Bioselect - review σε 4 αγνά, βιολογικά προϊόντα περιποίησης

by - Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017


Βioselect - review σε 4 αγνά, βιολογικά προϊόντα περιποίησης.

Πρόσφατα ανακάλυψα την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Bioselect και ενθουσιάστηκα! Πρόκειται για μία εταιρεία που παρέχει ελληνικά βιολογικά καλλυντικά πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό ICEΑ. 

Τα βιολογικά προϊόντα της Bioselect προσφέρουν αγνή περιποίηση προσώπου με πλήρεις σειρές προσώπου σώματος και μαλλιών αλλά και παιδικές σειρές. Βασικό συστατικό τους είναι το dictamelia, ένας συνδυασμός εκχυλίσματος δίκταμου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Εγώ δοκίμασα 4 προϊόντα της σειράς τα οποία και θα σας παρουσιάσω.


1. ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (50ml) 
Mε Dictamelia, Mολόχα & κουκούτσια Eλιάς 

Πρόκειται για μία κρέμα απολέπισης προσώπου με κόκκους από κουκούτσια ελιάς που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ο συνδυασμός των βιολογικών συστατικών της  δηλαδή το εκχύλισμα μολόχας*, το Dictamelia* και το φασκομηλόνερο* καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα αναδίδοντας ένα φυσικό άρωμα. Η χρήση της γίνεται μία με 2 φορές την εβδομάδα.

Η γνώμη μας: Το βρήκα πάρα πολύ καλό σαν προιόν, και η αλήθεια είναι ότι αφήνει μία τέλεια καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς καθόλου ξηρότητα. Θα προτιμούσα απλά να μην είχε τόσο έντονη μυρωδιά ελιάς, αλλά εξαιτίας του άψογου αποτελέσματος τα αντιπαρέρχομαι όλα.

2.ΤΡΟΦΟΤΟΝΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ (50ml) 
Mε Dictamelia*, εκχύλισμα φύτρων Alfa-Alfa* & Μέλι* 

Πρόκειται για μία κρέμα νύχτας τόσο με θρεπτική όσο και με αντιρυτιδική δράση. Τα φυσικά συστατικά της ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τα στοιχεία από ηλίανθο* προσφέρουν ενυδάτωση ενώ το Dictamelia*, το μέλι* και η αλόη* θρέφουν, καταπραΰνουν και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται κάθε βράδυ σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό.

Η γνώμη μας: Το λάτρεψα αυτό το προϊόν. Η κρέμα, δίχως να είναι λιπαρή, απορροφάται σχεδόν αμέσως και κάνει τόσο καλά τη δουλειά της, που την άλλη μέρα ξυπνάς με φρέσκο πρόσωπο. Είναι από τις λίγες φορές που έχω δει τόσο γρήγορη βελτίωση του δέρματός μου! Είναι καθαρό, ελαστικό, χωρίς ίχνος καθαρότητας.


3. ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ (500ml) 

με Dictamelia* & Χαμομήλι* 


Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του με Dictamelia*και εκχύλισμα χαμομηλιού*, προστατεύει και καταπραΰνει τo ευαίσθητο δέρμα του παιδιού, χωρίς να προκαλεί ξηροδερμία. Ιδανικό και για το κεφάλι των παιδιών αφού η σύνθεσή του είναι τέτοια ώστε να μη προκαλεί ερεθισμούς και δάκρυα.

Η γνώμη μας: Είναι ένα παιδικό αφρόλουτρο, με απαλό διακριτικό άρωμα, που αφήνει μία όμορφη αίσθηση μετά το μπάνιο. Η σύνθεσή του δεν μας προκάλεσε καμία ξηρότητα (παρόλο που τα παιδιά μου έχουν φοβερό πρόβλημα ξηροδερμίας), αλλά απεναντίας διατήρησε την ελαστικότητα του δέρματος. Στα θετικά είναι ότι διατίθεται σε μεγάλη συσκευασία (500 ml) και ότι δεν χρειάζεται πολύ ξέβγαλμα (δεν κάνει πολύ αφρό).

4. ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΜΩΡΑ (100ml)
με Dictamelia*, έλαια Καλέντουλας*, Βερίκοκου* & Σησαμιού* 

Ένα λάδι φυσικό με μεταξένια υφή  που ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα του μωρού σας απαλό και ελαστικό. Τα συστατικά του είναι διαλεγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα και να προστατεύουν τη βρεφική επιδερμίδα.  

Η γνώμη μας: Παρόλο που τα παιδιά μου είναι πια μεγάλα για χαλαρωτικό λάδι μασάζ, το εφάρμοσα πάνω τους και έμεινα ενθουσιασμένη. Ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα και αφήνει μία υπέροχη, απαλή, μεταξένια υφή. Φοβερά αποτελέσματα κατά της ξηροδερμίας (και τα 2 τα παιδάκια μου έχουν πολύ πολύ ξηρό δέρμα), είναι από τα λίγα προϊόντα από όσα έχω δοκιμάσει που είχαν τόσο καλά αποτελέσματα! Η διακριτική μυρωδιά του, άρεσε πολύ τόσο στα παιδιά μου όσο και σε μένα! 

Η γενική μου εντύπωση από όλα τα προϊόντα της Bioselect που δοκίμασα ήταν εξαιρετικά καλή. Προσεγμένα προϊόντα περιποίησης από μία ελληνική εταιρεία, που βασίζεται σε αγνά φυτικά υλικά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αν θες να μάθεις από που προμηθεύομαι όλα τα αγαπημένα μου προϊόντα δες εδώ και εδώ.

Περιμένω και τις δικές σας εντυπώσεις! 


Μέχρι την επόμενη δοκιμή μου σας φιλώ


Clelia!






You May Also Like

0 σχόλια

Instagram