβε και έφτιαξε την σούπερ πρόσκλησή μας! (Βασίλη μου, ούτε στο μυαλό μου να ήσουν!)



Η διαμόρφωση του χώρου και η διακόσμηση

Εδώ τώρα θα γελάσετε! Αν σας δείξω πώς ήταν ο κήπος μια βδομάδα πριν το πάρτι, θα πάρετε υπογλώσσια! Βέβαια σε σχέση με πέρυσι βελτιωθήκαμε γιατί η ζούγκλα της φωτογραφίας ήταν και πέρυσι ίδια, μόνο που ήταν έτσι μέχρι 2 μέρες πριν από το πάρτι. (Ευτυχώς έχω φίλη φαρμακοποιό και με καλύπτει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Λίγη βαλεριάνα ποιον έβλαψε;). Τα extra credits εδώ πάνε στον μπαμπά μας αλλά και στο νονό Γιάννη!!!Εντάξει μπορεί να πιάστηκε η μέση τους για να καθαρίσουν το τοπίο, αλλά έκαναν καλή δουλειά!

Όσον αφορά τη διακόσμηση, είχα κάνει τη μελέτη μου στο pinterest μέρες πριν και είχα καταλήξει ακριβώς στο τι θα κάνω!!! Έχω κάνει λοιπόν τον τέλειο στολισμό στο μυαλό μου και κοιμάμαι ήσυχη! Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια κάποιος εκεί πάνω γελά! Την ημέρα του πάρτι λοιπόν (και ενώ το έχουμε αναβάλει ήδη μία φορά λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών), μπορεί να μην έβρεχε αυτή τη φορά, αλλά είχε τέτοιο αέρα που δύσκολα αυτά που είχα ετοιμάσει στεκόντουσαν! Αρκεί να σας πω πως από τα σαράντα μπαλόνια που είχαμε στολίσει μόλις μισή ώρα πριν ξεκινήσει το πάρτι, έμειναν όρθια μόνο τα μισά μέχρι να έρθουν οι καλεσμένοι. Έτσι μπορεί να μην είχα τον σούπερ στολισμό λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά είχα τη σούπερ διάθεση όπως αρμόζει σε μία μαμά! Και αυτό νομίζω τα καλύπτει όλα!

Το καλωσόρισμα

Για το καλωσόρισμα, υπήρχε ένα παιδικό τραπεζάκι, που πάνω είχαν τοποθετηθεί τα ραβδάκια για τις Νεράιδες και τα σπαθιά για τους Δράκους. Εκεί βρισκόταν και ένα πρώτο κερασματάκι, τα καταπληκτικά μπισκοτάκια της Μαριάννας My sweet day, τα οποία ήταν εννοείται μέσα στο θέμα του πάρτι μας!

Τα σχέδια από τα μπισκότα ήταν νεραϊδένια ραβδιά και φορέματα και υπέροχοι δράκοι!

Αν σας άρεσαν τα μαγικά ραβδάκια μας, δείτε πώς μπορείτε να τα κατασκευάσετε βήμα - βήμα.

Ο μπουφές

Ίσως το πιο αγχωτικό κομμάτι όλου του πάρτι! Το να έχεις προβλέψει - ετοιμάσει φαγητό για 80 άτομα είναι κομματάκι δύσκολο! Βέβαια το πιο δύσκολο από όλα αποδείχτηκε ο ανεφοδιασμός του μπουφέ! Έξτρα credits εδώ θα πάρουν οι γονείς μου, που πραγματικά έγιναν χίλια κομμάτια από το πάνω - κάτω για να εξυπηρετήσουν την κατάσταση!

Ο μπουφές είχε μία ποικιλία αλμυρών γεύσεων, αν και περιορίστηκα μόνο σε εύκολα κεράσματα τύπου finger food. Υπήρχαν hot-dog, σάντουιτς με παναρισμένα κοτοπουλάκια, πίτσα, τυροπιτάκια, κοτοπιτάκια , μπουκίτσες με κοτόπουλο και γαλοπούλα και αλμυρό μωσαικό με κοτόπουλο  και πιπεριές, το οποίο έγινε ανάρπαστο (τη συνταγή θα σας τη δώσω σύντομα)!



