Δωρεάν εκτυπώσιμα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για μια μαγική παραμονή Πρωτοχρονιάς!

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016


Τα Χριστούγεννα πέρασαν και είμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ερχομό της νέας χρονιάς! Στη δική μας οικογένεια, μαζί με το νέο έτος έρχεται και ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης και όσο να πεις μια αγωνία κάθε χρόνο την έχουμε... Έτσι φέτος βρήκα τον τρόπο να απασχολήσω δημιουργικά τα παιδιά, να τα κάνω κάπως να ξεχαστούν και να περάσουν καλά χωρίς να με ρωτήσουν 1500 φορές Μαμά, πέρασε η ώρα; Πότε θα έρθει;... Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα απασχολήσουμε τα παιδιά δημιουργικά με 2 εκτυπώσιμα παιχνίδια για μια μαγική παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Οικογενειακώς αγαπάμε πολύ τα επιτραπέζια παιχνίδια. Σας έχω πει ότι διοργανώνουμε ολόκληρους μαραθώνιους με επιτραπέζια, και περνάμε τέλεια. Επειδή όμως συνήθως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζευόμαστε πολλά άτομα, αδέρφια - ξαδέρφια κλπ. και είναι λίγο δύσκολο να κουβαλάμε τα παιχνίδια μας μαζί μας, χώρια που από την πολυκοσμία γίνεται ο κακός χαμός και χάνουμε τα πιόνια, ζάρια κλπ... φέτος σχεδίασα εξαρχής 2 παιχνίδια ειδικά για αυτό το λόγο.

Είναι εκτυπώσιμα, τα παίρνετε μαζί σας όπου θέλετε χωρίς να σας νοιάζει αν αφήσετε κάτι πίσω... Δύο επιτραπέζια παιχνίδια που τα παιδιά θα λατρέψουν, εύκολα για να παίξουν και μόνα τους αν εσείς θέλετε να πείτε το κρασάκι σας και να συνεχίσετε την κουβέντα με την ξαδέρφη σας, και μέσα στο πνεύμα των ημερών!!! Έτσι η αναμονή της νέας χρονιάς και του Άγιου Βασίλη θα γίνει λίγο πιο ευχάριστη!

# Παιχνίδι Νο1
Στο πρώτο παιχνίδι πρέπει να βοηθήσετε τα παιδάκια να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη! Επίκαιρο έτσι; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζάρι, γιατί τα πιόνια περιέχονται και αυτά μέσα στα εκτυπώσιμα! Πριν βιαστείτε να πείτε ότι σας φαίνεται εύκολο, να σας πω ότι τα παιδιά στην πορεία τους προς τον σάκο, συναντάνε διάφορες δυσκολίες!!!
Το Χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ!

Created and Designed by www.neraideskaidrakoi.gr
# Παιχνίδι Νο2
Το αγαπημένο μας σε όλους φιδάκι, τώρα και σε χριστουγεννιάτικη εκδοχή, γεμάτο ζαχαρωτά και καμινάδες, που θα βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να φτάσει στο τέρμα!!! Για να δούμε ποιος θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος; Να σημειώσω εδώ πώς τα ζαχαρωτά και οι καμινάδες κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά με τις σκάλες και τα φιδάκια που υπάρχουν στο κλασικό φιδάκι. Και σε αυτό το παιχνίδι το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζάρι!
Το Χριστουγεννιάτικο φιδάκι μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ!

Created and Designed by www.neraideskaidrakoi.gr
Αυτή είναι λοιπόν η δική μου έκπληξη στους μικρούς της παρέας για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς! Δεν τα έχω δείξει ακόμα στα μικρά μου καλικατζαράκια, τα κρατάω για έκπληξη για εκείνο το βράδυ! Τυπώστε τα και παίξτε και εσείς στο σπίτι σας ή κάντε τα δώρο σε αγαπημένα σας παιδάκια!

Το σίγουρο είναι πως εμείς με αυτά τα εκτυπώσιμα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια θα περάσουμε μία μαγική παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!!!
Με υγεία, πολλά χαμόγελα, αγάπη και πολύ χρόνο με την οικογένεια μας και όσους αγαπάμε!!! 
Αυτή τη χρονιά ας την κάνουμε ξεχωριστή και μαγική από την πρώτη της στιγμή!

Ευτυχισμένο 2017! The best is yet to come!!!
Clelia!




You May Also Like

6 σχόλια

  1. τελεια Κλειω μου!! ιδιαιτερα το "φιδακ" με τα ζαχαρωτα!!! θα ξετρελαθούν τα παιδια!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελπίδα μου!!! Πιστεύω και εγώ πώς θα τους αρέσουν πολύ!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
    Καλή χρονιά να έχετε, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Γιάννα μου! Με υγεία, αισιοδοξία, χαμόγελα και θετική διάθεση!!!

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσει τόσο η χριστουγεννιάτικη εκδοση των παιχνιδιων. Υπέροχα γιορτινά χρωματα και ιδέες. Ευχάριστου με πολύ. Καλη χρόνια με υγεια και χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Καλή χρονιά Μαρία μου! με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

      Διαγραφή

Instagram