Οι πιο παιχνιδιάρικες τσάντες για το νηπιαγωγείο και όχι μόνο! Oops!!!

by - Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017


Εσείς ξέρετε ποιες είναι οι πιο παιχνιδιάρικες και ανθεκτικές τσάντες για το νηπιαγωγείο και τον παιδικό σταθμό; Μα φυσικά οι πρωτότυπες τσάντες Oops της AS company, με τα χαριτωμένα 3D ζωάκια που μας έκλεψαν την καρδιά! Είναι τόσο όμορφες, κυκλοφορούν σε 8 υπέροχα ξεχωριστά σχέδια και η αλήθεια είναι πώς θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ποιο να πάρετε!

Φτιαγμένες από τα πιο ασφαλή και ανθεκτικά υλικά, μας μάγεψαν οικογενειακώς από την πρώτη ματιά για το νάζι και το σκέρτσο τους! 



Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πώς για την Α' Δημοτικού χρειαζόμαστε πιο μεγάλη τσάντα! Κλάμα και οδυρμός! Μέχρι και να γυρίσουν στο νηπιαγωγείο εξαιτίας της τσάντας ήταν διατεθειμένα! Τελικά ευτυχώς βρήκαμε την μέση οδό! Αποφασίσαμε να κρατήσουμε τις αξιολάτρευτες τσάντες Oops για τις βόλτες μας και τις εκδρομές!

Η Νεφέλη διάλεξε στην τσάντα κουκουβάγια ενώ ο Κωνσταντίνος την τσάντα αρκουδάκι! Μπορείτε να δείτε όμως και τα 8 αξιολάτρευτα σχέδια εδώ! Ήδη τις πήραμε μαζί μας στην πρώτη εξόρμηση μας στο πάρκο! Να σας πω την αλήθεια πολύ μου άρεσε η ιδέα αυτή. Ήταν ίσως η πρώτη φορά, που ο καθένας κουβαλούσε τα πράγματά του, και δεν ήμουν φορτωμένη ως τα αυτιά. Πολύ το χάρηκα!



Γιατί βλέπετε οι τσάντες Oops είναι πολύ ελαφριές και διαθέτουν ρυθμιζόμενα λουράκια, ώστε να μην επιβαρύνονται καθόλου οι ώμοι και η πλάτη των παιδιών! Αυτό όμως που λάτρεψα κυριολεκτικά είναι ότι πλένονται και ξαναπλένονται άφοβα στο πλυντήριο, στους 30°, χωρίς να χάσουν την φόρμα τους και την ανθεκτικότητά τους! Οπότε τέρμα η υστερία για τη μαμά, για το που άφησαν την τσάντα στα χώματα, στις λάσπες κλπ ( όσες έχετε αγόρια με νιώθετε!).

Βεβαίως, η AS company βγάζει στην ίδια σειρά και τα δοχεία φαγητού Take Away Lunchbox! Oops , τα οποία προμηθευτήκαμε ( όχι που θα την γλίτωνα)! Ήταν μία προσπάθεια για να πείσω τα παιδιά μου ότι στο σχολείο πρέπει να τρώνε το κολατσιό τους στο διάλειμμα, οπότε σκέφτηκα πώς ένα παιχνιδιάρικο φαγητοδοχείο θα διευκολύνει την κατάσταση!


Στην ίδια φιλοσοφία στο σχεδιασμό με τις τσάντες, είναι υψηλής αντοχής, σχεδιασμένα για να διατηρούν το φαγητό των παιδιών στη σωστή θερμοκρασία για ώρες! Αυτό που άρεσε περισσότερο, είναι το σκληρό του εξωτερικό περίβλημα, ώστε να προστατεύει το κολατσιό από μικροατυχήματα. Τέρμα πια λοιπόν τα σπασμένα κουλουράκια της μαμάς ή η λιωμένη μπανάνα από το βάρος των βιβλίων! Να σας πω την αλήθεια, τα ζήλεψα λίγο ακόμα και εγώ!

Και επειδή ξέρω πώς θα με ρωτήσετε να σας πω πώς τα προϊόντα Oops τα συνδυάζουν όλα! Άνεση, ποιότητα, ασφάλεια και εντελώς φιλικές τιμές!

Επειδή λοιπόν οι συγκεκριμένες τσάντες μας  ενθουσίασαν οικογενειακώς, μικρούς και μεγάλους, εξασφάλισα για εσάς 4 υπέροχες και αξιολάτρευτες τσάντες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό που διοργανώσαμε μαζί με την αγαπημένη μου εταιρεία ΑS company!

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού εδώ και να πάρετε μέρος.

Για συμμετοχές κλικ στην φωτογραφία!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!







You May Also Like

4 σχόλια

  1. τα μοντέλα τα σπανε!!! χαχαχαχα
    λοιπον...εγω άνετα κρατουσα την τσαντα αυτη και για μενα! μην κοροιδευεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI TOSO EKPLHKTIKES... H ΤΕΤΑΡΗ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ομορφα εντονα χρωματα εχουν αυτες οι τσαντούλες! Πως να μην τις ερωτευτει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E, κι εγώ στην κουκουβάγια θα "κολλούσα"!!!
    ;-)
    Καλή σχολική (και όχι μόνο!) σεζόν, κοριτσάρα μου!
    Να περάσουν υπέροχα τα πρωτάκια σου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ♥ ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Instagram