Από γλυκά είχαμε τετραπλή δόση από τα αγαπημένα μας πολύχρωμα τρουφάκια, τα παραδοσιακά υποβρύχια, τα οποία επίσης γίνονται ανάρπαστα σε όλα τα πάρτι μας.

Κρουασανάκια με μερέντα (τελικά πάντα τα πιο απλά είναι και τα πιο νόστιμα)!

Συμπλήρωμα για τον μπουφέ αποτελούσαν τα πατατάκια, γαριδάκια και τα σακουλάκια με τα pop corn, τα οποία σε μία έμπνευση της στιγμής τοποθετήθηκαν σε σακούλες του μανάβη και έτσι έπαιρνε το κάθε παιδάκι το δικό του σακουλάκι .

Ως welcome drink υπήρχε σπιτική δροσιστική λεμονάδα και ήταν το απόλυτο must drink αναψυκτικό του πάρτι μας!

Η διασκέδαση των παιδιών

Για να είναι επιτυχημένο ένα πάρτι χρειάζεται παιχνίδι, πολύ παιχνίδι! Βέβαια και μόνο το γεγονός ότι κάναμε ένα πάρτι στον κήπο, βοηθούσε πολύ! Έτσι το αγαπημένο μας Τhe Kids Party έβαλε τα δυνατά του για να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους και η αλήθεια είναι ότι μείναμε κατά ευχαριστημένοι! Μικροί και μεγάλοι!

Στην αρχή στο παιχνίδι συμμετείχαν μόνο οι μικρές Νεράιδες!

Οι Δράκοι κοιτούσαν επιφυλακτικά...

και το σκεφτόταν να συμμετέχουν ή όχι!

Κάποιοι έδιναν τις δικές τους μάχες με τα μαγικά τους σπαθιά!

Τελικά, μετά από λίγο πήραν μέρος στο παιχνίδι και έγινε χαμός! Μέχρι και μονομαχία είχαμε μεταξύ Νεράιδας και Δράκου!

Στη συνέχεια ήταν η σειρά των μαμάδων να πάρουν μέρος στο παιχνίδι! Ήταν μία διασκεδαστική και άκρως απολαυστική εμπειρία!

Εννοείται πώς οι μαμάδες έχασαν την αναμέτρηση!

Περάσαμε υπέροχα και ευχαριστούμε πάρα πολύ το Kids Party!

Η πινιάτα

Η αγαπημένη μας Kathy από το We love piniatas by Anthomeli, παρόλο που τη δυσκολέψαμε αρκετά με το ιδιαίτερο θέμα μας, έβαλε τα δυνατά της και μας έφτιαξε μία πινιάτα παραμυθένια! Με Νεράιδες και Δράκους και ένα ολόκληρο κάστρο παρακαλώ!

Μία πινιάτα που δεν θέλαμε να τη σπάσουμε, αλλά τελικά την τσακίσαμε!

Δεν έμεινε ούτε ένα κομματάκι! Από μέσα της πετάχτηκαν καραμέλες, ζελεδάκια, γλειφιτζούρια και άλλες λιχουδιές!

Μια διαδικασία άκρως διασκεδαστική με τις Νεράιδες και τους Δράκους να τρέχουν σε όλο τον κήπο να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παραπάνω καλούδια!

Η τούρτα

Την τούρτα μας εμπνεύστηκα έπειτα από πολύ μελέτη στο ίντερνετ, και την επιμελήθηκε η καλλιτέχνης Κατερίνα από το Sweet art by Katerina, με την οποία είχαμε μία άψογη συνεργασία! Όχι μόνο κατάφερε να οραματιστεί αυτό που της ζητούσα, αλλά το εκτέλεσε με τον πιο άψογο τρόπο! Τη λάτρεψα με την πρώτη ματιά! Ήταν υπέροχη τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Οι μικροί πρωταγωνιστές, μου εκμυστηρεύτηκαν ότι ήταν η πιο όμορφη τούρτα της ζωής τους και μάλλον είχαν απόλυτο δίκιο!



