Main Menu

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί "μισώ" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...


Γιατί "μισώ" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Το έχω καταλάβει εδώ και χρόνια! Από τότε που ήμουν μικρή, έφηβη ίσως! Εγώ και ο Άγιος Βαλεντίνος δεν τα πάμε και πολύ καλά! Στην αρχή νόμιζα πως αισθανόμουν έτσι γιατί τύχαινε στην γιορτή να μην βρίσκομαι σε σχέση! Μετά, όταν είχα σχέση κάπως μου έκανε όλο αυτό! Κάπως δήθεν να το πω... αμερικανιά να το πω... περιττό να το πω...

Γιατί βρε παιδιά όταν είμαστε ερωτευμένοι αυτό δεν κρύβεται... Φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά!Φωνάζει... Μιλάνε τα μάτια σου... Καίει η καρδιά σου! Θέλεις να το φωνάξεις σε όλο τον κόσμο, κάθε μέρα!!!

valentines


Για αυτό το λόγο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται μια συγκεκριμένη μέρα που οι απανταχού ερωτευμένοι θα εκδηλώνουν με οποίον κιτς τρόπο βρουν τον ερωτά τους! Ο έρωτας γιορτάζεται κάθε μέρα! Hello!!!
♥ Χάρισε μας ένα like 



Το χειρότερο από όλα είναι ότι βομβαρδιζόμαστε κάθε χρόνο από άπειρες εικόνες για το πώς θα πρέπει ιδανικά να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα! Όμως γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ρεαλιστικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί.AdTech Ad

Αν η ευτυχία είναι η απόσταση μεταξύ της προσδοκίας και της πραγματικότητας, το μόνο αποτέλεσμα της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι να κάνει τα ζευγάρια να βιώνουν μία μεγάλη απογοήτευση.

Δηλαδή για να το σκεφτούμε λίγο… Αυτή τη μέρα ένας ιδανικός σύντροφός θα πρέπει τουλάχιστον να:
  • Έχει μια φανταστική ιδέα για το πώς θα περάσετε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα και φυσικά να την έχει εκτελέσει άψογα.
  • Θα πρέπει να είναι πολύ ρομαντικός, σύμφωνα με αυτά που ορίζουν οι άλλοι ή εσείς, αλλά σίγουρα όχι εκείνος.
  • Να θυμάται τα δώρα που σας έχει κάνει και να μην επαναλάβει.
  • Να θυμάται τι δεν πήγε καλά τις προηγούμενες φορές και φυσικά να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη και πάλι.
  • Θα πρέπει επίσης να μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας και να ξέρει τι θα θέλατε εσείς ιδανικά.
  • Ή σε περίπτωση που του έχετε κάνει τη χάρη να του ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να το πραγματοποιήσει  χωρίς να ξεχάσει την παραμικρή λεπτομέρεια.
  • Και φυσικά να μην διανοηθεί εκείνη την ημέρα να αργήσει στη δουλειά.

Δεν ξέρω για τη δική σας σχέση, πάντως στη δική μου περίπτωση όλα τα παραπάνω ήταν μια σίγουρη συνταγή προς την καταστροφή. Πολύ υψηλές προσδοκίες που ποτέ δεν εκπληρώνονταν.

Sorry girls, αλλά περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, παρά τον τέλειο άντρα, που θα σας ετοιμάσει την τέλεια έκπληξη...

Αλλά ακόμα και άμα συμβεί αυτό (1 στο billion αλλά λέμε) πάλι δεν θα είμαστε ευχαριστημένες γιατί βρε παιδί μου ... είναι πολύ καλός και αγαπησιάρης... λες να έχει και κανένα άλλο κουσούρι? Με πιάνετε έτσι;

Οπότε κορίτσια, όσες αισθάνεστε σαν και μένα οπλιστείτε με υπομονή, και σκεφτείτε μέρα είναι και θα περάσει! Απλά βρε παιδί μου έχω αλλεργία στο κόκκινο πώς να το κάνουμε! Εγώ είμαι του ροζ!

Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε!!!
 Σας φιλώ Κλειώ!  


Γιατί "μισώ" την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου