Γιατί ονόμασα το blog μου έτσι...

by - Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015




Πολλοί ίσως αναρωτιέστε...
Μα καλά...Νεράιδες και Δράκοι...Τι σόι όνομα είναι αυτό;
Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να συστηθούμε...

Με λένε Κλειώ και σίγουρα μου αρέσουν τα παραμύθια! Από μικρή τρελαινόμουν με ότι είχε να κάνει με παραμύθια, νεράιδες, ξωτικά, αστερόσκονη κλπ.
Μεγαλώνοντας, ευτυχώς αυτό δεν άλλαξε και πολύ, οπότε το παιδί μέσα μου ακόμη καλά κρατεί! Εκτός όμως απ΄το ότι μου αρέσουν οι μαγικοί κόσμοι των παραμυθιών, έχω και την τιμή να είμαι μαμά δύο 5 χρόνων παιδιών, της Νεράιδας Νεφέλης και του Δράκου Κωνσταντίνου. Όσοι νομίζετε ότι η ζωή στο σπίτι μας κυλάει ήρεμα και είναι παραμυθένια πλανάστε πλάνην οικτράν! Xρειάζονται πολλά περισσότερα από το να αρέσουν στην μαμά τα παραμύθια, για να γίνει και η ζωή στο σπίτι παραμυθένια...

Έτσι, ενώ η Νεφέλη και ο Κωνσταντίνος έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και συμπεριφέρονται σαν σταρ του σινεμά, όλους τους άλλους ρόλους του παραμυθιού τους έχει αναλάβει η μαμά, με αρκετή βοήθεια από τον μπαμπά!  Είμαι λοιπόν, η καλή νεράιδα, το ξωτικό, η κολοκύθα άλλα και η άμαξα ταυτοχρόνως, η κακιά μάγισσα, κλπ. Είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνετε απόλυτα! Ευτυχώς αμείβομαι καλά και δεν μου μπαίνουν ιδέες για να αλλάξω ρόλο στο καστ!

Από τη στιγμή λοιπόν, που αποφάσισα να κάνω blog, έψαχνα να βρω ένα όνομα που θα ταίριαζε με την ψυχοσύνθεσή μου, την οικογενειακή μου κατάσταση, τα όσα θέλω να εκφράσω, με άλλα λόγια ένα όνομα που να ήμουν εγώ!!! Οπότε εκεί που εξιστορούσα στην πολύ καλή ανθομελένια φίλη μου Kathy, τις σκέψεις μου για το blog, της ήρθε η ιδέα για το όνομα και αποφάσισα να την κάνω Νονά! Νεράιδες και Δράκοι!!! Τι πιο όμορφο για να εκφράσω τον παραμυθένιο κόσμο που υπάρχει μέσα μου, την εσωτερική πάλη που κάνουμε όλοι με τους άγγελους και τους δαίμονές μας, αλλά και τι πιο εκφραστικό για την καθημερινότητά μου, έχοντας σπίτι μου μία Νεράιδα και έναν Δράκο!

Φύση και θέση ανήσυχο πνεύμα και σούπερ αισιόδοξη, πιστεύω πως η μαγεία υπάρχει μέσα μας!
Ξέρετε το γνωστό "Just a spoon  full of sugar", της αγαπημένης μου Μαίρης Πόπινς, και όλα αλλάζουν... ή σχεδόν όλα!

Ελατέ μαζί μου και βοηθήστε με να γράψω το δικό μου παραμύθι...Το παραμύθι της ζωής μου...

Once upon a time...

Υ.Γ. Κατερινάκι χίλια ευχαριστώ! Χωρίς εσένα η δημιουργία του blog θα ήταν αδύνατη!

You May Also Like

16 σχόλια

  1. Καλημέρα Κλειώ!!! Δίδυμοι μπελάδες στο σπίτι άρα ο τίτλος που διάλεξες ταιριάζει γάντι! Βέβαια, λέω λίγο να προσβληθώ μετά από τόσους τίτλους που έστειλα και τελικά διάλεξες τον έναν την αδερφής μου, χαχα! Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορύσες να κάνεις! Σε φιλώ πολύ... ή μάλλον όλη την παραμυθοοικογένεια!!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλη μου ήταν ο τίτλος που μίλησε στην καρδιά μου! Και ας υποστηρίζουν οι γύρω μου ότι δεν είναι εμπορικός. Εγώ τον αισθάνομαι στα μέτρα μου και αυτό είναι που μετράει! Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια!

      Διαγραφή
  2. Με το καλό... Φιλάκια στα ζουζούνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά το blog δεν το κάνει το όνομα αλλά το περιεχόμενο. Οπότε άσε να λένε! Νομίζω πως σου ταιριάζει γάντι τ' όνομα!

    Στο έχω πει στις προσωπικές μας συζητήσεις και θα στο πω κι εδώ. Εσύ σκεφτόσουν ως blogger πριν ακόμα γίνεις. Ένας blogger σκέφτεται σε κάθε τι που κάνει...τι θα γράψει στην επόμενη ανάρτηση.

    Από τα λίγα που διάβασα έκανες τέλεια αρχή. Εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη. Ήδη όλες αυτές τις μέρες έχεις μάθει πολλά κι έχεις να μάθεις κι ακόμη περισσότερα (ποτέ δεν τελειώνει αυτό). Εγώ το ξέρεις θα είμαι δίπλα σου....κουμπαρούλα (ως νονά του blog) για να βοηθάω όπως μπορώ!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουμπαρούλα σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τα καλά σου λόγια και για την θερμή σου υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή Κλειώ μου και έχω να σου πω, πως με έπεισες να εφαρμόσω και εγώ το κόλπο με την νεραίδα των Χριστουγέννων. Περιμένω να διαβάσω και ιδέες για χριστουγεννιάτικά δωράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αθηνά μου! Η ανάρτηση ετοιμάζεται...καθώς και πολλές άλλες για τα Χριστούγεννα!!! Stay tuned!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία ονομασία πραγματικά! Δεν νομίζω ότι για εμάς τις μπλογκερ της καρδιάς έχει σημασία η εμπορικοτητα του τίτλου!
    Καλή συνέχεια εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου και απο μένα!!!! Ειλικρινά δε μπορω να ξεχωρίσω έναν εμπορικό από έναν μη-εμπορικό τιτλο...παρόλα αυτά μου αρέσει η ονομασία του blog σου και τώρα που διάβασα και τον λόγο της ονομασίας είμαι "καλυμμένη". Καλή συνέχεια και αγαωνιστηκους διδυμοχαιρετισμούς!!!
    (απο το παρτυ της Μαχης ερχομαι).
    Τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γιώτα! Μάλλον καταλαβαίνεις απόλυτα την διπλή χαρά που ζω μέσα στο σπίτι μου! Χαίρομαι πολύ που καλύφτηκες με τις εξηγήσεις για την ονομασία. Αυτός ήταν ο στόχος της ανάρτησης!

      Διαγραφή
  8. Ώστε είσαι φιλενάδα της Κατερινούλας ε;;;
    Εμ πες το!!! Χα χα χα
    Όπως σου έγραψα και στο άλλο post, καλώς σε βρήκα και θα σε παρακολουθώ φορ σουρ. Τα φωτεινά χαρούμενα blogs είναι αδυναμία μου!
    Καλοτάξιδο να είναι και πολυδιαβασμένο. Συνέχισε να βγάζεις αυτό το νεραιδένιο φως, να γράφεις αληθινά και μέσα από την καρδιά σου και θα απογειωθείς:)
    Φιλιά πολλά

    (Δεν έχω ΦΒ και δεν βρίσκω πως να γίνω μέλος. Σε ακολούθησα μέσω bloglovin)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ...είναι που ακόμα το δουλεύω αυτό με την τεχνολογία!!! Θα κοιτάξω πως μπαίνει αυτό το κουμπάκι για να το βάλω... Ευχαριστώ για την υπομονή, την κατανόηση και την ψήφο εμπιστοσύνης!

      Διαγραφή

Instagram