Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία - Βιβλίο ζωγραφικής από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

by - Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016


Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία - Βιβλίο ζωγραφικής από τις εκδόσεις Ψυχογιός!
Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα από ένα βιβλίο ζωγραφικής αντιστρές για μικρούς και μεγάλους, ειδικά όταν είναι ένα από τα πιο γνωστά και κλασικά Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια.

Πρόκειται για το νέο βιβλίο ζωγραφικής, εμπνευσμένο από το κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με το οποίο η κόρη μου έχει κυριολεκτικά ξετρελαθεί!

Με το νέο βιβλίο ζωγραφικής από τις εκδόσεις Ψυχογιός μπορείτε να μεταφερθείτε στους δρόμους του βικτοριανού Λονδίνου την παραμονή των Χριστουγέννων και να συναντήσετε τον φοβερό Εμπενέζερ Σκρουτζ. Νιώστε μέσα από τις σελίδες του τη μαγεία των Χριστουγέννων και δώστε στις ασπρόμαυρες σελίδες του ζωή! Πάρτε τα αγαπημένα σας μαρκαδοράκια ή τις ξυλομπογιές σας και προσθέστε το δικό σας χρώμα στα γιορτινά σχέδια και στα περίτεχνα μοτίβα.

Συγχρόνως μπορείτε να απολαύσετε επιλεγμένα αποσπάσματα που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και την ατμόσφαιρα βικτοριανής εποχής, καθώς και τος διαχρονικές αλήθειες αυτού του κλασικού έργου. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο βιβλίο πατώντας εδώ!


Το βιβλίο ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία", θα κερδίσει ένας τυχερός συμμετέχοντας στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Νεράιδες και Δράκοι σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε 3 πράγματα :
1) Κάντε like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' και του ''Εκδόσεις Ψυχογιός'' στο Facebook

  
2) Κοινοποιήστε (share) την εικόνα του διαγωνισμού στο facebook, που θα βρείτε εδώ.

3) Αφήστε ένα σχόλιο (comment) κάτω από την φωτογραφία που θα κοινοποιήσετε στο facebook!

Κάντε Tag τους φίλους σας αν θέλετε να μάθουν και αυτοί για τον διαγωνισμό.


Προαιρετικά ακολουθήστε με στο instagramm neraideskaidrakoi 

Προσοχή!!!
v  Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

v  Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο Facebook. 

v  Μπορείτε  να  δηλώσετε  συμμετοχή  από  την  Τρίτη  13 Δεκεμβρίου 2016 ως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στις 12 το βράδυ.

v  Στην κλήρωση μπορούν  να συμμετέχουν οι  αναγνώστες  μας από Ελλάδα

v  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ  την ανάρτηση, αλλά και στη σελίδα μας στο facebook. Ο νικητής θα ενημερωθεί στο inbox και θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό, μέσα σε δύο μέρες, αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

v  H κλήρωση θα γίνει μέσω προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε περίπτωση που δεν έχουν ακολουθηθεί και τα 3 βήματα, ο νικητής θα ακυρωθεί και θα επαναληφθεί η διαδικασία.

v  Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός.

v  Η αποστολή του δώρου επιβαρύνει τον δωροθέτη.

v  Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.

Καλή σας επιτυχία!

You May Also Like

1 σχόλια

Instagram