Οι λεπτομέρειες της τούρτας και ιδιαίτερα του Δράκου, μας άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!



Τα Happenings

Το πιο αξιοσημείωτο happening του πάρτι μας ήταν τα φωτορυθμικά λέιζερ που είχε φέρει ο μπαμπάς μας και ναι εννοείται έγινε χαμός!
Δεν πρέπει όμως να παραλείψω να σας δείξω και το εξαιρετικό face painting που μας έκανε η Ρία από το Κids party. Ένας ολόκληρος Δράκος θρονιάστηκε στο πρόσωπό μας!

Ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα! Και τις αναποδιές του, και τα απρόοπτά του και το σασπένς του (θα γίνει - δε θα γίνει λόγω αέρα), αλλά ήταν επίσης γεμάτο παιδικά χαμόγελα και ευτυχισμένα προσωπάκια! Και φυσικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από αυτό!

Και του χρόνου Νεραιδo-δρακάκια μου...Να είστε πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένα!!!

Clelia!!!

Υ.Γ. 1. Υπόσχομαι να μην ξαναπώ ποτέ σε κανέναν γιατί αργεί τόσο να ανεβάσει το πάρτι του!
Υ.Γ. 2. Το μυαλό μου έχει πάρει ήδη φωτιά για το επόμενο πάρτι μας, που κάτι μου λέει πώς δεν θα αργήσει!
Υ.Γ. 3. Όσοι αναρωτιέστε για το τι γινόταν σπίτι μας την επόμενη μέρα, έχω να σας δείξω μόνο αυτό!

You May Also Like

40 σχόλια

  1. τελειο το παρτι σας Κλειω μου!!! και παρά όλα τα ευτράπελα και τις ατυχίες... περάσατε τέλεια!!! Ολα ηταν πανέμορφα και προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!! Να χαίρεστε τη νεράιδα και το δράκο σας!! πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα μου!!!Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!!Από αναποδιές άλλο τίποτα! άμα κάνω πάρτι και πάει καλά θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος χαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικά όλα!!!!!! Τι ωραίο πάρτι! Να τα χαίρεσαι, όλα δείχνουν μοναδικά. Και πάνω από όλα οι χαρούμενες φατσούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μάγδα μου! Αυτές οι χαρούμενες φατσούλες είναι πάντα η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή!

      Διαγραφή
  3. Μα ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ party ήταν αυτό;;;;!!!! Από που να αρχίσω να σχολιάζω, μπουφέ; Τούρτα; Παιχνίδια; Δραστηριότητες; Στολισμό; Διότι να σου πω ο στολισμός με απλά πράγματα είναι σαφώς καλύτερος, διότι αυτό που θέλουν τα παιδιά για να περάσουν καλά είναι τα υπόλοιπα! Οπότε ναι προσωπικά θεωρώ έκανες ένα εξαίσιο party και ξέρω πόσο κουράστηκες για αυτό! ΜΠΡΑΒΟ μανούλα και εύχομαι πολλά πολλά ακόμα! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ γλυκό μου κοριτσάκι! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Και πιο πολύ για την ψυχολογική συμπαράσταση εκείνες τις μέρες!Σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία όλα! Να ξέρεις δεν υπάρχει πετυχημένο πάρτυ χωρίς κρυμένες αναποδιές, συμβαίνουν σχεδόν πάντα :-) Ενθουσιάστηκα με το μπουφέ, πόσα πράγματα έφτιαξες! Και θέλουμε και συνταγή κορμού με κοτόπουλο (;!) μας τρέλανες! Να'στε καλά να ξαναγιορτάσετε όποτε θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέρα μου σε ευχαριστώ πολύ! Η συνταγή θα ανέβει λίαν συντόμως! Να σου πω... μήπως τελικά να μαζευτούμε να κάνουμε ανάρτηση με τις αναποδιές στα πάρτι μας; χαχαχαχα! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Όλα ήταν πανέμορφα! Κλειω μου να τα χαίρεσαι τα αγγελουδια σου! Πολύχρονα, καλοτυχα, ευτυχισμένα κ ευλογημένα από το θεό να είναι! Τα τρουφακια σου έχουν κάνει πάταγο τα έχουμε δοκιμάσει!!!! Να περνάτε όμορφα κ του χρόνου με υγεία! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σου Ειρήνη μου! Πόσο χαίρομαι που σας άρεσαν τα τρουφάκια!!! Σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  6. Τελειοοοοο. Μπραβο σε όσους βοήθησαν. Το Σεπτεμβρη εχω και εγω τόσο μεγάλο πάρτι και σκεφτομουν καπως ετσι τον μπουφε. Τωρα εχω ετοιμη τη λίστα με όσα θα ετοιμάσω. Αρκει να ερθω εδω. Πολλά φιλια και να τα χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρία μου! Με το καλό να γιορτάσετε και εσείς! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας, Κλειώ μου! Τα περάσατε πολύ όμορφα και φαίνεται :) Πάρα πολύ όμορφα όλα. Από τα δωράκια των παιδιών και την πρόσκληση μέχρι την τούρτα και την πινιάτα και τον μπουφέ!

