Πέππα το Γουρουνάκι - παιδική θεατρική παράσταση και Διαγωνισμός!

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016


Η Πέππα το Γουρουνάκι είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδικά των περισσότερων παιδιών! Η επίσημη θεατρική παράσταση  που παίζεται στη Μ. Βρετανία και την Αμερική τώρα και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Η Πέππα, ο Τζωρτζ, η μαμά Γουρουνίτσα, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η Σούζυ η Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε ένα σύγχρονο παραμύθι, στην παιδική θεατρική παράσταση "Το όνειρο της Πέππα".
diagonismos_peppa
Η υπόθεση:

Η Πέππα το Γουρουνάκι ξυπνάει από ένα υπέροχο όνειρο, ότι περνάει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε έναν νερόλακκο με την οικογένεια και τους φίλους της. Αφού φάνε όλοι μαζί το πρωινό που τους ετοίμασε η Μαμά Γουρουνίτσα η Πέππα ψάχνει τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά αυτό είναι αδύνατον. Η ηλιόλουστη μέρα δεν αφήνει καμιά ελπίδα για νερόλακκο, ωστόσο δίνει την αφορμή για πολλές στιγμές παιχνιδιού στον κήπο και στο δάσος, κυνηγώντας πεταλούδες, παίζοντας κρυφτό , τραγουδώντας και χορεύοντας.Με την αναζήτηση του νερόλακκου φτάνει το βράδυ και η ελπίδα της Πέππα για παιχνίδι σε νερόλακκο, ανανεώνεται για την επόμενη μέρα.
Το άλλο πρωί μια έκπληξη περιμένει τα παιδιά στο σχολείο καθώς η Μαντάμ Γαζέλα έχει οργανώσει μια εκδρομή σε μια υπαίθρια Γιορτή της Χαράς. Η ατμόσφαιρα της γιορτής μαγεύει τα παιδιά, αλλά η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Η ξαφνική βροχή τους χαλάει τα μεγαλόπνοα σχέδια και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο προς έκπληξη τους, δημιουργεί έναν τεράστιο νερόλακκο που κάνει το όνειρο της Πέππα αληθινό ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι κάθε ελπίδα είχε χαθεί, και η πραγματική ζωή γίνεται υπέροχη σαν όνειρο!!!
Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα. Ένα σύγχρονο παραμύθι που θα αφήσει μια γλυκιά αίσθηση σε μικρούς και μεγάλους! Είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν το θέατρο!

Η πρεμιέρα της Παράστασης είναι το Σάββατο 29/10 στις 5 το απόγευμα, στο κινηματοθέατρο "Κολοσσαίον" στη Θεσσαλονίκη και θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί και στις 3.00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, τηλ. 2310834996.

To Νεράιδες και Δράκοι σε συνεργασία με το κινηματοθέατρο Κολοσσαίον, θα χαρίσουν μία διπλή πρόσκληση για την παιδική θεατρική παράσταση " Το Όνειρο της Πέππας."

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο facebook και τα βήματα είναι απλά:

1) Like στην σελίδα του ''Νεράιδες και Δράκοι'' στο Facebook
και like στην σελίδα του ''Θέατρο Πέππα το Γουρουνάκι'' στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας.

    
3) Tag έναν φίλο σας, που θα τον ενδιέφερε η παράσταση, στο facebook .
4) Share - Κοινοποιήστε την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ. 

Αν θέλετε ακολουθήστε με στο instagram εδώ !!!

Ο διαγωνισμός  θα λήξει στις 29/10 στις 12:00  το μεσημέρι !

Όροι Διαγωνισμού:
- Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
- Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό facebook.
- Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ του στο facebook και πρέπει να απαντήσει άμεσα.
- Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
- Ο νικητής για την παράσταση θα ανακοινωθεί το Σάββατο 29/10 στις 13.00 το μεσημέρι.
-Οι προσκλήσεις θα περιμένουν τους νικητές στα ταμεία των αντίστοιχων θεάτρων. Προσοχή οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Καλή επιτυχία!!!

You May Also Like

0 σχόλια

Instagram