    Ένα από τα motto μου είναι #FindAReasonToCelebrate και στο συστήνω ανεπιφύλακτα να το εφαρμόσεις, ασχέτως ετήσιων γενεθλίων. Άλλωστε έμπνευση και διάθεση έχεις, τα χέρια σου πιάνουν, τι άλλο θέλεις; Σε φιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασπασία μου, μου φαίνεται θα το υιοθετήσω το motto σου! Για την έμπνευση να πω, πώς κάθε φορά βάζεις και εσύ το χεράκι σου (έστω και χωρίς να το ξέρεις)!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές και σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  8. Μα τι να πω; Όλα είναι καταπληκτικά! Πααααρα πολύ ωραια όλα! Η τούρτα με ενθουσιασε πολυ!!! Περιμένουμε το επόμενο! Φιλιά πολλά❣❣❣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου! Η αλήθεια είναι ότι η τούρτα ήταν καταπληκτική! Αδικείται στις φωτογραφίες! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Υπεροχα ολα!!! Τι ομορφα πραγματα εμπνευστηκες και τελικα δημιουργησες κοριτσι???? Μπραβο σου μανουλα...ειμαι σιγουρη πρωτον οτι θα κανετε παρτυ πολυ συντομα και δευτερον τα νεραιδο-δρακακια ειναι πολυ υπερηφανα για τη μαμα τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Έλενα!!! Έχεις δίκιο! Ετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  10. Όλα πολύ όμορφα. Το θέμα εννοείται πετυχημένο αλλά η τούρτα όλα τα λεφτά, μα τι λεπτομέρειες. Σίγουρα τα παιδάκια ενθουσιάστηκαν!! Μπράβο σας για όλα!!
    ΥΓ. Έκανα τα τρουφάκια και τη λεμονάδα και σε καθιστώ υπεύθυνη για το κιλό που πήρα (ναι....τα έφαγα σχεδόν όλα μόνη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νίκη μου!!! Η τούρτα πραγματικά ήταν όλα τα λεφτά!!! Πόσο χαίρομαι που σου άρεσαν οι συνταγές! Χαλάλι το κιλό!!! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. Τέλειο πάρτι... Και υπέροχη αυλή...Τη ζηλεψα! Να χαιρεσαι τα παιδάκια σου και να διοργανώνεις πάντα τόσο όμορφα event.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να έχουμε πάντα οι μανούλες τη διάθεση να διοργανώνουμε τόσο όμορφα πράγματα για τα παιδάκια μας!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο στην οικοδέσποινα που φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο μπουφές όντως φαίνεται τόσο πλούσιος σε επιλογές και νοστιμιές, τα παιχνίδια, τα φωτορυθμικά, πρέπει να το ευχαριστήθηκαν οι μικροί καλεσμένοι. Η τούρτα και η πινιάτα επίσης μοναδικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Ήταν όλα τέλεια και όχι επειδή ήταν το δικό μας πάρτι! χαχαχαχα!!! Σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  13. Μπράβο, πολλά πολλά μπράβο, γλυκιά νεραιδοδρακομανουλα!! Όλα υπέροχα! Εγώ ενθουσιαστηκα με τα λέιζερ, πολύ πρωτότυπο!! Και του χρόνου!!! Ανυπομονώ στο μεταξύ για την επόμενη έμπνευση για πάρτι! Φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Η αλήθεια είναι ότι το λέιζερ ήταν πολύ εντυπωσιακό! Ούτε εγώ το περίμενα τόσο! Για το επόμενο πάρτι το μυαλό μου έχει πάρει φωτιά!!! Φιλάκια πολλά και καλό κουράγιο γιατί ξέρω πώς ετοιμάζεις και εσύ κάτι μεγάλο! Φιλάκια !

      Διαγραφή
  14. Πανέμορφα όλα και τα παιδικά προσωπάκια αποδεικνύουν το πόσο όμορφα περάσατε! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε όλοι καλά να ξανακάνετε τόσο ωραίο πάρτι! Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τα χαίρεσαι τα ομορφούλικα! πολύ ομορφο το πάρτι σας! δεν ξέρω πως ήταν ο χώρος πριν, στις φώτος πάντως δείχνει σούπερ και είσαι πολύ τυχερή που τον έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μάχη μου! Έπρεπε να σας βάλω την φωτο του κήπου πριν, αλλά είπα να κρατηθώ μην γίνουμε εντελώς ρεζίλι! Μεγάλη υπόθεση ο κήπος! Σε κάνει να γιορτάζεις γενέθλια από το Φεβρουάριο , το Μάιο!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  16. Υπερπαραγωγή μιλάμε
    Όλα τέλεια!
    Να τα χαίρεσαι μάτια μου

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπον Ιανουαριο εχω γεννεθλια και μπορεις ευχαριστως να μου αναλάβεις κ το δικο μου παρτυ!!!! τυχερουλα μου εσυ....
    καλα όλα υπεροχα αλλα ομολογω οτι ξετρελάθηκα με τα κρουασανακια με τη σοκολατα! ενταξει, εφυεστατη ιδεα το ομολογω και θα την κλεψω!

    να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου Κλειω μου! Και στα επομενα και μεθεπομενα γενεθλια με το καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζινούλα μου! Με μεγάλη μου χαρά!!! Ευκαιρία ψάχνω για να σας έρχομαι εξάλλου!!! Να σε πληροφορήσω ότι τα κρουασανάκια έκαναν πάταγο!!!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσι μου! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  18. Είσαι τυχερή που έχεις αυλή για τα παιδιά σου! well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πώς ήμαστε σούπερ τυχεροί!!! Βολεύει τόσο πολύ!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  19. Διάβασα χθες το βράδυ την ανάρτηση από το κινητό και μου κόλλησε ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπο!
    Όλα υπέροχα! Από το προσκλητήριο, μέχρι τη διακόσμηση, τα παιχνίδια, το κέφι, τις γεύσεις, τις ιδέες! Όλα! Και αυτό φαίνεται από την ευτυχία στα μουτράκια όλων σας!
    Μόνο γέλια και χαρές στις ζωές των αστεριών σας, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, γλυκό μου κορίτσι εσύ!!! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις τέλειες ευχές σου και για το υπέροχο σχόλιο!!! Μου μετάδωσες το χαμόγελο μόλις διάβασα το σχόλιο σου! Σε φιλώ γλυκά γλυκά!!!

      Διαγραφή
  20. να σου ζησουν τα ζουζουνια. οτι καλυτερο ευχομαι. οσο για το παρτυ, πραγματικα υπεροχο. εγω αν ημουν εκει, παιδι θα ενοιωθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω ενθουσιαστεί με το πάρτι σας. Υπέροχα όλα! Τι να γράψω για τον κήπο, τη φανταστική σας τούρτα, τον υπέροχο μπουφέ ή όλα αυτά τα παιχνίδια που παίξατε! Ένα φανταστικό πάρτι! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram